הפרק היום------

Houndour

New member
הפרק היום------

מה לעזזל נחת על צוות רוקט היום? זה היה ממש מצחיק איך שהם הורידו לאט לאט לאט לאט את החכה עם הפתיון וציפו שהאנשים למטה ימשיכו לשבת ולחכות שרוח הים יגנב... גם האיום ב-
ממש תרם לתכנית המבריקה של ג'סי
בכל מקרה, אני די שמח שמיסטי נצחה את אש. חוץ מזה שצריך ממש אידיוט כדי לכוון את המתקפה שלך היישר לראשו של פסיידאק
. הטוטודייל של אש כנראה היה עייף
מאוד מכל הקרבות ונלחם גרוע. כך גם הקורסולה של מיסטי
. למתחרה של מיסטי היו פוקימונים מצויינים והיא באמת נתנה קרב טוב! אגב, לכל הספויילרנים
למניהם שניסו להרוס ולהוכיח שהם יודעים, לפחות הייתם נותנים מידע נכון
... נו שוין, גם את זה עברנו.

K00lVulpX

New member
אחחח... פסיידק נתן בראש היום...

ואש מובס ומושפל ע"י מיסטי! זה השיא של הפרק היום... אבל שמישהו יגיד לי, ממתי מכת ברק קורעת חוט דיגים? ומי משתמש בפתיון של וובאפט? אבל באמת היו קרבות טובים, רק חבל שלא הראו את הקרב בין טריניטי לבין מה-שמו שזכה... אבל באמת היו לטריניטי פוקימונים טובים... באמת, איזה גרידוס לא ינצח פוליווירל? ואש הזה באמת דפוק אם הוא אומר לקינגלר לתפוס את פסיידאק בראש... אבל היה פרק משובח לכל הדעות...

NiKi†a

New member
באמת היה פרק מצויין../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אהבתי. גם אהבתי את הקטע שמיסטי אמרה לברוק-'נכון, אתה לא עשית שומדבר...
'. פרק חמוד,לטריניטי באמת היו פוקימונים מצויינים במיוחד השני..איך קראו לו? צ'ינצ'וי? לא זוכרת..אמרתי לכם
, פוקימון בן זונה. וצוות רוקט יותר מעפנים מיום ליום
. פרק יפה

הקטע עם "אתה לא עשית שומדבר"

קרע אותי סופית. ואתמול הם דווקא הצחיקו אותי עם הקטע שגסי כל הזמן חלמה על רוח הים ואז מישהו ביקש פופקורן. אבל מה הפיגור הזה עם ה
? גניבה של חפץ כזה יקר לא צריכה להיות יותר, אממ, דיסקרטית?

Warcraft3

New member
בקיצור.........

הפרק היה פשוט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!

Light woman

New member
איזשהו אחד עם פראליגיטור שכיסח ל

טריניטי את הצורה!!! ^^ נו טוב, אבל התחרות הזאת מה זה קלה. ולדעתי נתנו יותר מדי כוח לקורסולה. אני הייתי לוקחת ת'גרידוס (המוזהב!!) שלי עם פראליגיטור או פראליגיטור עם סוואמפרט ומחסלת לכולם תצורה!!! בלסטויז אני לא אקח כי הוא איטי.... אבל זה ממש לא הגיוני שטוטודיל ניצח קינגדרה... הייתם צריכים לראות בכמה סופר והייפר פוטונים השתמשתי במשחק הראשון שלי לנצח ת'קינגדרה החרא הזה..

hydro pump

New member
אם הייתי צריך ללכת לתחרות הזאת....

נבחרת הזהב: ויילורד (אבל הגודל לא קובע)(יש לו סטאטס מדהימים) לנטורן (חשמל בחלקו) סויקון!!!!!!! (אגדי=מתקפות וסטאטס) גארידוס (אני צריך לפרט?) פליפר (חצי מעופף, ויש לו מתקפות טובות)

K00lVulpX

New member
פליפר ממש לא טוב, ואין לו מתקפות...

אם כבר, אז עדיף אולי סלוברו\קינג, כי הוא על חושי, ואם לא אז לוטאד (או אחד המתפתחים שלו)...

Houndour

New member
גם לוטאד

וההתפתחויות שלו הם לא טובים. יש להם סטטס גרועים ומתקפות עוד יותר גרועות

Houndour

New member
כן

זה הפוקימון הכחול הזה עם התוספת הירוקה מעל הראש... עשב+מים (עכשיו יבוא K00lvulpix ויגיד שהוא מים+עשב..)

oferst2

New member
זה מסריח

אש כזה מטומטם, מה הוא בוחר לצבוא את פסיידאק בראש?הוא לא למד כבר שזה עושה לו את כאב הראש?בעצם הוא למד, כשבלבאזור דיגדג את פסיידאק במקום להכאיב לו, אבל מה לעשות, הוא שכח כמו אידיוט...

למעלה