הפרק היום

soapsfan

New member
הפרק היום

אהבתי את קטעי קלואי,אבל יש לי הערה אחת ויחידה: מה זה האסון הכתום/אדום/חרוזים/גועל נפש שמימי לבשה?!..לא פלא שבל,"חברתה הטובה",קנתה לה את השמלה הנהדרת הזו.. ג'אן וג'ייסון עצבנו אותי.כרגיל.גם פיליפ עצבן אותי,וכמובן שקטעי קרנסי היו מעולים אריק גם כן עצבן אותי,פתאום הוא כועס על ניקול כאשר רק לפני מס' שעות הוא היה במשרד של מפיק הפורנו בשביל לעזור לניקול!

shanyz

New member
ראיתי רק את הסוף...

ראיית את הקטע של מימי ובל- איזה חמוד שון
מתלהב מעצמו
וג'ון היה ממש חמודי....
גם קרייג! פחחחחחחח "אבל אין לי מה ללבוש" אחח..אני מתחילה לאהוב אותו...
ננסי טיפה מעצבנת
ואיזה מבט ערמומי היה לקלואי בסוף....חחח

i love gina

New member
אוקיי, פרק חביב.. מעין פרק הכנה

לנשף.. משהו בסגנון פרקי ההכנה המתישים לנשף הענק באירופה, הנשף שבו ג'ינה וג'נופ נפגשו... אחח.. איזה פרק אלו היו... אבל איך מתחו אותנו עד הנשף, כאן אם אני לא טועה הנשף מתחיל מחר? אז ככה- קלואי, גם עם הדבר השחור עליה, נראיתה מעולה.. מימי, לא משנה עם מה, תראה מוזר... למרות שהיא די מאמי, טוב היה לראות אותה בבגדים אחרים חוץ מה'פושטים-מלאי-בוץ'... ומתי מרלנה תלך/תחזור? ועוד שאלה- יקרה משהו בזמן שהיא תעדר שמערב אותה באופן חשוב? נגיד... לא יודע, ג'ון והופ יגלו דברים וכאלה?

CityGirl9

New member
איזו הכנה וואי וואי למחר...../images/Emo58.gif

אחרי חודשים של ציפייה מתמשכת סוף כל סוף זה יקרה מחר.... וקלואי תסחרר את ראשי כולם במיוחד של פיליפ בשימלה אדומה מעלפת... ולא סתם תוכתר כמלכת הנשף ( ביום חמישי נדמה לי ). ננסי וקרייג יתמלאו גאווה... וקלואי תחטוף את שוק חייה שתקלוט אותם שם ומיד תאמר לקרייג שיקח את ננסי הבייתה... קלואי ופיליפ יהיו בשמיים וסוף כל סוף... האהבה בינהם תתחיל לפרוח.. וזה יהפוך להיות אחד הרומנים היפים והעסיסיים בסדרה. קלואי תהייה עד כדי כך מסמר הערב שגברברים אחרים יזמינו אותה לסלואו... אבל היא לא תסכים לעזוב את פיליפ. אפילו ג'ן וג'ייסון הארורים לא יצליחו בתוכניתם הגועלית ומי שיאכל אותה לבסוף (בזכות שון ) זה פיליפ שיספוג על חליפת המעצבים שלו דלי מלא בדם תרנגולות... פיכסססס. הולך להיות מעניין....

i love gina

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

חחחחח..... מגיע לפיליפ!!! קיצר, שווה להקליט מחר ומחרתיים את אומרת?

soapsfan

New member
לדעתי כן [ספויילר]

אבל,במחאה על מה שאמרת על הרומן שלהם..אף אחד לא רואה את התמונה הגדולה,וזה שפיליפ תמיד מקניט את קלואי,רצה לנטוש אותה בנשף,התעלל בה מהרגע שהיא הגיעה לסאלם,ופתאום כשהיא שמה קצת איפור ושמלה צמודה "את הבחורה הכי יפה שבחיים שלי ראיתי!אוי אני מתאהב!" ..סורי..אבל זה שטחי

CityGirl9

New member
נכון אתה צודק soapsfan אבל../images/Emo58.gif

עם הזמן.. הבחור יתבגר ויוכיח שהוא באמת אוהב אותה...למשל כשתחלה בלוקמיה הוא יהייה לצידה... ולבסוף שיראה שאין לו סיכויי איתה מרוב תיסכול יתגייס למארינס.

soapsfan

New member
אבל! [ספויילר]

"הבחור יתבגר ויוכיח שהוא באמת אוהב אותה":בנשף ב2001 כשהתמונה של קלואי תופיע על המרקע,הוא יאשים אותה שהרסה את המוניטין -שלו-,הוא לא ירצה שום קשר איתה,אח"כ הוא יתנצל בפניה והיא לא תסכים כמובן.אח"כ הוא יתקשר אליה מהאי וכשהוא ישמע את בריידי ברקע הוא יאמר לה כמה דברים מאוד פוגעים "כשתחלה בלוקמיה הוא יהייה לצידה...":אם לא זכור לך,בריידי וקלואי נסעו לחפש את אבא של קלואי ופיליפ באגואיסטיות שלו הרס להם את החיפוש,שיחד שוטר בשביל שבריידי ישב בכלא וזייף מכתב מבריידי לקלואי

CityGirl9

New member
וגם אני משוחדת לכיוון ההפוך../images/Emo8.gif

וחוץ מזה שנאמר ש"באהבה ומלחמה אין חוקים".....

CAMILABENJA

New member
נשמה שכמותו ../images/Emo122.gif ../images/Emo58.gif

בגלל זה אני אוהבת את קלואי עם בריידי יותר

CityGirl9

New member
לא יעזור../images/Emo58.gif

לא סובלת את המתחסד הזה... שבסוף סביר להניח שיההיה לו קטע עם ניקול כי היא אשתו במציאות וחוץ מזה בל כמעט תמות בגללו.

soapsfan

New member
../images/Emo2.gif [ספויילר]

סביר להניח שיהיה לו קטע עם ניקול,אבל כרגע אין לו,וניקול כל הזמן מציקה לו אבל הוא נשאר נאמן לקלואי,וחוץ מזה,בל הלכה איתו למסילות על דעת עצמה,אז אם הרגל שלה נתקעה שם..זה לא בעיה של בריידי,שלהיפך,ניסה להציל אותה והצליח

CityGirl9

New member
אבל -ספויילר

ג'ון ובמיוחד מרלנה לא ירא זאת בעין יפה... למרות הקטע א"כ עם מרלנה והבובה של בריידי שהוא היה ילד.... לא יעזור אני תמיד אהייה משוחדת לטובת פיליפ... או עד שיחליפו אותו בשחקן אחר ... ההוא מה שמו?? קייל משהו מהעולם האמיתי בmtv

Boran

New member
מיי גאד.... ../images/Emo58.gif

גם פה דחפו את הקטע הטחון-עד-דק של מטיילים על הפסי רכבת והרגל מתקעת שם בדיוק כשבאה רכבת? הקטע הזה הופיע בכ"כ הרבה מקומות, וכ"כ מיצה את עצמו...

למעלה