הפרק האחרון לעונה

gaya123

New member
הפרק האחרון לעונה

אולי זאת רק אני , ובטח הרבה לא יסכימו אבל לפי דעתי הסוף של הפרק האחרון היה ממש מאכזב...... אני לא אומרת שהנשיקה לא ריגשה אותי כי "הגיע הזמן כבר שמשהו יקרה בניהם!!" אבל הקטע הוא שלא ככה הם היו אמורים לסיים את הפרק , היו צריכים לתת איזה רמז של מה לעזאזל הולך לקרות בעונה הבאה...... אם הם יצאו בטוב (כמובן שהם כן) , אבל להטעות אותנו איכשהו........ אני מתוסכלת מלחרוש על הפרק כל היום.... אבל אני חייבת לראות אותו שוב , מה אני יגיד - אני מכורה....... שלכם, אלה

the magic

New member
בדיוק מה שאני אמרתי!

בדיוק אחרי הפרק! לא התאכזבתי מהפרק אבל אמרתי שהוא היה מוזר בסוף, שככה לא מסיימים עונה... הסיום היה מוזר, אני לא מצליח להגדיר למה, אבל זה דבר שפשוט מרגישים... אם אני לא טועה, רשמתי את זה בשרשור של ההודעה על הפרק האחרון לעונה ה8.

~*~gaL

New member
יש לזה סיבה,

כל הקרטר/אבי שראיתם במהלך השנתיים האחרונות הייתה בנייה של מערכת יחסים, לכן חשבו שיהיה נכון לסגור עונה עם נשיקה שלהם, שאפשר להגיד שזה מרמז על זה ש"הכל יהיה בסדר" איתם שנה הבאה, או שפשוט סוף סוף קיבלנו את הנשיקה הזאת אחרי כ"כ הרבה זמן. וכל הקטע זה לא לתת רמז. צריך להשאיר את הצופים במתח. הפרק לא היה מאכזב, הוא פשוט היה "בלתי רגיל"...

למעלה