הפרק היום...

איימוש

New member
הפרק היום...

נראה לי שעשינו איזה מסורת להגיב על כל פרק או משהו, אבל בכל מקרה הנה התגובה שלי: טוב, אז דבר ראשון- סלין כזאת כלבה!
מה שהיא עושה לריאן החמוד הזה! דבר שני- טרודי ממש מעצבנת!! היא ממש עברה שטיפת מוח! ואיך היא חייכה חיוך זדוני כלקס אמר שאף אחד לא ינצח את המולראטס. דבר שלישי- מיני טרודי (ולא צריך להגיד יותר מזה) איך היא לא קולטת כלום? שמתם לב שמשך הפרק ניגנו כמה שירים מהאלבום?? מגניב! אה, וגם לקס וטאי-סאן ממש חמודים ביחד וזה שוב מזכיר לי איך ריאן מסכן לעומתם... אוף! אם שכחתי משהו אני אכתוב אחרי זה. אז זהו.

THEchosen1

New member
אני מסכימה

סלין מעצבנת לאללה , היא מגעילה , איך היא יכלה לעשות לראין את זה ? היא כל הזמן דוחה אותו .. לא הבנתי למה היא התחתנה איתו מלכתחילה !! וטרודי סתם סתומה ... אני ממש ממש לא אוהבת את העיגולים הכחולים בעיניים שלה , זה אשכרה נראה כאילו מישהו הכניס לה אגרוף בפרצוף ! כן אני שמתי לב שהיו שירים מהאלבום ! מצד אחד זה נחמד כי הם נותנים לנו מעין סניק פריוויו , אבל מצד שני זה קצת מטומטם ... כמו שהם שמו את השיר סיום שבעונה ראשונה ביומולדת של פטסי .. - עונה 1 ומה זה השיער של בריי ??? והגופייה השריגית והזוועתית הזאת ? זה לא שלא ראיתי אותה כבר אבל אני חייבת להגיד שהיא מזעזעת אותי כל פעם מחדש , אווף אני מחכה כבר לעונה 3 ... בואי כבר !!! עוד 3 פרקים גג ... אה אה יום רביעי !!

אמבר 13

New member
אומרים סלין...אומרים...עיצבון!

(ךפי דעתי) סלין התחתנה עם ראין כי היא בהריון, אני שונאת אותה, היא מעצבנת, היא דוחה והיא סתם מישהי ש......אווווףף.....ראין המסכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמבר 13

New member
אומרים סלין...אומרים...עיצבון!

(ךפי דעתי) סלין התחתנה עם ראין כי היא בהריון, אני שונאת אותה, היא מעצבנת, היא דוחה והיא סתם מישהי ש......אווווףף.....ראין המסכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה