הממם...
האמת, הדיבוב הופך ליותר ויותר טוב... הרבה יותר טוב מהפרקים הראשונים זה בטוח... רק דבר אחד הרגיז אותי... כשקרילין מת בנאמק צנזרו את הקטע שפריזה הורג אותו לחלוטין.... ועכשיו שהוא נזכר רואים הכל... זה פשוט טיפשי ולא עקבי.. גורם לעריכה להראות לא מקצועית.. אם כבר צנזרתם משהו, אז צנזרו אותו שוב בפלאש בק... מה עוד? יקראו פתאום למקיטה וג'יטה באיזה פלשבק? בכלל לדעתי עברית זו לא שפה טובה לדרגון בול זי אני מצטער אבל אם מישהו יכול להגיד לי שהנאום הבא נשמע טוב בעברית שיעשה את זה לקוח מפרק 222, הנאום של וג'יטה.
וג'יטה:"טראנקס, אני רוצה שתטפל באמא שלך בשבילי." טראנקס:"למה אבא? אתה הולך לאנשהו?" וג'יטה:"טראנקס, אתה בני היחיד ובכל זאת לא חיבקתי אותך מאז היותך תינוק. בוא הנה" וג'יטה מחבק את טראנקס טראנקס:"אבא, נו.. באמת אבא, זה מביך אותי" גוטן שם אצבע בפה וג'יטה:" יש עוד דבר אחד שאתה צריך לדעת... עשית אותי גאה בן שלי" וג'יטה מכה את טרנקס ככה שהוא מתעלף גוטן "למה עשית את זה? למה? אתה אבא שלו, אבות לא אמורים לעשות את זה, למה הכית אותו? למה תענה לי למה? למה עשית את זה? איזה מן אבא אתה?" וג'יטה מכה את גוטן וג'יטה "קח את השניים האלו רחוק ככל שאתה יכול" פיקולו "אין בעיות... אתה תמות, אתה מודע לזה" וג'יטה "יש דבר אחד שאני רוצה לדעת... אני הולך לפגוש את המוקיון הזה קקרוטו בעולם הבא?" פיקולו "מקיטה, אני לא הולך לשקר לך למרות שהאמת אולי לא מה שאתה רוצה לשמוע. זאת האמת. גוקו עזר לעולם בחייו, הוא התאמן על מנת לעזור לאחרים והציל את העולם יותר מפעם אחת, הוא שם את חיי חבריו לפניו ולכן כשמת זכה להגיע לכוכב של המלך קאיו. אתה לעומת זאת חיית את חייך על מנת לקדם את שאיפותיך האישיות. רמסת אחרים כדי להגיע לאן שהגעת. כשאתה תמות לא תזכה לאותו פרס." וג'יטה "נו טוב.. שיהיה.. עכשיו מהר. צא מפה" בו "אתם לא לברוח אתם להלחם בבו" וג'יטה "כן גוש שומן ורוד שכמותך אני להלחם בבו!" בו כועס ומוציא עשן מהגוף פיקולו "קרילין עפים מפה עכשיו!!" קרילין "אבל מה עם וג'יטה?!" פיקולו" עזוב אותו, זו הפעם הראשונה שהוא עושה משהו בשביל אחרים ולא בשביל עצמו" בו " אתה רוצה להיות שוקולד או סתם ממתק?" וג'יטה "טיפש, אני הולך לפוצץ אותך ולזרוק את האפר שלך ברוח" ניצוצות וכו'... וג'יטה "טראנקס, בולמה אני עושה את זה בשבילכם. וכן, אפילו בשבילך קקרוטו" בום, יש פיצוץ גדול . . . . קרילין "מקיטה!!! מקיטה!!!!!!!!!!!!!!!!!" "וכך בפיצוץ מרהיב עיניים נעלם הלוחם הכי גאה בצוות לוחמי הזי. שמו, מקיטה נסיך סאייאני גאה" מצטער, אני לא רואה את זה...