הפרק היום באקדמיה

three

New member
הפרק היום באקדמיה

גם אתם לא הצלחתם לשמוע חצי תכנית?

Sweet Misery

New member
רק בגלל ששמנו ווליום נמוך.

גם אתם הרמתם גבה כשלילך ורויטל עשו את הקטע שלהן?

כל כך!

הן כאלה טיפשות!!!!!!!!!!! מזל שלא העלו אותן, הקטע שלהן היה גרוע

NimaZ

New member
מה?!?! זה לא הטלויזיה הדפוקה שלי?

כזה שלפעמים לא שומעים כלום או רק מנגינה ברקע... אז הזזתי אתה כבלים וזה הסתדר (ככה כל פעם)

אניצן

New member
היתי בטוחה שרק אצלי!!!

ישבתי בסלום בשתיים עשרה בלילה (נו, ועשרים... השידור החוזר) ואבא שלי נרדם בסלון אז נאלצתי לשמוע בשקט. היו מעברים בין המועפים- שעשו חזרות- ודיברו נורא נורא בשקט, ובין חברי האקדמיה שהיו בלונה-פארק. בקיצור יש קטע של הלונה פארק, עם מוזיקה חזקה מאוד ואני מנמיכה, ואז חוזרים ללופט- ואני מגבירה, ואז יש שוב מעבר- וזה נשמע חזק והייתי בטוחה שאבא שלי יתעורר מהקפיצות בווליום... והוא לא :) סה"כ הייתה תוכנית נחמדה, לא משהו... לילך ורויטל על הפנים... ולמה לכל הבנות בלופט יש בעיה דנטלית קשה?! סתם... רק לרויטל (או לילך?) ולהדר... אה, וזוכרים שצחי הלך למספרה הזאת וסיפר מישהי- ז"א חפף לה את השיער? כוסית כזאת... אז גם לה הייתה בעיה קשה בדיבור... מוזר. משהו באוויר.... :) היה לי עצוב לראות את אורבך עוזב את הבית- ואמא שלו אומרת לו- שלא יחזור... ומעניין מה הם אמרו שכהוא חזר. חמוד כזה... ונוסבאום כהרגלו- שולט. שאלתי את עצמי- מי הכי מצלחיק. אבל באמת, תחשבו רגע על מי שהכי מצחיק אתכם ולא מי שהכי כובש, או הכי... ילד. נוסבאום המלך של הלופט... נגיד... הוא מנהיג, והוא בולט ואוהבים אותו. אבל את כמויות הצחוק הגדולות ביותר- מצליח להוציא ממני צחי. אני מקווה שעל עניין ה צ ח ו ק יחשבו המצביעים, ולא על דברים אחרים- למרות שגם הם חשובים. יום נעים :)

OnlyMe sahar

New member
הפסדתי את הפרק...

באיזה יום שעה בדיוק יש שידור חוזר + לקט של כל השבוע?

ofrasch1

New member
לא שמעו את ההימורים

הכי מסתכל היה כשביקשו מכולם לומר מי הם מהמרים שיחזור, ופשוט לא שמעו אף אחד. מקריאת שפתיים אפשר היה לראות ש"החדר" ואבי לוי הימרו על נוסבאום, אבל הרבה יותר מעניין היה אם יכולנו לשמוע את האחרים. כל כך הרבה כסף הם עושים עלינו מהSMSים, ולא מסוגלים לפתור בעיות סאונד?

hadas 5

New member
2 דברים...

מירב, ממש ממש עיצבנה אותי מתי שהיא אמרה לנוסבאום שהוא הביא תיק גדול לתחרות וכל זה..
הדר אמרה יותר מדי בקטע הפתיחה- או מי גאדד ו..אממ זהו

Ronush14

New member
../images/Emo99.gifאהההההה../images/Emo99.gif

כ"כ אהבתי את הקטע שנוסבאום חזררר!!!! איך הוא תלה את התמונה וחיבק את האריה
רק חבל שזה היה בדיוק כשנגמר.. וראו את זה מחוץ...חחח ואמממ... הקטע של לילך ורויטל היה פשוט גרוע! אפילו לא חייכתי!!! הם כ"כ לא מצחיקות ונורא קשה לי להבין איך לעזאזל הם התקבלו מההתחלה!!

NimaZ

New member
נכון זה היה פשוט גרוע......

ראיתם איך לילך צעקה כזה כמו פקצה מצויה כשהיא ראתה את טלי... כאילו כמה דקות היא דיברה איתה........ אוף אני שונאת אותן...... אבל מה שבאמת אני אוהבת במירב (לא אוהבת אותה אבל רק את זה אני אוהבת...) שהיא אומרת את האמת... תמיד!ת היה לה ברור שהיא לא תחזור והיא אמרה שהיא לא הביאה תיק בכלל...................... והקטע של אוּרבך היה ממש מצחיק!!! הוא היה ממש ממש מתוק!!! אורבכון שלי!!! (יש לי נטיה להוסיף לכל דבר 'וֹן': נחמון... מניאקון... (נוסבהום...), אורבכון...... ועוד... בע!

M a r y J a n e

New member
:)

לילך ורוטיל מתפלאות שבן עפו אחרי התוכנית הראשונה?! אני מתפלאת איך קיבלו אותן לתוכנית?!?!?!

למעלה