הפרקים הבאים ב-SG1 (ע' 8)

subatoi

New member
הפרקים הבאים ב-SG1 (ע' 8)

בתור מישהו שחיכה לפרקים היותר מעניינים בעונה 8 שבערוץ 1עד עכשיו, חשבתי להסב גם את תשומת לב הציבור הרחב אליהם. מעכשיו ועד סופהעונה יש כמה פנינים, חלקן, כידוע, פנינים של הסדרה כולה, חלקן סתם מהוות פרקים חשובים לעתיד, וחלקם סתם סוגרים סיפורים מהעבר: פרק 12 Prometheus Unbound הפרק עם ואלה, נו, ברור למה הוא חשוב ומעניין. יהיה מסקרן לראות את ואלה של אז, של ההתחלה, לעומת הואלה שאנחנו מכירים כבר הרבה יותר טוב מסופעונה 9. פרק 13 It's Good To Be King הפרק עם ג'ק, נו, ברור למה הוא מעניין. הרושם שנשאר לי מאז הוא שזה פרק בסגנון של פעם, ג'ק יוצא למשימה אוף-וורלד, והכל טוב. פרק אחרון, אני חושב, בטעם של פעם. וחובבי מייבורן, כמובן, יהנו גם כן. פרק 14 Full Alert חוליה החלשה בשרשרת הזו, לטעמי, הכנסתי אותו כדי לשמור על הרצף. אבל אנחנו הרי שוב פוגשים בו ידיד (?!) ותיק, משהו שצריך לראות רק בשביל השמחה לאיד
פרק 15 Citizen Joe נו, מה יש לומר. פרק מופת. וגם כזה שגרר אחריו מבול פילקים. נביא לינק, אם לא נשכח. פרק 17/16 Reckoning פרק 18 Threads המון המון המון המון המון המון בלגאנים, שכבר אי אפשר לזכור מה בדיוק קורה שם. אבל המון המון המון המון המון דברים חשובים, שסוגרים הרבה דברים מכל הסדרה, נו. לא צריך לציין. פרק 19/20 Moebius נו, מוביוס. עוד פרק מופת שגרר מבול פילקים. כנ"ל. |אנחה|
תשעה שבועות (המון זמן), הרבה פרקים טובים, חלקם ישירות למדור ה"גזור ושמור". ראו הוזהרתם!

ayan2

New member
../images/Emo9.gif אני לא מאמינה

שאני לא קוראת את ההודעה! ראיתי את כל העונה השמינית אבל מפני שאינני זוכרת מהם הפרקים הבאים אני לא קוראת כדי שלא יקלקל לי את ההפתעה... על זה עוד לא שמעתי...ספויילר לפרק שכבר ראיתי... How weird is that?!
(סוגרת מהר את ההודעה לפני שאתפתה לקרוא...)

סלמאק

New member
על מה את מדברת? תקראי את ההודעה!

אין בה שום מידע מספיילר, גם אם לעולם לא ראית את הפרקים עליהם מדובר. הכל רק במילים כלליות ("פרק יפה", "פרק מופת", "פרק שקורה בו הרבה", "שפוגשים בו חבר..." וכו', חוץ מזה יש רק מידע על קאסט של שניים בלבד מן הפרקים המדוברים). אל דאגה, באחריות.

ayan2

New member
את זה הייתי יודעת רק אם הייתי קוראת ../images/Emo8.gif

בדברים שכתבתי התכוונתי לצחוק קצת על עצמי שאני נזהרת לא לקרוא על פרקים שכבר...ראיתי. אני נהנית מאוד מהשידורים החוזרים ובטוחה שהפרקים שצפויים אכן יהיו מעולים. א-בל, בגלל שאני שוכחת הרבה דברים לא רציתי כל כך להיזכר מראש. אלא שתהיה לי קצת הפתעה. זה באמת קצת טיפשי...

סלמאק

New member
את זה הבנתי...

אבל אני אומר שאת יכולה לקרוא ללא כל חשש...

ayan2

New member
../images/Emo7.gif אני לא...

קיבלתי לבסוף את המלצתך. החלטתי לפחות לנסות. על המשפט הראשון עצרתי. אתה מבין, לא זכרתי שוואלה אמורה להופיע עכשיו. אני בטוחה שהייתי מאוד מופתעת ונירגשת לראות אותה פתאום. זה מסוג הדברים שאליהם התכוונתי. דברים שאני לא זוכרת ומעדיפה לשמור את "ההיזכרות" עד לשנייה האחרונה. ברור שכשהפרק כבר מתחיל אני נזכרת ברוב תוכנו. אבל תודה על הליווי וההמלצה

סלמאק

New member
אני מרגיש אשם ../images/Emo10.gif

אבל אני מופתע ממך! את רוצה לומר לי שעד עכשיו לא ידעת מאיפה אנחנו מכירים את ואלה?! לא נראה לך תמוה פתאום לראות אותה בעונה התשיעית מתנהגת כאילו היא לא ממש דמות חדשה שצצה משום מקום?

ayan2

New member
אוי...לא כתבתי ברור כנראה ../images/Emo10.gif

כמובן שידעתי שואלה לא הופיעה ככה פתאום בעונה התשיעית, רק שלא זכרתי מתי כן, ועל איזה רקע. ולכן, זו הייתה אמורה להיות הפתעה בשבת, כשהנה פתאום היא מופיעה ואני נזכרת שכך ואז זה קרה. אבל אל תרגיש אשם
כי כוונתך הייתה טובה וגם כי כאמור, אחרי המשפט הראשון לא המשכתי לקרוא.

מתייחס לסבב ההודעות שבין אייאן לסלמאק ;

וואי, סלמאק, אתה יודע שאני חולה עלייך, אבל חפרתם... ;) בואו נסכם את זה ככה ; לאייאן יש בעיות בזיכרון, אתה זוכר אפילו את הקרדיטס של כל פרק בע"פ (גם אני, ככה שאין לי יותר מידי זכות דיבור..), אז בואו נסכם שהיא לא קוראת ואתה לא משדל אותה לקרוא, וככה לא יהיו בעיות.. ;)

ilovenewyork

New member
אתה בסדר ? אתה מתלונן שאין לך ערוץ 1 ?

מאיזה כוכב נחתת אלינו ? קריפטון ? צ'ולאק ?

L y c a n

New member
ני-טו

(הכוכב של סוקאר, לא?) גם אני לא חשבתי שאגיע לשלב הזה

סלמאק

New member
האמת היא שדלמאק זה הכוכב של סוקאר,

ניטו זה הירח של אותו כוכב... הגיהינום ההוא.

Y. Welis

New member
איך אמרו בערוץ 1 לאחרונה (ציטוט מאיזה בלוג)

על האינטרנט: 'בקרוב כל אחד יוכל לשדר ברשת'

למעלה