הפרק אתמול

dimasok

New member
הפרק אתמול

מצטער על האיחור, אבל לא הייתה לי אתמול גישה למחשב. פרק של אתמול... פרק ממש סבבה!!! דבר ראשון, שאול סוף כל סוף מתחיל להתחבר למיכל... רואים בעיניים שלו שה- "מאידה" של נירה ממש לא השפיעה עליו, לווא דווקא מבחינת העובדה שהיא אישתו, אלא בגלל שבעיניים של שניהם זוהרת אותה אהבה אובדת (למרות שמיכל מנסה להסתיר את זה – שימו לב לעיניים שלה בקטע כשהם מחזיקים ידיים). נירה נירה נירה... אם כבר הזכרנו אותה, אז איך אפשר להשמיט פרט כל כך חיוני כמו "בגידה", הממ... התכוונתי "מאידה"  איך היא יכלה לעשות את זה לבת הנפלאה שלה (ובאמת שיש לליה לב טהור)? ועוד אחרי זה שהיא תחילה מכחישה הכול, נזכרת שאכן היה משהו, ורק לבסוף מנסה להראות את הצד שלה (תקלטו את זה, הצד שלה!) בכל הסיפור... אני בהחלט מסכים עם ההחלטה של ליה לעזוב את הבית... לפני שעוברים לקטע של הפרק, איך אפשר לעבור יום אחד בלי לראות את הפנים של אודי?! האדם הוא פשוט חלאה!!! (הבעת הפנים שלו כשהם התחבקו – מעורר חרדה בלתי פוסקת!), זה פשוט הורג אותי עד כמה מלאכותי האדם יכול להיות!! ענבר שקועה בו לגמרי ומוכנה לעשות הכול למענו... המנייק רואה את זה ומתחיל לגמגם את השורות שלמד עם בנות ה-18 שלו... לא ענבר מתוקה, מצטער להגיד לך, אבל הפעם התמימות שלך תפגע בך קשות.... באמת שחבל לי עליה! אוקיי, כולם מוכנים?  הקטע של הפרק – בהחלט ליה ו-ירון  איך קיוויתי וציפיתי שזה יקרה בפרק הזה... אוי אוי אוי, כמה שרציתי, אבל כמו שאומרים, יש דברים שלא נועדו להיות לפני הזמן המוקצה להם (פרק83 ( באמת שכל הכבוד לליה! ביצועים יוצאי דופן! נכנסת כמו שצריך (ברור שעברת לגור פה, רק עכשיו גילית? ,( רואים את התשוקה שלה לירון (וגם את של ירון אליה ), רואים את זה בעיניים עצומות! ממש תאווה לעיניים! הקטע בו ליה אמרה לירון "אני לא יכולה לאהוב שני גברים באותו הזמן", ממש, אבל ממש הרגיש אותי, ואני לא מתרגש מהר... מה שלא אהבתי – ירון... עוד פעם עם שלו... קלטנו שאתה עדיין אוהב את הבחורה, אבל חלאס!!! כמה אפשר לקנא?! תסתכל באיזה מצב היא? מה זה המסקנות האלו שאתה מסיק? לפעמים המין האנושי מפתיע אותי לא לטובה!! הפכת לזיו, במובן המלא של המילה!)... ברוך השם הוא קיבל קצת שכל וביקש סליחה... הנשיקה הייתה צריכה להתקיים היום, הרגשתי את זה! אבל לא היום מתברר (התסריט כנראה לא התחשב בשער שהמשכתי למשוך מהראש שלי באותו הרגע ), לא, הנדנד הידוע, יעלוש, נכנסת לתמונה... אני ממש מקווה שירון יעיף אותה כמה שיותר מהר... הטיפשות שלה הורגת אותי כל פעם מחדש (שלא לדבר של הטיימינג שלה "אתה אוהב אותי?" צודק ירוני). טוב, מי שכחתי? אה כמובן, ריקי וקובי  זוג לעניין, תומר רק מפריע לדעתי  את ריקי וקובי סחפה התשוקה, אבל את ריקי ותומר סחפה הבגידה  אז בחייך ריקי, באמת לא נמאס לך מהנשיקות המתפרצות של תומר? אל תעני על זה, כבר יודעים  כמו שכבר ציינו כאן, בטי הולכת ומדרדרת עם כל פרק... אובייקטיבית את, אה? זה עוד יתנקם בך, תאמיני לי!  על זיו אין הרבה מה להגיד חוץ ממה שציינתי למעלה לגבי ירון... די עם הפרנויה שלך, הבנו אותך, אולי הגיע הזמן ללכת לבטי?  רותם... רם.... הנה מתחיל סיפור אהבה נוסף... oh well, עוד תוספת מלח על הפצעים (=קנאות) לשירנוש שלנו... עוד קצת, ובאמת תהפכי לחבצלת בלונדינית ויגדל לך חדק באמצע המצח  מה יהודה יחשוב על זה?  שירן ויעל... חמודות, לא לימדו אתכן שאין להתעסק עם מכשפות?!  באותו הקו, מרתק אותי לדעת מה כתוב בקלף? הרצתי את אותו הקטע הלוך חזור והגעתי למסקנות הבאות: 1. כל מה שכתבו כאן (כולל מה שאני כתבתי) קצת לא הגיוני (אין לה את המהירות של סופרמן ). 2. אם זו קללה, אז היא ממש קצרה, או מקוצרת  יכול להיות שהזוג ה-"נדפק" יגלה את התוכן רק במתן כסף נוסף? עוד נראה...  3. אם זו אכל קללה (דמפסי דמפסי דמפסי – זה כמעט מזכיר לי את דנדי – כולם יודעים מה זה? ), אבל עדיין... מה כתוב שם? לדעתי: "הסוף". אולי זה מרמז לנו על הסוף הלא צפוי? ומה מקשר בין הקלפים של ענבר לסוף הזה? ראו הוזהרתם!  ולבסוף ברצוני להוסיף: חזירים, מלכות החושך, זקנות מכוערות ומפלצות, לאן לעזאעזל נעלמתן פתאום?  די, אני כבר לא יכול, הקטעים איתו הורגים אותי כל פעם מחדש.. פשוט שחקן מעולה!!

למעלה