הפרק הבא

FlowerPower

New member
הפרק הבא

יהיה בסגנון הצעקה כמו שהיה פרק בסגנון המכשפה מבלייר וכמו שהיה בסגנון מועדון ארוחת הבוקר זה יהיה מזה שווה

FlowerPower

New member
זה יהיה פרק שווה לא להפסיד!!!

זה יהיה פרק מפחיד עם רוצח נראה לי בקיצור אסור להפסיד!!!!!!!!!!

ממש לא..

כולה ג´ק פייסי וג´ואי מספרים על דברים מפחידים שקראו להם, וסבתא של ג´ן מספרת על משהו מפחיד שקרה לג´ן. אנ לא אהרוס לכם אבל לדעתי הסיפור של ג´ק הכי יפה

stardust15

New member
למה שג´ן

לא תספר בעצמה??? מה החתול תפס לה תלשון??סתאאאאם... בכל אופן אם את יודעת בדיוק מה יהיה קשה לך לומר??שימי
בנושא ותספרי...(כי מהפרומו אפשר להבין שזה יהיה רק משהו מפחיד...)

../images/Emo58.gif

האמת היא שאני לא ממש זוכרת את הפרק כי הוא היה די מזמן אבל אני זוכרת שהסיפור של ג´ואי היה שהיא היתה בספריה ומסתבר שהסתובב שם איזה אנס אחד ובמקרה הוא גם היה שם. אבל אל דאגה, ג´ואי והקיק בוקסינג ניצחו את האנס. הסיפור של ג´ק היה הכי מגניב. הוא ניקה את העליית גג של האחווה עם כמה אנשים שם ואז הם שותים משהו וג´ק לא מרגיש טוב אז הוא הלך לשירותים. כשהוא יצא לא היה שם אף אחד אבל היה סיפור שאחד מהאחווה התאבד שם לפני הרבה זמן... בכל מקרה ג´ק פתאום שומע מישהו באיזה חדר והוא הולך ורואה שם מישהו מהאחווה קשור. TO MAKE A LONG STORY SHORT הבחור זה אותו בחור שהתאבד שם לפני כמה שנים ומסתבר שהתעללו בו בגלל שהוא היה הומו. כמה לא צפוי. וסבתא של ג´ן מספרת את הסיפור כי ג´ן לא נמצאת שם אבל אני לא זוכרת בדיוק את הסיפור.

למעלה