הפרק היום היה בסדר....

DiGiHiLa

New member
הפרק היום היה בסדר....

בערך...אהבתי את הסוף חחח "ריינמון וגילמון יושבים על העץ...." שמעתי את הקטע באנגלית זה נשמע יותר טוב יודעים?.......חחחח

"והמעיל יורד..."

הפרק של היום היה באמת יפה והסוף היה הקטע הכי מצחיק "רק תמשיך ללכת.." אתם חושבים שטאקטו מרגיש משהו כלפי ריקה {והיא אליו} כלומר הוא לא היה צריך להסמיק מכזה דבר... סוזי כמעט הרגה את לופמון...והנרי היה מדהים {כרגיל...}. הסנסי של הנרי זה גם סבא שלו או שלא הבנתי את מה שאבא של הנרי אמר בטלפון כי אני בטוחה ששמעתי שהוא אומר..אבא. ג´רי הייתה מפחידה איך שהיא הפילה את הילד הקטן ההוא ומה שהיא אמרה:"הכל בסדר עכשיו" אני מניחה שהיא התכוונה {או שהדי-ריפר התכוון...} שעכשיו כשהוא נמצא בעולם האמיתי הכל בסדר..והוא יוכל לשלוט על העולם.... ********************************** נ.ב. לפני הפרק אני ואחותי חשבנו איך הדי-ריפר היה יכול להיכנס לעולם האמיתי אז אחותי אמרה שאולי הוא תפס טרמפ אז אותי זה די הצחיק לחשוב על הדי-ריפר מנסה לתפוס טרמפ...

burhtk1

New member
אימפמון בעונה הרביעית

אתם רואים אותו בתמונה? סימנתי אותו בעיגול שחור סתם תמונה לאוהבי האימפמונים

DiGiHiLa

New member
חזרתי..

חופית...יכול להיות שטקאטו מרגיש משו כלפייה אבל גם היא הסמיקה...לא?... אמ....מישו בכלל כאן?..

כן..כולנו כאן...

טוב בערך... יכול להיות הדבר המשותף שהיה ביניהם היום בפרק זה הקטע שכולם אמרו "רק תמשיך\י ללכת"....

פרק נחמד

לא היה בו ממש אקשן או משהו מעניין אבל בכל זאת הקטעים עם המשפחות היו נחמדים. כשג´י הפילה את הילד ואמרה "הכל בסדר עכשיו" היא חיקתה את מה שהאמא עשתה קודם כדי להרגיע אותו (בלי הרבה הצלחה
) ולמה כל המבוגרים מתייחסים לקאלומון כאילו הוא בלתי נראה או משהו? טריירמון ממשיך את המסורת של קודי לשיר את שיר המתנשקים על העץ (אז זה היה יותר יפה "יולי וקן יושבים בתוך קן"), הייתי בטוח שריינמון תכניס לטריירמון איזה סופת יהלום אחרי שהוא אמר את זה אבל כנראה שזה לא הפריע לה אז אולי יש משהו בגילמון-ריינמון-שיפינג
ומה הקטע של ריקה וטאקאטו? תחליטו כבר את מי אתם אוהבים, די להתפרפר עם כולם (המלצה שלי ריקה עם ג´רי וטאקטו עם...בעעעעע אני לא מצליח לדמיין אותו עם אף אחד שם)

burhtk1

New member
וורגרורומון שחור נגד דוגמון

בעונה הרביעית יש פרק שטאקויה והשאר עושים תחרות עם הרכבות דיג´ימוניות והיריב הכי טוב שם היה וורגרורומון שחור ודוגמון. היה סיפור ממש ארוך אחרי שוורגרורומון שחור ודוגמון רימו הרבה (בעיקר דוגמון עם הפצצות שלו) בסוף טאקויה ניצח (דוגמון תמיד צוחק וגם אחרי שהוא הפסיד הוא צחק עד שוורגרורומון שחור נתן לו זבנג)

burhtk1

New member
אופס שחכתי לכתוב ../images/Emo58.gif למעלה

על ההודעה של וורגרורומון שחור ודוגמון

X_x

הבנו שיש לך פרקים מהעונה הרביעית ויופי וסבבה אבל לא כולם רוצים לראות מה יקרה שם לפני שזה יגיע לטלויזיה אז בבקשה לפחות תשרשר את כל התמונות והמידע האלה בשרשור אחד עם סימן ספויילר בכותרת ואל תדחוף אותם בשרשורים של דברים אחרים, לי אישית זה מפריע ואני בטוח שגם לעוד כמה. תודה.

burhtk1

New member
סימנתי ספויילר

שחכתי לסמן אותה באותו ההודעה אבל כתבתי בהודעה למטה

יאקומו

New member
לדעתי אלו ה... שיפינג?

ככה קוראים לזה? שיפינג? שראו עד עכשיו: ריקה-ג´רי ריקה-טאקאטו ריקה-הנרי ג´רי-טאקטו טאקאטו-הנרי קאזו-קנטה גילמון-ריינמון לופמון-טריירמון

יאקומו

New member
נכון... שכחתי...

ולא לשכוח, ריו-קאזו-קנטה אני יודעת שזה סתם הערצה שגובלת לאי שפיות, אבל בכל זאת...

יאקומו

New member
אה...

עם דיג´ימונים? אז יש המון! תעזרו לי בזה, טוב? גילמון-ריינמון ריינמון-ליאומון גילמון-לחם (
) טריירמון-לופמון אנטילומון-מאקוראמון ריינמון-אימפמון

אני בעד ריינמון אימפמון...

אבל יש גם.. ריינמון-גילמון. גילמון-קלמון. טרירמון-גילמון. יש אפילו ריקה-ריינמון. וסוזי-לופמון. סוזי-טרירמון. וגם הנרי-טרירמון. וטאקאטו-גילמון.

יאקומו

New member
../images/Emo8.gifגם אני חשבתי ככה!

שלא לדבר על זה שהם דומים מאוד! : שיער, דיבור.... אגו...

למעלה