הפרק היום!

i love gina

New member
וואלה? ספויילר...

נראה מוזר... ננסי לא אמורה לשמור לה טינה על זה שהיא אמללה את קלואי? טוב..

shanyz

New member
סמי באמת הייתה ../images/Emo59.gif

עכשיוכ שהיא רזתה יש לה גוף ממש יפה והגיע הזמן שתחשוף אותו קצת

Boran

New member
די אני מת

איפה ההוא שקרא לסמי "הסופגניה המרושעת" ממש כל הכבוד לאליסון שהיתה שמנמנה מינוס והפכה לכזו פצצה.

AsHtOn GiRl 3

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif והיא גם הפכה להיות

טובה יותר ואני אוהבת אותה עכשיו

וואו...סמנתה מהממת! ../images/Emo99.gif

מה נסגר עם מימי? איך היא נעשתה פתאום כזאת עניה? לא מזמן היא היתה יושבת בדוט קום עם כל החברה וזורקת כסף לכל הכיוונים! ואיפה ההורים שלה???? מה לעזעזל נסגר שם?!? אמממ..ו..בגלל שיש לי מיני מתכונת מחר אז אני יתייחס היום רק לבו והופ ויגיד שהם היו מדהימים ומקסימים יחד! אהה..ועוד משפט קטן...מרלנה סקסית גם בפיג'מה!!! ידעתם?!?

i love gina

New member
... אני אתעלם מההערה האחרונה...

בהצלחה מחר במתכונת! ונכון, לא נעשים עד כדי כך מרוששים תוך חודש... לא מזמן היא הייתה באה עם בגדים מצו האופנה האחרון, ושאר הדברים שאמרת.. הו וול... זה ימייז... (נראה לי זה ההסבר לכל דבר שקורה שם... )

למה?!?../images/Emo68.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

דידרה הוול ממש יפה! והגובה שלה רק מוסיף! לדעתי היא ממש סקסית! וכן, יפה כמוה נראת פי3וץ גם בפיג'מה! מה שהבהיל אותי זה דווקא ננסי בפיג'מה! רגע רגעעע...אני מצרפת תמונה....חח...

santa barbara

New member
היה פרק נחמד אבל...

הרבה דברים מוזרים... כמו למשל מה פתאום הופ נרדמה באוטו ואז הם החליטו לא להיתחתן באותו היום
וגם כל הסיפור עם מימי, יום אחד היא עשירה והכל ואז יום אחר היא הומלסית ומוזר שגם ההורים שלה לא איתה. אבל בעצם מה אני חושבת לעצמי, זה ימי חיינו....שום דבר לא מוזר שם. סמי ממש נראתה טוב היום...היא וברנדון מתאימים אותר מאשר סמי ואוסטין.

הופ תפסה ../images/Emo1.gif (חרופ)

זה לא הם החליטו...זה בו החליט! הוא רוצה שהופ תהייה ערה מין הסתם ולא ישנונית כשהם יתחתנו! חוץ מזה, כשראיתי שהיא נרדמה בחיי ששניה לפני שהוא אמר את זה חשבתי על אותו הדבר...מה בוער להתחתן היום?!? תעשו את זה מחר, עבר עליכם יום ארוך והופ נרדמה אז תעשו סוויט'ץ ותחזרו הביתה! מה שלא הבנתי, זה למה הוא כל כך נבהל כשהיא לא ענתה לו... מה, הוא פחד שהיא התעלפה או עבדה את ההכרה?!? ככה הוא מכיר אותה? בתור אישה חולה?!? חח...ראיתי שהוא הגיב ככה (וגם המוזיקה ברקע...) אז גם אני התחלטי להלחץ...חח.... אני שמחה שהכל בסדר...לילה טוב בריידס... שינה ערבה הופ!

i love gina

New member
יוו.. קשה להאמין שזאת אותה מימי...

אבל לא, לא כל כך רואה את הדמיון... אבל היא נראית פה ממש טוב!!! תגידו, מה קורה עם מימי בפרקים של היום בארה"ב? כאילו, היא השתנתה באופי? מה העלילה שלה?

CityGirl9

New member
עלילות מימי בהווה ובעתיד../images/Emo58.gif

Mimi started her time at Salem High as a sophomore and quickly became Belle's best friend. A bright, energetic and boy-crazy girl, Mimi lets things slip out of her mouth she sometimes regrets. The results can sometimes be quite humorous. But beneath her buoyant faחade lies a mask of insecurity she works hard to hide. Jan Spears played on that insecurity to gain Mimi as a friend and the results were disastrous. Mimi became alienated from Belle, who quickly got close to new kid in town Chloe Lane. The end result of Mimi and Jan's friendship was OperaGirl.net, which was "exposed" at the Last Blast Dance 2001. This almost landed Mimi in jail; instead she was forced to spend her senior year at Salem High cleaning bathrooms. During the summer of 2001, Mimi joined her fellow Salem High classmates on a trip to Puerto Rico to study the environment. She and Belle became close again, but she became even closer to Kevin Lambert, who proved to be one very hot geek! They came very close to going all the way, but a stubborn contraceptive wrapper held them up. Upon her return to Salem, Mimi was determined to do the right thing, being a good friend to Belle and even making up with Chloe. In fact, Chloe and Mimi joined forces toward the end of the school year to help Belle and Shawn get back together. She accomplished that task, along with high school graduation, and spent the summer with Kevin as he prepared to leave for Stanford. "During the summer of 2001, Mimi joined her fellow Salem High classmates on a trip to Puerto Rico to study the environment." Kevin left for college and Mimi stayed in town to attend Salem University. They agreed to see other people. No one seemed on the horizon, until she and Philip teamed up to try to "crush the crushes" of Rex and Cassie on Belle and Shawn. Mimi just may have succeeded, as it seemed that Rex was growing attracted to her. Will she and Rex become an item? Or will his mysterious past turn her off?

למעלה