הפרק הבא! 709!

elcool

New member
הפרק הבא! 709!

Christian Rock Hard ((Title subject to change)) Cartman, Butters and Token rocket to the top of the Christian rock charts with their own messages of faith in an all-new episode, entitled “Christian Rock Hard.” When the other boys kick Cartman out of their band, Cartman pulls his own group together to make music for Jesus. Meanwhile, Stan, Kyle and Kenny are arrested for downloading music from the Internet. רוק נוצרי כבר (כותרת יכולה להשתנות) קרטמן, באטרס וטוקן מקימים להקת רוק נוצרים ומגיעים לראש הטבלאות עם מסרי האמונה בפרק החדש לגמרי. כאשר הילדים האחרים מעיפים את קרטמן מהלהקה, קרטמן מקים להקה משלו בשביל לעשות מוזיקה לישו. באותו הזמן, סטן, קייל וקני הולכים לכלא בגלל הורדה לא חוקית של שירים באינטרנט.

wanna get high

New member
נשמע נחמד...

אבל מה קשור הורדה בלתי חוקית? והם כבר עשו את הקטע של הכלא...

elcool

New member
הפרק יצא!

אני לא אתן קישור, אבל כנסו לסקריפטוריום הפרק לא משהו, לא כל כך צחקתי, אבל הסוף היה ענק! אני לא אהרוס לכם, אבל הכל יצא.. תראו לבד!

wanna get high

New member
אהבתי את הקטע של...

PS na na na na na na ha ha ha ha ha ha... ואת הקטע של i want to walk with jesus o a privet beach for two... i want him to nibble on my ear... וכמובן מה שבטארס עשה בסוף היה גדול...

REDDITZ

New member
מה אתה מדבר זה היה פרק ענק!../images/Emo58.gif

כל הקטע שמסבירים על האמפי שלושים לא הפסקתי לצחוק והמילים של השירים שלהם והשמות שלהם פשוט ענקיים היו עוד מלא קטעים למשל שהוא אומר לטוקן שאם הוא שחור הוא יודע לנגן על גיטרה בס ואז פתאום טולקין מתחיל לנגן אני לא יודע למה אתה משווה את הפרק הזה אבל זה היה אחלה פרק שלא פחות טוב מכל פרק ממוצע אחר ואפילו יותר טוב נ.ב באטרס וטוקן כל כך שולטים!!!

כרמל 1

New member
לא חושב שצריך ספויילר

לדעתי בטרס היה צריך לבעוט בקרטמן בסוף.. הסנוקרת של טוקן יצאה מעולה!

wanna get high

New member
באמת היה פרק משובח...

אבל היה נורא מצחיק שבטארס לא הרביץ לו אלא רק הפליץ עליו...

איזה פרק מעולה בחיי

הוא, חניפר לופה ואני קצת קאנטרי (חחח) הכי שולטים בעונה בינתיים...

חחח איזה קטע(../images/Emo58.gif)

בפרק, מתי שכל הכוכבים הפגינו באדישות עם סטן קייל וקני, ראו בצד שמאל למטה את סקיילר (מלהקת אדוני העולם התחתון)

למעלה