הפרק היום: The Calusari

Gilliana

New member
נו, ברור שהיא ג'ינג'ית!

היא רק לא נולדה כזאת. זה באמת משנה כל כך?

1Shir

New member
כן, לדעתי זה מאוד משנה.

אבל מבחינתי סקאלי נולדה ככה. בפלאשבקים שהיו עליה (מה, היה רק אחד?..) היא הרי היתה ג'ינג'ית, לא?

Gilliana

New member
קודם כל...

מעניין לשמוע למה זה כ"כ משנה. ושנית - את צודקת לגבי הפלאשבק אבל יחד עם זאת, איך את מסבירה את מה שאמר איש הצללים?

1Shir

New member
ההכרזה שלי

שאני בהכחשה לא פוטרת אותי מהצורך לספק הסברים?
איש הצללים הזה סיבך אותנו גם בהקשר ליחסים בין מאלדר וסקאלי, הרי זה בכלל לא נכון שבלילה בודד אחד היא הזמינה אותולמיטתה.. אני אומרת שנתעלם ממנו, הוא אומר דברים מאוד לא מדוייקים
עכשיו, למה זה משנה לי? בבקשה שאף אחת לא תעלב או תכעס, אבל אני לא מבינה למה מישהי תרצה באופן קבוע להשקיע זמן, כסף ואי-נוחות רק בשביל להיות משהו אחר ממה שהיא באמת נולדה, כי בעיקרון טבעי זה הכי יפה בעיני. ואני לא מדברת על מצב שמתחילות שיערות שיבה, אז גם אמא שלי התחילה לצבוע
. כן, גם לי אין מושג מה אמא שלי קשורה כאן, זאת סתם היתה דוגמא.. פשוט הייתי רוצה להאמין שדווקא סקאלי מכל האנשים לא צובעת שיער. ואני מתכוונת לאחוז באמונה הזאת! גם ככה כבר שברנו כאן בפורום את שיאי הסובייקטיביות, אז עוד אחד כבר לא ישנה, נכון?

Gilliana

New member
זה נשמע כאילו...

את מוצאת איזה פגם בצביעת שיער. ואולי לסקאלי יש שיער שיבה? יש מבנה גנטי מסוים שגורם להלבנה מוקדמת YOU KNOW. בכל מקרה - מסכימה איתך שאיש הצללים הזה לא הכי אמין בעולם ובכל זאת - השרשים מדברים בעד עצמם, אז נאשים בזה את ג'יליאן? ואני עדיין חייבת לרדת לסוף דעתך ולהבין מה רע בצביעת שיער

1Shir

New member
את יודעת שבקשר לסקאלי

אני לא מכירה בג'יליאן
בשבילי סקאלי זאת סקאלי
לגבי נושא צביעת השיער, נראה לי שעדיף שנדבר על זה בפורום מצומצם יותר

טוב נכנעתי

עשית לי חשק לראות את TRUST NO1 אז אחרי VIENEN זה מה שאני אראה.. יש לי שני פרקים להיום. אז לילה טוב לכולכם ומי ייתן ותחלמו על מאלדר או סקאלי.. מאיר אתה תחלום על מריטה..

Gilliana

New member
תלוי איזה חלומות

לא מה שאני חלמתי בלילה האחרון - מבטיחה לכם.

1Shir

New member
איזה קטע

באמת חלמתי הלילה חלום נורא ארוך ומוחשי על מאלדר וסקאלי! וגילי, מה את חלמת??

Gilliana

New member
על חטיפות

ויותר מזה באמת עדיף שאני לא אפרט כדי לא לגרום גם לכם סיוטים.

אולי זאת אני

אני קצת רומנטיקנית חסרת תקנה כשמדובר במאלדר וסקאלי , אבל דווקא אהבתי את הרעיון שבליל בדידות אחד סקאלי הזמינה את מאלדר אל מיטתה. זאת הדרך המושלמת שזה יקרה בינהם. ולחשוב שבפעם אחת וויליאם נוצר.. זה בהחלט עומד לטובתו של מאלדר
זה קצת רומנטי שהם היו רק לילה אחד ביחד.. (כלומר עד שמאלדר חזר בפרק "האמת" ואז הם השלימו את החסר
)

Gilliana

New member
... You can say that again

תרתי משמע
ואת יודעת משהו? זה די הגיוני שהם לא הספיקו יותר מלילה אחד, הרי בין all things ורקוויאם לא עבר הרבה זמן. אני רק לא בטוחה שהיא היתה צריכה כל כך "להתאמץ" ולהזמין אותו - נראה לי שהוא היה מגיע גם בלי הזמנה מיוחדת

אממ אני חולקת עלייך פה..

אולי הוא רצה לבוא , טוב לא אולי. הוא בטוח רצה אבל הוא לעולם לא היה מציע או רומז לזה לולא האישור שלה. הוא רק חיכה להזמנה שלה.

Gilliana

New member
אה, אני דווקא מסכימה עם זה

לא התכוונתי שהוא היה מזמין את עצמו, אבל כל מה שהוא היה צריך היה רמז קטן - לא ממש הזמנה מפורשת...

1Shir

New member
../images/Emo6.gif

לקח לי שניה לקלוט את התרתי משמע.. :) אני מזכירה שכבר החלטנו שהפעם הראשונה היתה ב-all things ויהי מה! עכשו, נכון שלא עבר הרבה זמן, אבל מפה ועד להגיד שהיה לילה אחד בלבד??

למעלה