הפרקים הכי הכי?

Hakarpad

New member
הפרקים הכי הכי?

מהם לדעתכם? רשימת עשרת הפרקים הכי שווים... (לא בהכרח לפי סדר העדפה) 1. The Fifth Race 2. The Nox 3. Enigma 4.1969 5.Show and tell 6. Upgrades 7. Window of Opportunity 8. Proving Ground 9. Meridian 10.Enemy Mine

Hakarpad

New member
לא יודע

הוא נדוש מדי בשבילי... The Changeling לעומת זאת עלה במוחי אבל השארנו מקום ל10 :)

אני חושבת שהפרקים של

enigma the nox 1969 window of oppertunity upgrades היו הכי טובים, אבל אני משוחדת.....

Hakarpad

New member
כולנו משוחדים

אין מה לדבר, אתה צודק.

אבל אני חושבת שנעשה הצבעה של כלל הפורום ונצביע איזה פרק הוא הפרק הכי טוב לדעת כולם? כל אחד יכתוב שם של פרק שהוא הכי אהב

בדיוק, אבל יהיה שווה את זה

אישית אני עדיין חושבת כי זה באמת החלטה קשה. אבל יהיה שווה לראות מה אנחנו הכי אוהבים ברוב קולות, אם יהיה אחד כזה

MajorGad

New member
טוב פורום יקר הקשבה אלי ../images/Emo13.gif

אני מציע שכל אחד ישרשר לפה את העשרה פרקים שהוא הכי אהב בואו נגיד עד סוף השבוע והפרק שיוזכר הכי הרבה פעמים פה בשרשור הוא יהיה הפרק הכי אהוב של הפורום. במקרה ויהיה תיקו בין שני פרקים או יותר נעשה "ראש בראש" בסקר של הפורום והפרק שיקבל הכי הרבה קולות יהיה הפרק האהוב של הפורום, מה אתם אומרים? אז הנה העשרה פרקים שלי: Thor's hammer The fifth race Show and tell Maternal instinct Fair game Window of opportunity Threshold Meridian Abyss Fragile balance יאללה חבר'ה, לשרשר

Tolan

New member
זה ממש קשה...

אי אפשר לחלק לקטגוריות?? "הזוכה בפרס הפרק הכי טוב ללא מפגש עם גזע חייזרים בו" בכל מקרה, אם להיות רציני לרגע, אני מסכים עם רוב הפרקים ברשימה חוץ מMeridian שלא כל כך אהבתי וכמו שמישהו ציין כבר בולט חסרונם של 2010 ו 2001. כמו כן, אני מאוד אהבתי את הפרק Foothold שלדעתי היה מצוין... מישהו לתמוך?

kinspirit

New member
הרשימה שלי

הנה הרשימה שלי של עשרת הפרקים הטובים ביותר (או בשמה אחר - עשרת הפרקים המוצלחים של דניאל. טוב, סתם...פשוט נראה שרוב הפרקים שאני אוהבת עוסקים בדניאל...מעניין למה
) כל פרק נבחר בקפידה ע"פ סיבות שונות ומגוונות, החל מרמת המשחק והכתיבה ועד לרמת מקוריות העלילה. אז הזוכים המאושרים הם, ע"פ סדר העדפה יורד (יעני 1 הכי טוב) - 10. 2010 9. the fifth race 8. forever in a day 7. there but for the grace of god 6. 1969 5. lifeboat 4. legacy 3. window of opportunity 2. abyss 1. the changeling

למעלה