הפרק בש"ח היומי

soapsfan

New member
הפרק בש"ח היומי

איזה פרק מצחיק! הפסדתי אותו בפעם הראשונה [או שלא ראיתי את כולו] והפרק הזה היה ענקי!

SmallVille Girl

New member
היה פרק חמוד !!

הייד נראה ממש לא נורא !! הוא יותר חמוד בעונה ה4 וה5 ! אריק נראה מתוק!!!!!!! ויפה יותר.. בהרבה..

../images/Emo74.gifהפרק של היום../images/Emo74.gif

שם הפרק:
"The Career Day"
מספר הפרק:
111
שודר לראשונה:
28.2.1999 (וואווו! ממזמן!!!!!!)
העלילה:
זהו יום הקריירה, והחבורה צריכה לבלות את היום בעבודה עם הוריהם. פז מבלה את היום עם הייד ועם אמא שלו בקפיטריה של בית ספר. רד סוף סוף מוצא מישהי מהחבורה של אריק שהוא מחבב- ג'קי.
ציטוטים:

[Bob is having a ridiculously festive sale at his store] Bob Pinciotti: What are you, ashamed of me? Donna Pinciotti: Well, look around, dad. Bob Pinciotti: Oh, I get it. But, let me tell you something. You see a clown, I see you in college. You see your dad dressed as a ringmaster, I see you in grad school. You see a monkey in a tutu... Well that just makes me laugh​
אורחים:
Katey Sagal- עדנה הייד (זאת פגי מנשואים פלוס!! חייחי היא נראית כמו סוס!) Francis Guinan- ג'ון קלסו Steve Ireland- דוקטור אשלי Trista Delamere- האחות תומאס Linda Wallem- האחות פיליפס
טעויות בעלילה:
רואים את קיטי מולידה תינוק, אבל בתור אחות היא לא מוסמכת להוליד תינוק.
זה הפרק היחיד בו רואים את ג'קי עושה משהו מכני עם מכוניות, והפרק היחיד שרד מחבב אותה.

הפרק של היום

היה חביב וכמה קטעים מצחיקים במיוחד אבל בכל זאת העונה ה4 ו5 היו הרבה יותר טובות..הייד באמת נראה טוב :) פז נראה בן 6! חח זה מצחיק אותי להסתכל עליו

Better Man

New member
העונה הראשונה

שמה את עונות 4ו5 בכיס הקטן הפרק ששודר הערב(יום קריירה) היה הפרק הכי גרוע בעונה (היחיד הגרוע). חכו לפרק של יום שלישי, הפרק הטוב ביותר בסדרה.

M a r y J a n e

New member
../images/Emo140.gifכל הכבוד על ההשקעה!!!

אני כל כך אוהבת לקרוא את הפרקים בהרחבה שאת עושה!!!
באמת כל הכבוד!!!

ספירוש16

New member
פרק מתוק :)

הייד נראה ממש ממש טוב, למרות שלדעתי הוא נראה טוב גם עכשיו :) הרג אותי כל הקטע עם אמא שלו... יש לי שאלה, ג'קי קטנה יותר מהם??? למה לא ידעתי את זה עד עכשיו..? בפרק הזה היא נראתה ממש בת 4...

Better Man

New member
הבעיה של הפרק

מה שלא אהבתי בפרק זה שלא היה דינמיקה בין החבורה(מלבד הייד ופז קצת), שמו כל דמות לחוד עם הורה, דבר שדי יוצר בעיה בלייצר בדיחות טובות.

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifרק רגע -

ראיתי אתמול את הפרק (חחחח איך כולם נראים שונההה!) ולא הבנתי כמה דברים: - מה פתאום הם עושים שידורים חוזרים? לא אמרו שישדרו את כולם אוהבים את ריימונד? (לא שאני לא מרוצה , סתם שואל) - זה לא היה הפרק הראשון כך נדמה לי....אז איך לעזעזל הם קפצו כל כך הרבה פרקים ? הם לא היו אמורים להתחיל מהתחלה? - איזה חמודה ג'קי! אבל...למה היא אמרה שהיא ב-י"א? הרי הם אמורים להיות בכיתה ט' בעונה הזאת...לא?

SmallVille Girl

New member
הם אמורים להיות בכיתה י לא ?

וגקי אמורה להיות קטנה מהם ! אז איך ? מה מו ?

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifמממ....

בעצם הם אמורים להיות ב-ח'!
כי בעונה החמישית הם ב-י"ב לפי זה שהם כל הזמן מדברים על סיום הלימודים ועל הקולג', וגם טקס סיום הבית ספר , אז זה הולך ככה: עונה 1 - ח' עונה 2 - ט' עונה 3 - י' עונה 4 - י"א עונה 5 - י"ב אני צודק?

M a r y J a n e

New member
אמ.. לא נראה לי

הם התחילו אם אני לא טועה משנת 76 ועכשיו 78 כך שעברו שנתיים אז בעונה הראשונה הם היו בי' ועכשיו הם סיימו את הלימודים בעונה החמישית...

Better Man

New member
מומלץ לעזוב את עניין הכיתות

כי זה די לא הגיוני. הפרק ששודר אתמול הוא מהעונה הראשונה, ג'קי אומרת שם שאין לה יום קריירה כי היא רק בכיתה יא', לכן אפשר להבין מזה ששאר החבורה בכיתה יב'. דבר שלא מסתדר עם הזמנים, העונה הראשונה מתרחשת בסוף76, העונה החמישית ב-79, לקחת להם יותר משנתיים לסיים את יב'? בפרק השני בסדרה יש לאריק יום הולדת 17, אבל באמצע העונה הראשונה הוא אומר שהוא בן 16, ולפי ספויילרים שקראתי יחגגו לו 18 רק בעונה השישית. הכותבים של הסדרה עשו חרא עבודה בעניין הזה, אבל אפשר להבין אותם, הם בטח לא רצו לגלוש לשנות ה80 כל כך מהר (חבל שהם לא חשבו על זה קודם) דבר אחד ברור במופע זה לא הולך : עונה ראשונה כיתה X עונה שניה כיתה Y, עונה אחת יכולה לקחת כמה שנים שם.

וכשחושבים על זה, ../images/Emo57.gif

מה זה בעצם משנה? אני דווקא אהבתי את חוסר ההחלטיות של הכותבים בקשר לגיל ולכיתה של הדמויות. זה לא מגביל אותם, להפך, זה פותח להם אפשרויות עלילה שונות ונותן להם לפתח הדמויות בקצב שלהן, ללא קשר לגיל ולמחוייבויות שכרוכות בהתבגרות שלהן.

תשובות

- הם רוצים כנראה להשלים את השבוע או משהו.. אז הם עושים אתמול שידור חוזר של סתם פרק (טוב ביותר!) מהעונה הראשונה, וביום שני בגלל שזה ערב מוצאי כיפור אז גם עושים שידור חוזר.. ואז ביום שלישי יתחילו ריימונד... -הם סתם בחרו פרק טוב
-לא התחילו מההתחלה, סתם לקחו פרקים טובים -נראה לי שהתירגום היה לא נכון כי זה לא הגיוני שהיא בי"א

למעלה