הפרק היום

CAMILABENJA

New member
אוי זה הולך להיות מענג.. חחח ../images/Emo9.gif

אני ממש לא אהבתי את המראה של קלואי עם האוהל השחור הענקי ההוא... אני כבר מחכה למחר... בכל המקרה- הפרק של היום היה ממש חמוד! שון שלט!
חמודי, איך הוא מגן על קלואי...
וג'אן וג'ייסון.. אני לא אדבר עליהם אפילו.. חוץ מהעובדה שהם פוצים!!! ובל נראתה ממש חמודה היום! אלוהים, איזה שטיח מימי מצאה לעצמה ללבוש!! בחיים לא ראיתי כזאת ערבוביה של צבעים ונצנצנים...
חוץ מזה.. ניקול ושות' היה משעמם... כנ"ל ג'ון והופ... שתעזוב את זה כבר!!! *מצפה למחר*

shanyz

New member
משהו מוזר פה...|ספויילר|

מממ.. קלואי לא תגלה על ההתערבות? איך היא יכולה לאהוב את פיליפ כשהיא תדע שהוא הזמין אותה בגלל התערבות? ולא מזיז לה שהוא רוצה אותה פתאום רק בגלל שהיא נראית יפה, ולפני זה עם בגדים מכוערים היא לא הייתה לרמה שלו? קצת מוזר.. אני לא מבינה בכלל מה היא מוצאת בו

CityGirl9

New member
גם היא אז שיטחית לא??../images/Emo58.gif

וגם מוצאת בו יופי. אגב היא תגלה על ההתערבות בסוף. קצת תכעס וא"כ תיסלח.

CAMILABENJA

New member
אממ... ../images/Emo58.gif

היא תגלה.. אבל אין לי מושג מה הולך משם.. איזה ברורה אני אלוהים

i love gina

New member
ספוילר

מתי היא תגלה על ההתערבות? אגב- השמלה שבל לבשה היום... הייתי בטוח היא הולכת לנשף עם פיג'מה.. עד שהבנתי שהצבעוניות של מימי גרמה למפיקים לקפח קצת בכיוון של בל... פור גירל... ונכון- החברות של פיליפ וקלואי מבוססת על התערבות- ואחר כך באמת יש כל מיני קטעים ממש מגעילים מצדו, כך שזה גם הופך אותי למעדיפן קלואיידי, או ברייולי... או איך שאתם לא קוראים להם... ושאלה- מה הסיפור עם ה"אונס"? ראיתי קטע שקלואי ופיליפ במיטה, והיא כועסת עליו, אומרת לננסי שהוא אנס אותה, אבל הוא לא באמת, ואחר כך ננסי אומרת את זה, וקלואי אומרת לה שהוא לא אנס אותה, באה אליה ונותנת לה סטירה... מה הסיפור?!?!

CityGirl9

New member
תשובות../images/Emo58.gif

לגבי ההתערבות אם אני לא טועה היא תגלה עקב פליטת פה של מישהוא מהחבורה סביר להניח ג'ן או ג'ייסון או מימי - פיליפ יודה... הם יפרדו... הוא יצטער יחזר ישיר לה סרנדות אהבה והיא תסלח לו. לגבי ה"אונס" פיליפ כאילו ישקר לקלואי ויגרום לה להאמין שויקטור מת בהתנקשות שקרתה בהכתרה של גרטה... היא תנחם אותו באורוות של אחוזת קיריאקיס.. מאון לאון העניינים יתחממו בינהם... ואז שהיא תגלה שויקטור חי וקיים (לפחות לעת עתה )... היא נורא תיפגע ותרגיש מנוצלת... ובלהט הרגשות היא תאמר לננסי שהיא נאנסה... ננסי תחטוף קריזה על פיליפ.. בנתיים קלואי ופיליפ יישרו את ההדורים בינהם ושננסי תאשים את פיליפ קלואי תכניס לה כאפה להגנתו. תקנו אותי אם אני טועה.

למעלה