הפרק היה ממש טוב!!!!!!!!!!!!!!

ענ2ר

New member
הפרק היה ממש טוב!!!!!!!!!!!!!!

מאוד אהבתי את הקטע עם אריק בסוף...

oO yUvAl Oo

New member
פרק אדיר!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

הכל היה מצחיק! הריקוד של פז!!!!!!!

mor kutcher

New member
פרק גדולללל!!!

אהבתי בעיקר את החלום של פזזזז!!!!!!!! זה היה נורא יפה!!!!!!!!

מתוקה777

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

פרק יפה......... במיוחד פז אריק הייד ודונה!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

ענת פ.

New member
פרק מקסים

החלום המתוק של פז- מישהו מוכן לומר לי מה היה הקטע שם? כי זה נראה לי מוכר נורא מאיזו שהוא מקום (האאא בורה שכמותי) אממ ג'קי היתה מדהימה כרגיל אני משוגעת עליה (אוף למה כל המבקרים מאוהבים בדונה? היא כל כך....סתמית... אריק היה חמוד כמו תמיד, קלסו גילה ניצנים של שכל, פז שבה את ליבי כבר לפני שלושה ימים אבל הוא ממשיך בזה... מה שהיה לי חבל זה שלא המשיכו את קו העלילה מאתמול עם מליסה. אוףףף היום דיברתי בטלפון עם ידיד שלי והוא אמר לי שזו סדרה של פריחות בעעעע אני לא הבנתי אפילו מאיפה הוא הביא את זה

lestatgirl

New member
כמה פאשלות היו להם שם

טוב שדני וטופר לא התפקעו בסוף ואין לי מושג מה קרה היום לאשטון אבל הוא היה אשטון לא קלסו במיוחד בקטע שהוא וג'קי דיברו עם דונה ואז פז יצא עם המילוי אבל בעיקרון הפרק הכי טוב בעונה שהייתה עד עכשיו ;]

פלפי

New member
פרק נ-ה-ד-ר-../images/Emo70.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo127.gif../images/Emo79.gif

וכל מילה נוספת... מיותרת !!!!!!!

Nulit

New member
ת'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה לא אשמתי! זה לא אשמתי שהפסדתי פרק! אבל לא צריך להתגרות בי ככה!!!!!
נשברתי....
יאללה ספרו כבר מה היה. או שתעלו סרטוון דאמט..

פרק שאווה../images/Emo70.gif

איזה פרק חמוד... הפרק הכי טוב בעונה עד כה, בלי ספק! את מי אהבתי במיוחד? פז היה ענק. הוא כל-כך מצחיק, שלא אכפת לי שיחזור על אותם השטיקים מאה פעמים- הוא תמיד מצליח להפתיע אותי ולקרוע אותי מצחוק. לאריק היו כמה קטעים מאוד משעשעים, שאני לא ממש זוכרת מהם היו. גם הייד היה מצויין, כרגיל. אבל צמד ההיפים תיאו וליאו גנבו את ההצגה (טוב, יחד עם בגדי הריקוד של פז), ולכן הם מקבלים את ה
(צל"ש) של הפרק

popit

New member
פרק טוב!

הכי טוב שהיה העונה... אני כותבת 4 שעות אחרי כי הייתי בבאולינג אבל הקלטתי... אהבתי את הקטעים עם פז, אהבתי את הקטע שהייד זורק את הכדורסל על קלסו ואומר את השם של המחזמר...חחחחח, ליאו די איכזב אותי לא ממש היה מצחיק (וגם לא אמר dude וman), הצחיק אותי שאריק קפץ על הייד, והכי היה מצחיק שאריק אמר לדונה "אכלת אוכל של כלבות"? חחחחחחח קרע אותי!!!! קלסו לא היה משהו בכלל...ג'קי גם לא השתתפה הכי הרבה...

הקטע עם הייד וקלסו

השם של המחזמר היה "מפצח האגוזים" ולמי שלא הבין, הוא יעני פוצץ לא תאשכים...אשכים=אגוזים יעני...

popit

New member
כן אני יודעת

שמעתי את מה שהוא אמר באנגלית......חחח איזה מצחיק הוא!

למעלה