הפרק אתמול

ענתר

New member
בגולשים בזמן

אבל התבלבלתי בפורום, חשבתי שכתבתי בגולשים בזמן, תודה על תשומת הלב

Witchcrafts

New member
למה?

אם כבר, אז כבר...

Witchcrafts

New member
למה, בניגוד לקודמיו, לא מצא חן בעיניך הפרק?

במקרה שתצליחי לנסח תגובה שלא תכיל ספוילרים, מה טוב. והתכוונתי שאם כבר התבלבלת בפורום ושיתפת אותנו, אז למה לא להמשיך עם פירוט.

ענתר

New member
מאחר והיה אתמול, אני חושבת ששום דבר הוא לא ספ

וילר אולי ביגלל שלקחו למשהו כל כך הזוי אולי בגלל שהפרק הקודם היה טוב אולי בגלל שלא ברור מה קורה עם הפרפ, אחרי שהלך למות בפרק הקודם? ביגלל שהיה יותר מידי פנטזיה, פחות מד"ב? איך הקובית סוכר הופכת לשחור מנגיעה ביד? השוטרת אמרה שוויד תהיה מוגנת במקלט נכון? מי מהפרקים שהיו עד עכשיו היו גרועים יותר? אבל לא בשמות אלא בהתיחסות מה היה בפרק, כי את השמות אני ממש לא זוכרת נראה כאילו יקחו כל ניסיון מוזר באוניברסיטה, ויעשו עליו פרק? קודם עם הסופות, עכשיו עם החלומות?

Witchcrafts

New member
את מעדיפה מד"ב על פני פנטזיה?

לא צפיתי בסדרה, לכן ציינתי את עניין הספוילרים. אבל אני מניחה שזו הייתה בקשה בלתי אפשרית או קשה מדי.

ענתר

New member
חשבתי שאם אני מסתכלת בפעם האחרונה באותו יום

ולמחרת יש כבר פרק חדש זה לא ספוילר. אם אני לא מבינה מספיק, אנא לתקן אותי אין לי בעיה עם פנטזיה, בסידרה של פיות דרקונים וכו אבל בסידרה הזו, זה היה מוגזם.

cwn

New member
אני מסכים אתך

בכל פעם שיצא לי לראות את הסדרה זה בערך המקום שהפסקתי לצפות, בגלל זה עד היום לא יצא לי לראות את הפרק שאחריו התחלף הקאסט.

ענתר

New member
גילית לי משהו שלא ידעתי ../images/Emo8.gif

אבל לי זה לא מפריע אני פשוט אוהבת שהסדרות שומרות על האופי שלהם, ועל הרעיון המקורי ולא פוזלות לכל מיני ג'נרים אחרים

cwn

New member
ידעתי שאני עלול לספיילר

בגלל זה רק כתבתי שהתחלף הקאסט ולא יותר מזה כדי לא להרוס למי שעדיין לא ראה.

cwn

New member
ד"א, רוב הסדרות מאבדות את הטעם אחרי עונה

כמעט בכל סדרה, הרעיון חדשני, הדמויות חדשות ולומדים להכיר את הכל. כשנגמרת העונה הראשונה עומדות בפני היוצרים שלוש אפשרויות: להפסיק לשדר (מה שלא קורה לרוב כי הסדרה מצליחה, אז רוצים לשאוב ממנה עוד כסף), להמשיך באותו רעיון (ואז להסתכן בכך שהוא ישעמם כי אין הרבה חידוש) או לשנות את הנושא (ואז מהמרים עם נושא חדש שהצופים לעולים לא לאהוב).

ענתר

New member
אני לא בטוחה שאחרי עונה

צריך לחשוב ולנתח מי יודע אולי נמצא נוסחה או נבין למה כן זה טוב ולמה לא בכל אופן בסידרה הזו, הם יכולים להפסיק לנחות בארצות הברית מסיבה כלשהיא ולהגיע לישראל תחשבו כמה אפשרויות היו להם: כנענים, מצרים, ישראלים קדומים....

למעלה