היתי בטוחה שרק אצלי!!!
ישבתי בסלום בשתיים עשרה בלילה (נו, ועשרים... השידור החוזר) ואבא שלי נרדם בסלון אז נאלצתי לשמוע בשקט. היו מעברים בין המועפים- שעשו חזרות- ודיברו נורא נורא בשקט, ובין חברי האקדמיה שהיו בלונה-פארק. בקיצור יש קטע של הלונה פארק, עם מוזיקה חזקה מאוד ואני מנמיכה, ואז חוזרים ללופט- ואני מגבירה, ואז יש שוב מעבר- וזה נשמע חזק והייתי בטוחה שאבא שלי יתעורר מהקפיצות בווליום... והוא לא

סה"כ הייתה תוכנית נחמדה, לא משהו... לילך ורויטל על הפנים... ולמה לכל הבנות בלופט יש בעיה דנטלית קשה?! סתם... רק לרויטל (או לילך?) ולהדר... אה, וזוכרים שצחי הלך למספרה הזאת וסיפר מישהי- ז"א חפף לה את השיער? כוסית כזאת... אז גם לה הייתה בעיה קשה בדיבור... מוזר. משהו באוויר....

היה לי עצוב לראות את אורבך עוזב את הבית- ואמא שלו אומרת לו- שלא יחזור... ומעניין מה הם אמרו שכהוא חזר. חמוד כזה... ונוסבאום כהרגלו- שולט. שאלתי את עצמי- מי הכי מצלחיק. אבל באמת, תחשבו רגע על מי שהכי מצחיק אתכם ולא מי שהכי כובש, או הכי... ילד. נוסבאום המלך של הלופט... נגיד... הוא מנהיג, והוא בולט ואוהבים אותו. אבל את כמויות הצחוק הגדולות ביותר- מצליח להוציא ממני צחי. אני מקווה שעל עניין ה צ ח ו ק יחשבו המצביעים, ולא על דברים אחרים- למרות שגם הם חשובים. יום נעים