הפרק היום: The Erlenmeyer Flask

Gilliana

New member
הנה חזרתי עם תשובה...

אין עדויות חותכות לעניין, אבל: ב-"גת שמנים", למרות שההתאבדות שלו היתה כמובן מזוייפת - יש בפירוש רמזים לכך שמאלדר חשב על האפשרות. בטריילר שנעשה לפרק "השיבה" אפילו רואים את מאלדר מצמיד אקדח לראשו (סצינה שלא נכנסה בסופו של דבר לפרק עצמו). בנוסף, הוא אמר את הדברים הבאים באותו פרק: "My folly revealed by facts which illuminate both my arrogance and self-deception. If only the tragedy had been mine alone. It might have been easier tonight to bring this journey to its end." מה שבהחלט מעיד על כך שהוא שוקל את האפשרות.

1Shir

New member
טוב, זו רק פעם אחת.

אורית כבר דאגה טוב טוב לכך שאני אכיר את הסצנה הזו.. :) מזה זמן רב אני מתכננת (ברגע שיהיה לי זמן) לנסות ולעשות ככל שביכולתי על מנת לסתור את ההנחה בפרק הזה שהוא רצה להתאבד, אני יודעת שזה יהיה קשה, אבל אני כבר אחשוב על איזו תיאוריה.. אז הנושא נשאר פתוח בינתיים מבחינתי :)

Gilliana

New member
צודקת - רק פעם אחת

משום מה זכרתי פעם נוספת אבל אולי זה היה רק פרי דמיוני או תחושה שקיבלתי מתוך מצבים דכאוניים שבהם מאלדר היה נתון - כמו למשל בפרק One breath. בכל אופן - אני כבר מתה לראות איך תסתרי את ההנחה הזו!

1Shir

New member
אני אשתדל אבל זה לא יהיה בזמן הקרוב

זה יהיה מתישהו במהלך החופש.. :)

orityemini

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo9.gif

אני מודה שיש לי נטייה מעצבנת לשרשר תמיד בסוף השירשור המקורי ולא בשירשורים הנוגעים להערה, אבל זה נובע רק בגלל שאני תמיד קוראת את כל השירשור מתחילתו ועד סופו ואז מוסיפה הודעה. למען האמת, מקור התופעה הינה ממנהג שהשתרש אצלי זה שנים ארוכות. בעבר (ואני לא בטוחה שבפורום הזה דווקא אלא באחד הפורומים הקודמים של תיקים) לא היה ניתן לשרשר לנושא מסוים וההודעות תמיד תמיד היו מופיעות בסוף השירשור ולכן התרגלתי לא להקפיד לשרשר במקום הנכון. אני כאמור לא משנה הרגלים בקלות, אבל עכשיו כשהבאתי רקע היסטורי, אשתדל עתה להצטרף לקידמה ולהקפיד לשרשר במקום הנכון!
אגב, יש עוד איזה הרגל מעצבן שלי שבא לכם לשנות? (רמז: שימוש מופרז בשלוש נקודות...)

למעלה