הפרק היום - יום שלישי

Mighty Morphin

New member
הפרק היום - יום שלישי

יצא קצת ארוך
לא נורא
: רידג' המבואס מדבר עם אריק ואומר לו שהוא היחיד שבאמת מצטער על זה שהוא וברוק כבר לא יחד. הקטור מרגיע את קייטלין שהתעוררה בבכי מסיוט (ונראתה נורא, דרך אגב
). אמבר מגיעה לבית ומשכנעת את הקטור שהוא חייב לספר לקייטלין את האמת על כך שאמא שלה בחיים ונמצאת בL.A, לבסוף הקטור משתכנע והולך לבית משפחת פורסטר לדבר עם סאם. ניק עושה לברוק הפתעה קטנה והוא והופ עושים לה "הופעה" - הוא מנגן והופ רוקדת עם הבגדים המסורתיים של הוואי (היא הייתה ממש מתוקה
), ברוק מתמוגגת, וניק הולך להשכיב את הופ. ברוק מתקשרת לרידג', ומספרת לו שהיא מאורסת לניק (שהוא כבר יודע), ואומרת לו שניק רוצה לשכב איתה והיא מבולבלת ולא מוכנה לזה. רידג' כועס ואומר לה שאסור לה להסכים לזה בשום אופן. בינתיים, אמא של סאם,פרסילה, מגיעה לבית הפורסטרס ומדברת איתה. היא מגלה שקייטלין עובדת אצל סאם בתור מתמחה, ומציעה לה לבוא איתה לניו-יורק בטענה לפתוח דף חדש (אבל בעצם רוצה להרחיק אותה מביתה
). סאם אומרת שהיא תחשוב על זה והמכשפה מסתלקת לה. הפרק נגמר באופן דרמטי, כאשר הקטור מגיעה לבית ודופק על הדלת, סאם פותחת לו ושואלת מה הוא רוצה, והוא אומר "לדבר על הבת שלנו"....... היה פרק טוב
תגיבו

ani88

New member
../images/Emo140.gif

אני שמחה שסוף סוף יש התפתחויות בנושא סאם-קייטלין-הקטור
היה היום משהו מאוד מוזר בפרק: איך פרסילה הבינה שסאם מדברת על בת שלה? חסר בחורות בשם קייטלין בל.א.?

S c a r l e t t

New member
פרק נחמד...

ברור שנהניתי מאוד מהופ המקסימה ולא יודעת מה איתכם אבל ממש הצחיק אותי לשמוע את פרסיליה מדברת על ניתוחים פלסטיים...מתי הפעם האחרונה שהיא הסתכלה במראה?!

Elanor Rigby

New member
מחר הוא יספר לה?...../images/Emo96.gif

מישהו יודע אם מחר הוא יספר לסאם על קייטלין?

SupeRonit

New member
הוכחה שהפרק הזה היה מצוין:

אמא שלי ישבה וראתה אותו.. בקטע של הופ היא ישבה מהופנטת ומילמלה:"הוי היא נהדרת,הוי היא משהו",וכל זה לרקע צווחות התלהבות שלי (התרגשתי בטירוף והתמוגגתי מאושר)-איך היא רקדה,עם הידיים (אני רושמת ועושה את התנועות,וחייבת לציין,שהיא הרבה יותר מוכשרת ממני).. אחר כך הקטע שברוק התקשרה לרידג'..איכסססססססססססססססססססס..בכלל נראה לי היא מתחתנת עם ניק רק כי הוא אבא טוב להופ,ויהיה גם לניקולס. והקטע עם פריסליה
"ניתוחים פלסטיים"-וכל מילה נוספת מיותרת.. והסוף הוי הסוף-שייספר לה כבררררררררררררררררררררררררררררררררררר!! הרבה זמן שלא נהנתי ככה מפרק

יניב1

New member
וואי, אני מקווה שהוידאו הקליט לי

כי זה נשמע פרק טוב. ולא, מחר הקטור לא יספר לסמנתה על הבת שלהם. פריסליה כרגיל תפריע להם.

SupeRonit

New member
אני רק שומעת את המשפט:

"וואי, אני מקווה שהוידאו הקליט לי" ונהייה לי רע
אני גם מקווה בשבילך
שתבוא הביתה ותצא עם פרצוף כזה-
ולא כזה-
|מחזיקה אצבעות|

rachelMcfadden

New member
באמת היה אחלה פרק

הופ כזו מתוקהההה ואיך התגעגעתי לאמבר...its great having her back

NarihS

New member
נכון! באמת טוב שאמבר חזרה!

וחח נדמה לי שזאת הפעם הראשונה שכולנו פה מסכימים על אותו הדבר!! שהופ פשוט מתוקה!!!!!!! חחח בואו נפתח לה פורום וזהו חחח

יניב1

New member
אז באתי הביתה, רצתי אל הוידאו ו...

יש, זה הקליט! זה הקליט, וראיתי, ובאמת היה פרק טוב, והופ באמת מתוקה, וברוק יפה מתמיד, אפילו ניק היה בסדר והקטור מתחבב עליי יותר יותר, כנל סמנתה וקייטלין שבאמת נראתה נורא! ואמבר, או אמבר סוף סוף רואים אותה יותר ואני נהנה מכל רגע שהיא מככבת. היתה חסרה, ללא ספק. פשוט פרק טוב ואני מחכה כבר למחר.

למעלה