הפרק האחרון לעונה.....

אביגיל79

New member
הפרק האחרון לעונה.....

תתכוננו להפתעה..... אתם לא תאמינו איזה פרק קטלני...... קצת מאכזב.... מישהו יודע מתי העונה הרביעית מתחילה ?

yobalit

New member
תיקון 29 באוגוסט

טעיתי ביומיים

aviv e

New member
נמלטים עונה 2 פרק 22.

וואו! איזה פרק... פשוט מעולה! דבר ראשון לא אהבתי שמייקל נכנס לכלא, זה היה קצת... מין מעצבן כזה. ואותי לא השאיר ממש במתח כמו מה שקורה בדמויות האחרות. עכשיו יש לי "התגלות" שהנשיאה(לא זוכר את שמה) רוצה להכריז על חופותם של מייקל ולינק אז בילי בא עליה ואומר לה משהו עם סונה והיא מתחרטת. זה קרה נכון? אז מה הקשר שלה לסונה? מעניין לא?

../images/Emo58.gifאני חושבת שהיא התחרטה בגלל

שקים אמר לה שגם הם יודעים את תוכן הקלטת.

gozala

New member
הנשיאה יצאה מהתמונה!

נראה לי שהתפקיד הזה הסתיים בסידרה הזו, אין ולא יהיה לה שום קשר לסונה.

aviv e

New member
יכול להיות....

ויכול להיות שלא! זה נמלטים בכל זאת... דברים קטנים וכביכול לא חשובים פתאום חשובים, ומקבלים במה במרכז העלילה. ואני עדיין חושב שלנשיאה לשעבר יש קצר מאוד חזק עם סונה, כי אם לא למה וא אים עליה עם השם הזה. או שזה לא קרה? ואני סתם מדמיין? לא זוכר בדיוק, רק זוכר שקים לפני זה קיבל את התיק עם השם סונה.

gozala

New member
שוב, again, כמו שקים נהג להתבטא ../images/Emo8.gif

הנשיאה יצאה מהתמונה, מה לה ולסונה? אתה יוצר כאן סלט? קים גם יצא מהתמונה
וכשהיה "בענייניים" התייחס לנשיאה כאל כלי בשימוש החברה, פיון על לוח השחמט ותו לא. מי איים על הנשיאה עם השם סונה? הוא בסך הכל נתן לה להבין שזו נבלה וזו טריפה והיא נמצאת בין הפטיש והסדן, הבחירה שלה הייתה לברוח מבלי לקחת אחריות מצפונית (למצער) ולנסות לתקן עוולות שנעשו על ידה אפילו, פשוט ברחה לה.... היא פסה וניגמר הסיפור, יכול להיות שלא ראית את כל הפרקים ואתה לא בעניינים? צריך לראות עד הסוף ממש על מנת להבין עניין.

aviv e

New member
לא בדיוק הבנתי.

איזה מס' פרק מייקל סחט את הנשיאה שאבדוק והראה לכם למה אני מתכוון.

aviv בדקתי בשבילך . אז ככה:

מייקל סחט את הנשיאה בפרק 19 עם הקלטת. אבל רגע לפני שהיא עמדה לעלות לנאום ולתת חנינה ללינק, בא אליה קים (לאחר שדיבר במכונית עם הקירח וההוא הראה לו את תיק סונה) ואמר לה שגם הם (החברה) יודעים את סודותיה וגם הם יכולים לגלות אותם ושכדאי לה להחליט ממי היא מפחדת יותר ממייקל סקופילד או מהחברה ואז היא עלתה לבמה והתפטרה בתואנה שיש לה סרטן.

gozala

New member
ומה עניין שמיטה להר סיני?

זה שקים ראה את התיקייה ואיים על הנשיאה לא קושר אותה לתוכן התיקייה, נכון? היא אגב אמרה למייקל שאין לה שליטה על הנעשה והיא ניסחטת והחברה הזו היא כסרטן במדינה. הפיטורין העצמיים האלה היו צעד פטריוטי נכון לעשות.

gozala

New member
ומה עניין שמיטה להר סיני?

זה שקים ראה את התיקייה ואיים על הנשיאה לא קושר אותה לתוכן התיקייה, נכון? היא אגב אמרה למייקל שאין לה שליטה על הנעשה והיא ניסחטת והחברה הזו היא כסרטן במדינה. הפיטורין העצמיים האלה היו צעד פטריוטי נכון לעשות.

כנראה שלא קראת את השאלה המקורית של aviv

הוא חשב שקים סחט את הנשיאה עם עניין סונה, אז הבהרתי לו את העניין שהוא לא דיבר עם הנשיאה לגבי סונה , פשוט בסצינה שקדמה לשיחתו עם הנשיאה הראו את הקירח קורא בתיק ומראה לו אותו.

למעלה