הפרק הטוב ביותר

hmishel

New member
הפרק הטוב ביותר

כמו שברדיו יש את תחרות שיר השנה, אני מציע שנבחר את הפרק הכי מוצלח מכל העונות. כל משתתף בפורום יבחר את הפרק האהוב עליו ואולי גם יספר למה. עלי אהוב במיוחד הפרק שבו חוזרים לשנות השישים ובו יש את המנונד הצעיר והרבה חידות לגבי העתיד.

deathcaster

New member
נצלו"ש

ראיתי סרט עלוב שהורדתי בשם BOA VS. PYTHON , ובאמצע הסרט , מי מופיע מתוכו בתור מומחה לנחשים ? ד"ר רודני מק'קיי שלנו
טוב , אי אפשר להתווכח שמלבד אסטרופיסיקה , אלקטרוניקה ושאר ירקות שהוא כבר יודע , הוא בטוח כבר מומחה לנחשים , זחלים ושאר זוחלים , לא ?

Echelon

New member
מסכים חלקית.

בוא נגיד שזה פרק שבו רוב האספקטים של הסדרה באו למיצוי מלא. סוף סוף ראינו Full Scale Battle שכזה, גם נכנסנו לעולם של הAncients ועוד המון דברים כאלה ואחרים. אבל יש עוד המון פרקים טובים, שגם אם האפקטים שלהם לא היו מרשימים כמו אלה בפרק הזה, הם עדיין פרקים טובים מאוד. בכל אופן, רוב הפרקים שהם To be continued הם בין הטוים בסדרה. אני ת'אמת מתגעגע קצת לפרקים שעוד היו את כל הAllies הישנים. אני צריך מתישהו לעשות מרתון של הסדרה :< אם למישהו יש את כל הDVDים אפשר להתנחל אצלו בבית ולעשות איזה שבוע סטארגייט ;)

SALVADOR N

New member
לא יודע,אבל בסידרה הזאת

יש גם הרבה פרקים בוא נגיד מצחיקים מאוד כמו הפרק הזה שאוניל וטיאלק חזרו כל איזה שעה בזמןוהיו שם הרבה צחוקים.אם אני לא טועה זה היה פרק מעונה 5.

LA LI HO

New member
כל 10 שעות אם אני לא טועה

והפרק הוא כמובן Window of Opportunity" 4x06"

subatoi

New member
אפרופו ספוילרים, בקשה קטנה (לא ספ')

לשים ספוילרים בכותרת, זה קצת מפספס את הפואנטה, חבר'ה, תודו. (היו כמה מקרים כאלה)

kinspirit

New member
אני חייבת לבחור שתיים!

הראשון הוא Abyss האגדי - רק בגלל שהוא פרק כל כך מדהים, גם מבחינת כתיבה וגם מבחינת משחק וגם מבחינת בימוי...מכל הבחינות! ללא ספק הפרק הכי עוצמתי בהסטוריה של הסדרה. השני הוא window of oportunity שהוזכר כאן - הצד השני לחלוטין של הפרק הראשון שבחרתי - פרק מצחיק עד כדי דמעות...אבל שוב - פשוט כתוב, בנוי ומשוחק בשלמות! kinspirit

Echelon

New member
Abyss?

אני לא זוכר פרקים בשמות. במה מדובר שם? וWindow of Oppurtunity הוא באמת אחלה פרק.

kinspirit

New member
איך אפשר לשכוח?!

הפרק בעונה השישית ש"בעל" לוקח בשבי את ג'ק ומענה אותו, הורג אותו ומחייה אותו שוב, ושוב, ושוב...ודניאל בא לעזור לו בתמיכה... פרק שיוקרן בכנס אייקון הקרוב

Echelon

New member
:\

לא כל כך אהבתי אותו. אבל אין ספק שבסוף העונה השביעית סאטארגייט מגיעה לשיאה :].

Hakarpad

New member
טוב אצטרף

כדרך כל החובבים המכורים גם אני אבחר את אביס (Abyss) אבל אני חייב לחזור ולומר שאני חייב להוסיף את The Fifth Race או הפרק הכפול של סוף עונה 1 :)

subatoi

New member
"אני חייב לחזור ולומר"

שאני לא זוכר מספיק כדי לומר מה אני אוהב. אני זוכר לטובה (לטובה זה אומר שאני זוכר שאהבתי, אבל לא זוכר הרבה מהפרק) את window of opportunity, wormhole Xtreme, אביס ואת הפרק עם החור השחור, שכולם "נמרחים" לתוכו. אני לא זוכר מספיק כדי לבחור את "הכי טוב".

Chelnak

New member
אני לא יכולה לבחור פרק אחד בתור

הפרק הטוב ביותר (נראה לי שזה בלתי אפשרי). אבל היו כמה פרקים שממש אהבתי (לא לפי סדר עדיפויות): Thor's Chariot The Fifth Race 1969 כמובן שהיו עוד כל מיני פרקים שאהבתי מאד (למשל Legacy, There But For The Grace Of God, Window Of Opportunity, Abyss ועוד ועוד ועוד...).

Tollan

New member
קשה מאוד לבחור...

העניין הוא ש (לפחות במקרה שלי) אני נוטה לבחור בפרקים שראיתי בזמן האחרון... למשל, אתמול ראיתי את Thor's Chariot, וראיתי שכמו שכבר הזכירו כאן, הוא באמת פרק מצוין (3.14159). גם 1969 הוא פרק טוב ומאוד משעשע (טיאלק עם אפרו, מה עוד אפשר להגיד?). פרק ענק, שעוד לא הזכירו פה הוא 2010. פשוט פרק עם רעיון אדיר וביצוע מצוין.

Hakarpad

New member
כן אבל אני מתפלא

שלא בחרת באניגמה... שיושב לי על קצה הלשון כל הערב... ולו רק בשביל ה5 דקות האחרונות שליה מגיעה לכדוה"א :)

למעלה