הפרק בסטאר

Ronron21

New member
הפרק בסטאר

איזה פרק עצוב, וגם די מפחיד.... וריילי היה מעצבן מתמיד!!! מה הקטע שלו עם האנשים האלו, ובכלל עם הזונות הערפדיות?? כל הפרק חיכיתי שספייק יופיע... ואכן לקראת הסוף הוא הגיע!! (ולכבודו צירפתי תמונה
) אה, ואני כבר מחכה לפרק הבא... צריך להיות גדול!!!

drunk cupid

New member
הפרק של היום...

ממש באסה שספייק היה די בסוף, אבל זה היה כדאי... וריילי תמיד יהיה המעצבן המתמיד (אני לא סובלת את הדמות...) ואני לא יודעת למה, אבל הפה של המפלצת הזכיר לי את העיניים של ה"מוות" בפרק "killed by death" בעונה השנייה...

Shades Of God

New member
ג´יזססססס

מה זה היה הפרק המלחיץ הזה????? לגבי החייזר הרשו לי להגיד -י-א-ק!!! איככככססססס.....בעעעעעעע.... באמת חבל שספייקי הגיע רק בסוף אבל טוב שהגיע.:) עכשיו אשמח אם תשלימו לי פערים -מי שלא ראה-אז אולי זה *ספויילר* מה ז"א דון לא הבת שלה?? אני ממש לא מבינה מי אלה הבן הזה (האח בבית חולים) והגלורי המעצבנת הזאת שעשתה את הנחש למפלצת בפרק שעבר. מה תפקידם ביקום?? ועוד משו-ריילי (שאני דווקא די מרחמת עליו רב הזמן -הוא לא מעצבן אותי) מה הקטע עם הערפדיות שמוצצות לו את הדם כל היום?? דרך חדשה להלחם בערפדים??dont think so תודה מראש:)

Shades Of God

New member
../images/Emo58.gif אוקי קראתי עכשיו הודעה

מלמטה והבנתי מה הקטע של דון- אז בעצם בפרק הזה מגלים שגם האח החמוד שהיה כל כך נחמד לבאפי,הוא קשור בצורה כלשהי לגלורי,ומאיזושהי סיבה לא מובנת הוא זימן יצור דוחה מהחלל כדי להרוג חולי נפש? שו?

Ronron21

New member
תשובות (או חלקן)...

אוקי, צירפתי לינק להודעה שמסבירה בצורה טובה את כל עניין דון-גלורי. מקווה שיעזור.... לגבי בן הזה, אין לי מושג מה הקטע שלו, וכנ"ל של ריילי.... וכן, גם אני חייבת לציין שהיצור הזה היה פשוט דוחה!!! ובאמת הפה שלו מזכיר את שד המוות הזה....

max2k

New member
../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה בקשר לבן זה הולך ככה: הוא וגלורי חולקים אותו גוף, כמובן שהוא לא מרוצה מהעניין. "לנקות אחריה" הבנאדם הראשון שהיצור הרג (ראו אותו בפרק הראשון עם גלורי)בעצם היה איש נורמלי. ואז גלורי עשתה משהו לראש שלו ואז הוא נהיה משוגע.

sour girl

New member
הסברים....

כמו שאמרו בן זימן את החיזר כדי להרוג את המשוגעים או כמו שהוא אמר לנקות אחרי גלורי...שימו לב שהוא אומר מאז ומתמיד... בקשר לדון ג´ויס סוף סוף מבינה שדון לא באמת הבת שלה שהיא בעצם לא תמיד היתה שם ובאפי מאשרת את זה... הערפדיות ורילי...הוא רצה להרגיש מה שבאפי הרגישה כשאנג´ל נשך אותה וכשדרקולה נשך אותה אולי איך זה להיות על סף המוות או משהו כזה בכל מקרה יש הסבר לזה בפרק הבא אני חושבת.... מקווה שעזרתי... **********************************************************************

Shades Of God

New member
תודה לכולכם-

על ההסברים לילדה המפגרת:) בכל מקרה הגעתי למסקנה שמה שעובר על ריילי זה מן death wish (מה שספייקי ניסה כל כך להוכיח לבאפי שיש לכל קוטלת,עמוק עמוק בלב...) או משו כזה..כל כך נשבר לו הלב מבאפי- שהאספקט הפיזי של זה הוא פשוט לשבת לרחם על עצמו ולתת לערפדיות כוסיות לשאוב ממנו דם. וגם,כמו שאמרת, הרצון להבין למה באפי כל הזמן מתאהבת בערפדים (אנג´ל,ספייק).

star lili

New member
כל כך התגעגעתי לספייקי!

עכשיו כשהוא כבר לא איתנו כל יום (בעונה השלישית הוא היה רק בפרק אחד!
) והנה הוא סוף סוף הופיע, וזה בקושי לדקה נראה לי שאני ילך לראות את fool for love עוד פעם למלא קצת את המחסור הבלאדי

למעלה