הפרק היום!

shanyz

New member
הפרק היום!

אני בשוק שאבא של דילן חוזר!! אגב- דילן אמר שהוא לא ראה באמת את אבא שלו נכנס לאוטו! זה שקר.. אני זוכרת בעיניים שלי את הקטע שהוא נכנס לאוטו, סגר את הדלת, התניע, אפילו ראו אותו מבפנים לא? בקיצר זה לא נכון שהוא אמר שהוא לא ראה אותו נכנס...! ממ.. דונה הייתה מתוקה גם היום! איזה מפחיד נוחחח.. ואיזה חמוד דיווייייייייייייייייד
וקלי גם ממש מתוקה! ומאט. כולם היו חמודים היום! כמובן שגם דילן!!!!!
איפה ג'ינה נעלמה?

rrrvvv

New member
דילן היה בטלפון

באמת לא ראה ממש במו עיניו את אבא שלו נכנס...הוא דיבר בטלפון עם קלי ולא כל כך שם לב...מה גם שאל תשכחי שאפשר עכשיו להגיד הכל כדי להחזיר את ג'ק מקיי לחיים!

גויבה

New member
פרק צולע +

קודם כל לגבי הפרק של אתמול למרות שלא ראיתי אותו בכל זאת אני ממש מעוצבן על דונה ועל כל מי שהיה מגעיל לגינה (לדוגמא פליס) ואני ממש מאוכז מהם ביחוד מדונה ועוד בתקופה שגינה נהפכה להיות כלכך מתוקה ורק שתדעי גינה עזבה כבר בפרק של אתמול דבר שני אני באמת חושב שאת צודקת לגבי אבא של דילן ועכשיו למשחק הדמויות: דמות אהובה: קלי או דילן שניהם היו חמודים ובעיקר ביחד ועוד משהו אני היחיד ששם לב שלא היה פשוט כלום על מאט היום ממש כלום חמוץ מ2 קטעים פצפונים הוא לא היה בכל הפרק והמשך דמות שנואה: נראה לי או החברה של דיויד (אוף ברח לי השם מהראש) קמיל או נוח שהיה ממש מגעיל). ציון פרק חמוד וגם כל הקטע של אבא של דילן היה נחמד אבל זה מתחיל להיות כמו אופרות סבון ואני ממש מתגעגע לימי החוף) ועכשיו קבלו תמונה סופר נדירה לפחות כך נראה לי ואם למישהו יש עוד אז תוסיפו של האיחוד של בוורלי איזה תמונה מדהימה ובבקשה מרפי rrrvvvתפרסם עוד תמונות כלומר

1Shir

New member
דווקא אני כן חושבת שדילן לא ראה

בבירור את ג'ק נכנס לאוטו. הוא ראה שהוא מתכוון ללכת לאוטו, הוא לא ראה אותו במו עיניו נכנס לשם, הוא פשוט לא ראה אותו בשום מקום אחר וראה את האוטו מותנע, אז לא היתה לו סיבה לפקפק. דווקא זה אחלה סיפור, אני חולת קונספירציות, כי אני מאמינה שכולן נכונות.

shanyz

New member
זה לא נכון...נראה לי:)

כאילו, ממש זכור לי שהוא סגר כזה את האוטו והתניע אותו! ממ.. לאף אחד אין תמונה משם..?

shanyz

New member
ג'ינה עזבה?!

אבל היא לא החליטה להישאר בסוף..? היא תחזור!?!?!!?

למעלה