הפרק היום!

shanyz

New member
הפרק היום!

היה רפק יפה!@ ממש אהבתי את הקטעים של בל וקלואי, וננסי ומרלנה..
חחחחח ננסי בפיג'מה... איזו חמודה
והקטע עם מימי היה די עצוב...

i love gina

New member
יוו מסכנה מימי!

אפילו מיטה אין לה... מה יקרה איתה, אתם יכולים לעדכן אותי? חוץ מזה דווקא היה פרק טוב! מרלו הצליחה לשכנע את אייב ולקסי... סטפנו מניפלטב את ג'ון שוב... אחלה! הופ ובו חמודים... ננסי בפיג'מה... מרלנה, את שומרת בגדים במידות האלה ליום מן הימים בשבילך, או למקרי חירום כמו היום?! וננסי, פעם הבאה אל תקפצי אל המיטה, לא חבל? וסמי היום נראיתה פשוט ט-ו-ב!!!! אני ממש מסתכל עליה באור אחר אחרי הפרק של היום!!! עד עכשיו תמיד הלכה עם בגדים יחסית צנועים... והנשיקה עם ברנדון- סוףסוף... הייתי בטוח ימתחו את זה עוד 1000 פרקים..

soapsfan

New member
פרק טוב

הקטע שמרלו לא עזבה את היד של ג'ון היה קורע
בו והופ-היה נחמד,אבל די טיפשי,אז היא נרדמה[בדרך לחתונה שלה[נו באמת]-],אז מעירים אותה ונוסעים להתחתן.. בראמי היה נחמד מאוד גם כן

CityGirl9

New member
אריה בשבילך...../images/Emo58.gif לגבי מימי

קודם כל לדעתי זה פשוט מוגזם... מה עד כדי כך היא מסכנה שאין לה איפה לישון ולהתקלח??? נו טוב זה ימ"ח אז הכל יכול להיות... ו הספויילר: העניינים ילכו ויחריפו היא תסתבך עם עבריינים, יחשבו שהיא מסוממת, לא יהייה לה איפה לגור והיא תעבור זמנית לגור אצל ננסי וקרייג ותמרר לקלואי את החיים. בסוף תושבי סיילם ירתמו לעזרה ויבנו לה ולמשפחתה בית חדש...

shanyz

New member
../images/Emo58.gif

מממממ מה הקטע? למה היא עוברת לגור אצל ננסי וקרייג!? למה לא אצל בל? הרבה יותר הגיוני..
לא? איזו מסכנה מימי....

i love gina

New member
woooo.. מה??? ספוילר...

מילא עבריניים, מסוממת... הבנתי.. אבל תעבור זמנית לגור אצל קרייג וננסי??????? האין הם יודעים שהיא חלק מהיורדים על גולגירל שלהם??? אפשר יותר פרטים על זה בבקשה? עכשיו זה התחיל לעניין אותי!!! ורגע, את רצינית, בסוף העיר תבנה עליהם בית??? חחחחחח... זה נראה לי הכי מופרך ששמעתי בכל הסדרה הזאת.. ממתי העירייה/התושבים האחרים באמת דואגים למשפחה ענייה?????? טוב נו, ימי חיינו...סאלם.. שם כל יום גם בטח מתרימים לסרטן...

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

מימי ומשפחתה חסרי בית.אניווי:קרייג יכנס לצרות עם אליס הורטון LOL [זה יתחיל אחרי שלקסי תבקש מקרייג חופשת לידה בכדי לשמור על התינוק שהיא ואייב אימצו ממרלו וקרייג יסרב,ואליס תשמע].אניווי,בכדי לשפר את מצבם ומעמדם בעיני החברה,הם יודיעו בפומבי על כך שהם מזמינים את בני משפחת לוקהרט להתארח בביתם..למורת רוחם של מימי וקלואי כמובן..ארגון מסוים יבנה למימי בית..אניוי עוד משהו שקשור לעניין:ג'ן תשים לקלואי עכבר מת בלוקר וקלואי תחליט לנקום בה.היא תתפוס את ג'ן,תפיל אותה ותשפשף את העכבר המת על הפנים שלה
ומימי תפחד שהיא רוצה לנקום גם בה כי גם היא הייתה בעניין.קלואי תבטיח לה שהיא לא תצעשה לה כלום,אבל בעצם כשמימי תלך להתקלח היא תגלה שמה שיש בבקבוק השמפו הוא לא בדיוק שמפו..אלא דבק

CityGirl9

New member
רגע רגע שאלת../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אז המקרה הזה יגרום להקצנהבין ג'ן ה
לקלואי? שיצלמו את קלואי מתקלחת ויפרסמו את זה באתר פורנו ברשת ופיליפ יגמור איתה???

i love gina

New member
מהההההה???? ספוילר.

wooo כמה גיליתי בערב אחד על הטינז המטורפים האלה... ואם באמת התחלנו את הטופיק, אז איך באמת קלואי ופיליפ נפרדים בסוף סופית?

soapsfan

New member
כן [ספויילר]

