הפרקים הטובים ביותר!

סניילמן

New member
הפרקים הטובים ביותר!

מה לדעתכם הפרקים הספציפיים הטובים ביותר בכל סדרות הטרק?

Bufreak

New member
אני אישית אהבתי מאוד את:

Far beyond the stars,של חלל עמוק 9. רק המחשבה על הפרק הזה עושה לי חשק לראות את דיפ ספייס....

driftwoodstav

New member
כרגע...

הפרק שגנבו לספוק את המח מהסדרה המקורית. כי זה פשוט פרק מצחיק! גם העובדה שגנבו לו את המח, גם איך שמקוי אומר את זה ("המח שלו נעלם!") וגם אחר כך שמקוי שוכח איך מחברים את המח באמצע הניתוח, וספוק עוזר לו תוך כדי זה שהראש שלו פתוח וחצי מהעצבים שלו לא מחוברים. משוט קורע מצחוק! סתיו

itstzar

New member
ממממ, האחד והיחיד, עדיין וכנראה

לתמיד all good things פרקי הסיום של הדור הבא
כמה צפוי ממני, מה :)

Bufreak

New member
כמה מקורי ולא צפוי ../images/Emo13.gif

עכשיו שמתי לב שאמרת את זה בעצמך,אבל למה שאני אמחק את ההודעה שלי?

Bajoran Preist

New member
הממ.... אם קראת שרשור ספציפי מסויים

שלי, אני חושב שאתה יודע
אבל באמת היו עוד *המון* פרקים מצויינים אחרים, בדיאסניין ובשאר סדרות הטרק כאחד.

Bajoran Preist

New member
כלומר, לא השרשור הוא שלי,

אלא ההודעה. אם קראת אותה אז אתה יודע מה אני חושב. כן, זה מה שהתכוונתי. (נוירונים?)

סניילמן

New member
אתם גרועים../images/Emo4.gif

אין לכם איזה פרקים טובים שאתם אוהבים? תרשמו אותם שנהנה

Sefy

New member
אני רשמתי למטה...

למרות שקשה לי להאמין כמה אחרים פה יהנו מהם

itstzar

New member
ספי ספי ספי

זה שאתה אוהב רק את TOS ולא אוהב סדרות אחרות, לא אומר שאחרים שאוהבים סדרות אחרות לא יכולים לאהוב את TOS , להפך אני אישית מאוד אוהב TOS רק אוהב הרבה יותר את TNG אז הנה , תאמין

Sefy

New member
אני פשוט לא אוהב חיקויים ../images/Emo3.gif

אני אוהב את המקור ונשאר נאמן לו, מה שהיה מיוחד במקור זה הראיה האופטימית לעתיד, כל שאר הסדרות, אין דבר וחצי אופטימי בהן, הכל מלחמות. וה TNG מבוסס על בילבולי ביצים טכניים יותר מידי, שלפחות אין את זה ב DS9

itstzar

New member
עוד פעם אתה רוצה להכנס לוויכוח הזה?

אני מבטיח לך שאם תפסיק לחפש מה רע בTNG, אתה תראה בכל פרק, כמה סיפורים קטנים שבעצם נותנים לך זוויות שונות של אותו סיפור , או לפחות מבהירות באיזשהו מקום נקודות מסויימות בסיפור המרכזי וכל הso called "טכנובבל" פשוט מוסיף לאמינות "הסיפור" והאמת אם כבר שעד לוויאג'ר יש הקפדה על העקביותורק בוויאג'ר התחילו קצת לחפף. וסתם ככה, לפעמים כשפרק מסויים בTNG למשל, מזכיר לך פרק מTOS זה לאו דווקא חוסר יצירתיות של הכותבים, שים שיש זוויות שונות לסיפור, ומעיי המשך ואיזכורים לאותו סיפור מוקדם. לפעמים כל מה שצריך זה קצת לפתוח את הראש

Sefy

New member
אמינות אה ? ../images/Emo6.gif

כאילו שאפשר להוכיח חצי מהדברים שהם אומרים שם
שמעת שיותר מידי מכל דבר פשוט הורס ? וזה למה Voyager יותר טובה מ TNG כי יש לה פחות "טכנובבל" ויותר מתרכזת בסיפור עצמו, לא צריך לחפש אותו! וזה שפרק של TNG מזכיר פרק של TOS זה אומר חוסר יצירתיות מוחלט, או מוח מיובש כמו של פוליטיקאים
ואל תנסה למצוא תירוצים. לפתוח את הראש, יופי. עכשיו צריך לפתוח את הראש ולהגיע לבית חולים כדי להנות ממסע בין כוכבים

itstzar

New member
זה לא עניין של להוכיח

אלא כדי שאתה כצופה תרגיש שאתה בתקופה הנכונה. אני לא אכנס איתך שוב לוויכוח של העתקה, כן או לא, טוב או רע, חבל על הבריאות של שנינו. אבל Voyager יותר טובה? פחות טכנובבל? תיכף גם תגיד שכל הסיפורים שם מקוריים שם הרי בכלל אין מיחזור..... ומאחר שאתה אוהב להקצין כדי לעורר ויכוח, ואנחנו יודעים כמה שאתה אוהב את זה, אני א]ילו לא יגיב על פתיחת הראש שלך (למרות שאני בטוח שהמחשבה עלתה בכמה ראשים
)

Sefy

New member
נו! הרבה זמן לא היה ויכוח טוב! ../images/Emo3.gif

אבל כן, אני מעדיף Voyager על TNG אפילו שהיא לא משהו, לפחות יש שם חתיכות להסתכל עליהן
ואלה שרוצים לפתוח לי את הראש יצטרכו לקחת מספר ולהמתין בתור

itstzar

New member
תגיד, גם בעבודה אתה שותה?

כי נראה לי שאתה רואה כפול
חתיכות? אין ויכוח עח ג'רי אבל מי עוד וכן אני מודה, פיקארדו פשוט שחקן ענק (דרך אגב, מי שראה היום "מהדורה מוקדמת" בערוץ 3 היה יכול לראות אותו בתפקיד דוקטור (אנושי ובן ימנו לשם שינוי) אבל בדיוק אותו "bed side manners " שאנחנו מכירים
וד"א מה אתה חושב האורך של התור?

למעלה