הפרק היום בביפ..

ד י י ז י

New member
הפרק היום בביפ..

היה פרק ממש יפה! אחד הפרקים שאני הכי אוהבת בעונה 1 , (ולא רק בגלל שהוא כולו סובב סביב אנג´ל..
) ממש מזכיר את באפי של עונה 3..

nAm250

New member
אחד הפרקים האהובים

עליי בכלל וכן בגלל אנג´ל!

idan3k

New member
באמת פרק נחמד...

אבל אם אנג´ל dusted דרלה איך היא חזרה בעונה שניה של אנג´ל??

Marsha Figg

New member
גם אני חשבתי על זה

וולפרם אנד הארט החזירו אותה לחיים, כבת אדם. (ואז באה דרוסילה ועירפדה אותה, ו...נו, כל העלילה של אנג´ל). ואני חשבתי שהיא הייתה דמות חשובה בהרבה עונות, ופתאום היא מתה באמצע העונה הראשונה, וחוזרת רק לאנג´ל! (ומן הסתם בזכרונות של אנג´ל, כמו ב-becoming 1).
רחלי

רינת4

New member
גם אני הייתי

בטוחה שהיא הייתה בהרבה פרקים בבאפי... אבל אז נזכרתי שבפעם הראשונה שהיא הופיעה באנג´ל בכלל לא זיהיתי אותה,ולא הבנתי מי זאת... זה פשוט נהיה לנו ברור מאליו שדרלה קיימת. ותחשבו על זה- כבר מההתחלה בטח תיכננו להחזיר את דרלה לחיים,כי אחרת למה שיעשו שדווקא היא זאת שעירפדה את אנג´ל? יכלו רק להזכיר אותה,לא היו צריכים לעשות בשבילה תפקיד במיוחד. אני בטוחה שהם היו יכולים להסביר את העבר של אנג´ל גם בלעדיה... כנראה שאיכשהו לא הלך להם להחזיר אותה בבאפי,או שהם ראו שזה לא היה נחוץ או משהו,וכשהתחילו את אנג´ל וראו שזה לא כל כך עובד אז החליטו לשלוף את הכרטיס הזה. לא?

talrv

New member
צר לי לאכזב אותך אבל לא ממש..

כמו שכבר הוזכר כאן הרבה פעמים, העונה הראשונה שודרה במקום איזה תוכנית שבוטלה, ולא היה אמור להיות לה המשך מעבר ל-12 פרקים. בוודאי שלא תיכננו בפרק 7 של העונה הראשונה את העלילה של העונה השנייה של סדרת הבת.. להזכירך, דרלה מתה, בדרך כלל כשהורגים דמות לא מתכוונים להחזיר אותה (בבאפי זה יותר לפעמים מאשר בדרך כלל אבל בכל זאת..). בכל מקרה לדעתי דרלה הובאה לתוכנית בשביל להיות היוצרת של אנג´ל, הקשר שלו עם עולם הערפדים, הקונפליקט שלו בין להיות טוב או להיות עם רע, והכל בשביל שהוא יבחר בדרך הטובה, לצד באפי..

fluppster

New member
נכון!

זה פרק מהמם. חיכיתי לו מאז שהתחילה בביפ העונה הראשונה. ממש כיף לראות את כל הפרקים הראשונים! נזכרתי למה התאהבתי בסדרה מלכתחילה..... דרך אגב, אולי זה קצת באיחור, אבל- נכון שהפרק שבו מתה ג´ויס היה הפרק הכי טוב בתולדות הסדרה? והיו לה כמה וכמה פרקים מעולים! הבימוי, הצילום, המשחק... השילוב של הכל.... פרק סוחט דמעות.

Buffy1

New member
הפרק האהוב עליי בעונה הראשונה

והוא באמת מזכיר יותר את העונה השנייה של באפי. אם מקודם היו ספקות לגבי כישורי המשחק של דיוויד (לא מבחינתי
), בפרק הזה הוא מוכיח לנו איזה שחקן מעולה הוא. אבל שמישהו יזכיר לי מתי באפי הזמינה את אנג´ל בפעם הראשונה לבית שלה, כי הוא יכל להכנס בפרק הזה ללא הזמנה. אני לא חושבת שלפני זה הוא היה אצלה, או שפספסתי משהו? מתי לדעתכם התחילה האהבה ביניהם? לדעתי הקליק הראשון נוצר כבר כשאנג´ל נתן לבאפי את המעיל שלו ב-"Teacher´s pet". איך דרלה נראית שם נורא! מה זה התספורת הזאת והבגדים האלו? בעונה השנייה של אנג´ל היא נראית ממש טוב. היא ו-ווילו השתנו הכי הרבה עם הזמן, גם מבחינה חיצונית וגם מבחינה נפשית. שתיהן התייפו מאוד, וגם האופי שלהן השתנה: ווילו כבר לא הילדה החנונית עם השמלה שאמא שלה בחרה, אלא בוגרת יותר, עוסקת בכישוף ואפילו יצאה מהארון. דרלה הפכה מערפדית משנית וחסרת חשיבות שעבדה בשביל המאסטר לבן אדם עם נשמה. למרות שהיא לא הייתה מרוצה מזה, היא השלימה בסוף עם האנושיות שלה והמחלה שלה. רק שאז דרוסילה באה וההמשך ידוע. עוד דמות שהשתנה מאוד היא קורדיליה, ואולי אצלה השינוי הוא הכי גדול. מנערה סנובית ושטחית שלא איכפת לה מאף אחד חוץ מעצמה (אפילו שהיא הייתה חמודה ככה
), לבחורה שעוזרת להלחם בכוחות הרשע. אופס, נסחפתי קצת. מצטערת שגלשתי מהנושא

ד י י ז י

New member
היא אומרת לו בשניה כשהיא נכנסת..

והוא חיכה לפני הדלת שניה , ואז היא אמרה משהו בסגנון "come in" ואז הוא ישר נכנס.. חשבתי על זה כל הקטע שהם רצו , איך הם יטשטשו את ההזמנה שלא תראה "הזמנה לערפד" אלא סתם תכנס..

../images/Emo58.gif

ווילו החדשה מבאסת ומשעממת. ווילו הישנה שווה פי אלף יותר ממנה... תוחזר ווילו החנונית לאלתר!!!

14מתן

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

ושוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווילו תמיד הייתה הויית ותהיה שווה מצחיקה ופשוט ווילו ! היא לא משעממת לא עכשיו לא בעתיד ולא בעבר ! תמיד משו קורה איתה הווילו לילו הזאת ! וחוץ מזה עקרב מנוכר

למעלה