הפרק האהוב עלי! היום!!

אנה12

New member
הפרק האהוב עלי! היום!!

הפרק עם הנשף..אהבתי את התחפושות!! זה היה יפההההההההה איך שורוניקה התלבשה!! ייאללה הלכתי לצפות..! תיהנו

adidoshit

New member
אה נכון!

באמת פרק יפה... אוף בא לי לגלות לכולם את הסוף! אבל אני אהיה נחמדה ואחכה עד לסוף הפרק של הלילה...

adidoshit

New member
חח בסוף אפילו את זה לא עשיתי

לא משנה היה לי התקף אי-שפיות זמני. עבר, תודה לאל.

לנצח1

New member
החתימה שלך- מאיפה היא?!?!!?!??!

אם היא מאיזה שהוא פרומו- אפשר לקבל לינק ישיר אליו?

adidoshit

New member
החתימה שלי היא

מספוילרים לעונה השניה ששמו לפני כמה זמן... תחפשי פה בהודעות קודמות...

לנצח1

New member
ראיתי את ההודעות האלה

אבל לא שמו שם לינקים ואני לא הצלחתי למצוא :( אולי לך יש לינק ישיר לשם?

smadarbi

New member
לגבי החתימה שלך(לא מכיל ספוילרים)

אני ממש לא בטוחה שזה באמת קטע מהעונה השניה, אני פשוט לא מאמינה שרוב תומאס יתן לתסריט שלו פשוט להתגלגל ככה לאתרים ולפרסם ספוירלים של העונה השניה, אחרי הכל התשובה לגבי מי היה בדלת ואם מי ורוניקה תיהיה בעונה השניה זה ספוילר די רציני והא בנה סצנת סיום לעונה 1 שבנויה במיוחד כדי להשאיר אותך במתח, אז למה שהוא יפרסם את התסריט של העונה הזו לפני שהיא שודרה? את מדברת על בן אדם שלא גילה אפילו לשחקנים עד שני פרקים לפני הסוף מי הרוצח/ת של לילי קין כולל לשחקן/שחקנית שמגלמים את הרוצ/חת עצמם...אני לא אומרת שלא יכול להיות, אבל יש מצב גם שזה סתם מישהו שעובד על המעריצים פרסם קטע.( למרות שאני מקווה שהדרך הזו היא באמת מה שרוב בחר )

irene17

New member
ככה ספוילרים מגיעים לעולם

התסריט הזה התגלה כי הוא היה חלק מתסריטים שחולקו לאודישנים, ובגלל זה הוא פורסם באיזה אתר של תסריטים או משהו והקטע שכולם דיברו עליו היה עם איקס עליו בגלל שהסצינה שם היא עם השחקנים הרגילים שכבר לוהקו אבל כל שאר הסצינות הן עם שחקנים שלא לוהקו ובגלל זה הן פורסמו. ועוד משהו, אני משאירה רווח כי זה ספוילר... קריסטין מאי אמרה באחד הצ'טים שלה שבפרק הראשון של העונה לורוניקה יש חבר ושהוא 09ER.

adidoshit

New member
איו לי מושג

אני גם לא בטוחה זה הגיוני שזה נכון וגם שזה לא נכון אז אי-אפשר לדעת... אבל עדיף לסמן שזה ספוילר, למי שלא רוצה לקרוא ולהסתכן גם שזה יכול להיות לא נכון

דיי איזה פרק שווה!!!

יוו איזה מעצבנת האחות הזאת של לוגן.. איזה מסכן לוגן שאימא שלו כנראה באמת מתה!! זה היה מוזר איך הוא הלך כזה ואז בכה על ורוניקה.. איזה חמוד..
אוף אבל השוטר הזה והיא לא מתאימים!! לא רוצה אותו איתה?! לא לאאא למה דנקן רוצה את מג?! וזה עדיין משונה לי לראות את אלונה טל הישראלית בסידרה אמריקאית..
איזה מצחיק קית' שהוא אומר דברים ברוסית..
יוו אימא של ורוניקה מוזרה! יאבלה מה זה הסוף הזה?!

poop shoot

New member
אני לא יודע אם זה היה היום או אתמול

אבל הפרק שורוניקה מתחפשת היה טוב והיא בכתה בסוף... זה גרם לי לאהוב אותה אפילו יותר איזה מתוקה שיייי

Moreiro

New member
אתמול ../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

וזה באמת היה פרק טוב

dalida1988

New member
פרק יפה ביותררר

אחלה סוף.. אני מקווה שאנחנו מדברים על אותו הפרק..שהיא התחפשה לנשף..

למעלה