ג'ן גם ככה לא אוהבת את קלואי,וזה רק יגרום לה לשנוא אותה יותר.היא תגרום לחנון של הכיתה,קוין,לשפוך דבק על השיער של קלואי בזמן המעבדה וקלואי תלך להתקלח במלתחות בית ספר שם יתקינו ג'ן ומימי מצלמה שתצלם את קלואי.אח"כ הם יפתחו אתר בתשלום,אופרהגירל.קום נדמה לי.קלואי תספר לכולם שיש לה עבודה חדשה ולא תשתף אותם במה היא.בנשף,התמונה מהאתר תופיע על המסך בבית הספר ופיליפ יחשוב שקלואי באמת עשתה את זה,יכעס על מה שהיא עשתה לו,יכנה אותה בשמות שוניפם ויעזוב.מאוחר יותר יתגלה כמובן שמימי ןג'ן עשו את זה..פיליפ יעזוב לטיול בית הספר בקיץ וקלואי תישאר בסאלם ותתקרב לבריידי...מאוחר יותר היא ופיליפ כן יחזרו להיות יחד.קלואי תגלה שיש לה לוקמיה ותצא לחפש את אביה האמיתי[יותר מאוחר יתגלה שזה קרייג]עם בריידי,ופיליפ הקנאי יגרופם למעצרו של בריידי באשמת שווא,יזייף ממנו מכתב בשביל קלואי ויהרוס להם את החיפוש וקלואי תחליט לבחור בבריידי ותישאר איתו,למורת רוחו של פיליפ,שמאוחר יותר יחליט לעזוב את העיר ולהצטרף לחיל הנחתים,המרינס..

i love gina

New member
פשש... מעניין... ספוילר..

איך קורה שקרייג זה האבא של קלואי בסוף??? אפשר יותר פירוט על זה בבקשה? והג'ן ומימי האלה כאלה זונות... יאללה... מה הן שמות תמונה שלה?!?! איזה מגעילות.. זה התודה של מימי על זה שהווסליז נתנו לה לגור אצלהם?! יו, אני ממש לא אוהב את הכיוון הזה של מימי, להיות הזונה של הטינז... בהתחלה היא הייתה מה זה חמודה.. מזה אהבתי את הדמות... אוף, ועכשיו היא נעשיתה ממש מגעילה! ופיליפ עוזב למרינס??? חחחח... משעשע... ואז הוא חוזר להיות ההוא מאפקט הפחד, או איך שלא קוראים לסדרה הזו, נכון? פשש.. .המרינס עשו לו חתיכת שינוי!!!

soapsfan

New member
אה ועוד משהו בנוגע לספויילר

יגלו על מצבה של מימי אחרי הלאסט בלאסט,ג'ן ומימי יכנסו לריב ומימי תברח וכמה מהטינס יעקבו אחריה

i love gina

New member
אוקיי.. תודה! ספוילר...

ומתי דרך האגב הבלאסט דאנס אצלנו? אני כבר רוצה לראות את קלואי המשופצת.. אגב, אז איך שאתה מתאר את זה פה, זה נראה כאילו קלואי היא זו שתעשה למימס גיהנום.. לא להפך... או שמא פספסתי מידע? אגב, הייתי מת לראות את אליס מכניסה לקרייג.. חחחחח... אבל מה הקשר , איזה דפוקים הווסליז... כאילו, לא נתנו ללקסי חופשת לידה, אז בואו נארח את מימי ומשפחתה כפיצוי??? איך הם הגיעו לזה?!?!

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

זה היה רק מקרה אחד שנתתי..למרות שלמען האמת לא זכורים לי עוד הרבה מקרים שיקרו בין קלואי ומימי[למרות שכמובן קלואי לא תאהב את העובדה שמימי חיה אצלה]. הלאסט בלאסט אצלנו עוד חודש לגבי הווסלי'ס-אז אליס מתווכחת עם קרייג ומודיעה לו שהיא לא מוכנה להתנהגות הזו,ואז היא תפנה לוועדה כלשהי בבית החולים..אז הם יחליטו על הרעיון המהפכני הזה בכדי להחזיר לעצמם את שמם הוטב[אחרי שננסי מציעה שאליס "תחליק" בטעות על קליפת בננה..] ואגב,באותו זמן שמימי תגור אצל הווסלי'ס,היא וננסי קצת יתקרבו כזה ויהיו להם מס' שיחות על כל מיני נושאים

i love gina

New member
ספויילר...

"...היא וננסי קצת יתקרבו כזה ויהיו להם מס' שיחות על כל מיני נושאים ." כשאתה אומר היא, אתה מתכוון למימי?! מה יש לשניים להתקרב? אגב, ננסי באמת מציעה את רעיון הבננה, או שזו פשוט הלצה שנונה שהוספת?

CityGirl9

New member
../images/Emo58.gif מימי המשך..

לא סתם יתקרבו... ננסי תתפלא איך בחורה יפה כמו מימי לבד ללא חבר וללא דייט... ממש תרחם עליה.

i love gina

New member
וואלה? ספויילר...

נראה מוזר... ננסי לא אמורה לשמור לה טינה על זה שהיא אמללה את קלואי? טוב..

למעלה