הפרק האחרון של הסדרה
(כן, אני יודע שלא סימנתי ספוילר בכותרת - אבל זה רק כי זו הכותרת הכי מתאימה למה שאני כותב כאן. אל תדאגו, שום פרק אחרון - פשוט ככה הרגשתי אחרי שראיתי אחד הפרקים. אז מי שלא אוהב ספוילרים - להפסיק לקרוא
) אז אני באמצע מרתון היפים והאמיצים הקבוע שלי אחרי שאני חוזר מטיול/נסיעת עסקים כזה או אחר. ראיתי את ניק משתחרר מהכלא ואת ג'קי מספרת לו על בדיקת האבהות. ראיתי את ברוק מחליטה לחזור לרידג' למרות הכל ואת הלילה הרומנטי שלהם שהפך לליל-לידה. ראיתי את ניק שממהר להגיע לברוק היולדת כדי לספר לה שרידג' הוא בעצם האבא של התינוק שלה, ואת סטפני שממהרת למיטת ברוק כדי להזכיר לה שלעולם לא יהיו לה חיים טובים עם רידג' כל עוד ניק הוא האבא. ואז ניק הגיע לבית של ברוק, מיד אחרי שרידג' סיים ליילד אותה. הוא סיפר לשניים מה שהוא גילה. ד"ר מקליין (ד"ש לאמא) הריץ בדיקת אבהות מזורזת והתוצאות הגיעו, לזוועתה של סטפני: התינוק הוא אכן רידג' ג'וניור. המבט שהיה לה על הפנים היה בלתי נשכח, אבל כל זה מחוויר לעומת מה שקורה בהמשך. הדוקטור וניק עוזבים. ניק נפגש עם ג'קי, שהרגע נזרקה מהבית על ידי בעלה, ומכריז בפניה שמבחינתו היא מתה. ג'קי נשארת בבית, בוכה והמומה. ככה נהרסו החיים שלה, בערב אחד. חוזרים לבית לוגן, שם רידג' מסביר לסטפני שהילד - הוא הנכד שלה. והיא תאהב אותו. וכשסטפני מרימה את הקטנצ'יק, אפשר לראות עד כמה היא מתרגשת. מאוחר יותר ברוק ורידג' יחבקו את הילדון בזמן שסטפני תחבק את אריק ותאמר לו, בעצב נוראי, שאחרי הכל - ברוק ניצחה. מבחינתי, אפשר לגלגל את הכתוביות ולסגור את הסדרה. איזה סוף קלאסי לסיפור שלקח כל כך הרבה שנים. בסך הכל עברנו הרבה עם החבר'ה האלה. ראינו את אריק וסטפני מתקרבים ומתרחקים. ראינו את ברוק עושה הכל כדי להשיג את רידג' - או לפחות להיות פורסטרית. ראינו איך ברוק וסטפני הופכות לאויבות מושבעות, איך סטפני לא עוצרת בכלום כדי להפטר מהלוגנית, וברוק מבחינתה לא בוחלת בלגנוב את בעלה של סטפני, ולהתחתן עם שני הבנים שלה. כשברוק הצליחה להשיג את חברת פורסטר לעצמה כבר חשבתי לי שאולי זה הדבר הנוראי ביותר שברוק תוכל לעשות לסטפני - אבל אני לוקח את כל מה שאמרתי אז בחזרה. רק היום, כשסטפני ואריק (עדיין) ביחד, וברוק ורידג' מחבקים את הילד הראשון המשותף שלהם, אפשר להשען אחורה בכורסא, ולקבוע חד משמעית מי ניצחה בסיפור הזה. כי עם כל האהבה שלי לטיילור, מייסי, סאלי או ברידג'ט - היפים והאמיצים זה בדיוק ארבע דמויות, וכל השאר לא רלבנטיות. ברוק ניצחה. עכשיו כבר שום דבר לא משנה. לא חשוב מה יקרה בינה לבין סטפני בעתיד, או אם היא תחיה עם רידג' באושר ובעושר או שתפרד ממנו בשבוע הבא - הסיפור שהתחיל את כל הסדרה הזו נגמר מבחינתי. אגב, קרולין הינסי (שאתם כבר יודעים שאני תמיד מסכים איתה - היא בעלת הטור המיתולוגי "זו רק דעתי" ב SOD) כתבה השבוע שהיפים והאמיצים הצליחו לחזור לעצמם: בכל פעם שהסדרה מתחילה לשעמם, צריך לזרוק את רידג' וברוק אחד לזרועות השני ולתת לסטפני להלחם בזה. היא צודקת. הפרקים האחרונים באמת נראו כמו היפים והאמיצים של פעם. מצד שני, קצת עצוב שסדרה שרצה כל כך הרבה שנים עדיין מבססת את עצמה על אותה העלילה הנושנה.
(כן, אני יודע שלא סימנתי ספוילר בכותרת - אבל זה רק כי זו הכותרת הכי מתאימה למה שאני כותב כאן. אל תדאגו, שום פרק אחרון - פשוט ככה הרגשתי אחרי שראיתי אחד הפרקים. אז מי שלא אוהב ספוילרים - להפסיק לקרוא