הפרק היום: Wetwired

E V Tooms

New member
הפרק היום: Wetwired

מאלדר וסקאלי חוקרים סדרת רציחות ותקיפות, כאשר כולן התבצעו כאשר הרוצחים פעלו משום השפעת הזיות משונות ופתאומיות לחלוטין. התפרצות אלימה נוספת של אחד מהרוצחים גורמת לסקאלי לחשוב כי ההזיות נגרמו בהשפעת מהדורת חדשות, שהכילה דיווח אודות פשע אלים. מאלדר מנסה להבין מהו הגורם להזיות הקטלניות, בעת שסקאלי נופלת תחת השפעתן - ותחושת האמון שבינה לבין מאלדר מתערערת בצורה מסוכנת ביותר... אף על פי שלא מדובר באחד מהפרקים האהובים עליי, ולמרות שצופים מסוימים טוענים שמדובר בשידרוג של הפרק "Blood", הפרק מוצלח, מעניין ומותח ביותר.

E V Tooms

New member
ותרגום שלי לקטע מעניין ומותח מהפרק:

מאלדר ואמה של סקאלי מנסים להרגיע את סקאלי ולהחדיר בה היגיון. (סקאלי מגיחה מאחורי הקיר, מכוונת את אקדחה למאלדר. מאלדר מסתובב.) מרגרט סקאלי: דיינה, תזרקי את האקדח! מאלדר: אני כאן כדי לעזור לך, סקאלי. (מרגרט סקאלי ניגשת למאלדר ועומדת לצידו.) סקאלי: כבר אמרתי לך, אמא. הוא כאן כדי להרוג אותי! מאלדר: אני בצד שלך. את יודעת את זה. מרגרט סקאלי: תזרקי את האקדח, דיינה. מאלדר: סקאלי, תקשיבי לי טוב. את לא יודעת את זה, אבל את סובלת מאותו הדבר שגרם לאנשים האלה לרצוח... ולא משנה מה תחשבי שקורה... (הוא צועד קדימה) סקאלי: זוז אחורה! (סקאלי טוענת את האקדח. מרגרט סקאלי צועדת גם היא קדימה, לצד מאלדר.) מרגרט סקאלי: דיינה, את לא עצמך. הוא אומר את האמת. סקאלי: זו לא האמת, אמא. הוא שיקר לי כבר מההתחלה. (מאלדר נד בראשו לשלילה) סקאלי: הוא אף פעם לא בטח בי. מאלדר: סקאלי, את היחידה שבה אני בוטח. (סקאלי עומדת לבכות) סקאלי: אתה חלק מזה. אתה אחד מהם. אתה אחד מהאנשים שחטפו אותי. אתה שמת את הדבר הזה בצוואר שלי. אתה הרגת את אחותי! מרגרט סקאלי: זה לא נכון, דיינה. סקאלי: זה נכון! (מרגרט סקאלי צועדת, וכעת היא נמצאת לפני מאלדר.) מרגרט סקאלי: אני רוצה שתקשיבי לי... סקאלי: אמא, זוזי מהדרך! מרגרט סקאלי: בי את בוטחת, נכון? (סקאלי נלחמת בדמעות שמאיימות להשתלט עליה. האקדח שלה מכוון כעת אל אמה.) אפסיק את הקטע כאן. הסצינה המותחת ביותר בפרק.

1Shir

New member
בהחלט! סצינה בלתי נשכחת...

...במובן המילולי ביותר של הביטוי! זו סצינה שזכרתי אותה טוב כל השנים מאז השידור בערוץ 2, וזאת למרות שאז (בעונה 3) עדיין לא ממש אהבתי ובקושי ראיתי את הסדרה.

Ice Age

New member
גמני

זוכר כמעט כל משפט, וזה יפה, כי אני הרי בקושי זוכר איזה מספר דירה אני בבניין בדרך כלל.

Gilliana

New member
באמת יפה! ../images/Emo45.gif

כנראה שהסצנה הזאת השאירה עליך, כמו על כולנו, רושם חזק.

tropitai

New member
מישהו ידע שמאלדר

עיוור צבעים שלא רואה אדום וירוק? אם לא שמתם לב זה הופיע בפרק..

איך אפשר שלא לדעת?

אחרת איזו סיבה נורמאלית הייתה לו לצאת מהבריכה עם ספידו אדום חזק.... סתם. בטח ששמנו לב..

tropitai

New member
מישהו ידע שמאלדר

עיוור צבעים שלא רואה אדום וירוק? אם לא שמתם לב זה הופיע בפרק..

Gilliana

New member
השאלה שהיית צריכה לשאול היא...

האם יש מישהו שלא ידע...

למעלה