הפרקים בארץ...

S c a r l e t t

New member
הפרקים בארץ...

אמנם אין הרבה שצופים בהם, אבל בכל זאת הם דורשים תגובה... קודם כל אני חייבת לציין, (שוב) שהקטור פשוט עולה לי על העצבים, מי לעזאזל הוא חושב שהוא? לא מספיק שטיילור נתנה לו לגור אצלה הוא גם מתערב בכל צעד בחיים שלה, שישב בחדר למעלה וישתוק! וכל הכבוד לסטף, שמעמידה אותו במקום. הגנן/ הומלס או מה שהוא לא יהיה קצת מפחיד, אני מקווה שהוא לא יגרום בעיות לטיילור, עד שהכל מתחיל להסתדר לה... אגב, זאת רק אני או שהצלקת הענקית שהיתה לפלישיה על חצי בטן נעלמה לגמרי??

Indiman1

New member
עם כל הכבוד לפלישיה,

יותר מעניין זה מה יקרה עם הגנן הזה. די ברור שהוא יודע מה קרה. זה הרי הבחור שהפחיד את פיבי, לא חשבתי שעוד נראה אותו. אבל אין ספק שהעניינים מתחממים יותר. הקטור פשוט מעיק אה ומילה קטנה על פיבי והארי - הם ממש חמודים ביחד, סוף סוף קצת צעירים בסדרה

S c a r l e t t

New member
אני מתמקדת בדברים השוליים

כי אני מפחדת לחשוב מה יקרה אם יגלו שטיילור נהגה ברכב..אבל סטפני תמיד יכולה לשחד את הגנן ולשלוח אותו לצד השני של העולם, לא?

Indiman1

New member
../images/Emo6.gif צודק. באמת קצת

אבל זה גם משהו לעומת הכלום שהיה לפני כן...

Indiman1

New member
יש לנו בחור רע חדש בשכונה ../images/Emo3.gif

הוא בהחלט יודע הכל לגבי מה שקרה שם. נראה לי שהוא הולך לסחוט את טיילור ופיבי. בכל מקרה, זה רק אני או שהוא נורא מזכיר את דיקן ? גם במראה אבל בייחוד באופי ובהתנהגות.. וממתי נותנים ככה לאנשים זרים להכנס הביתה. טיילור לא ממש אחראית בקטע הזה, אה ? טוב, היא הכניסה אדם, שחטף ואיים עליה, לביתה. אז להכניס "סתם גנן שיטפל בטרמיטים" זה כלום בשבילה

Indiman1

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo146.gifזה פעם ראשונה נראה לי

שמראים את ה"גן" שבבית של טיילור, לא ?
(איזה תירוץ עלוב בשביל לשים אייקונים של טו בשבט..
)

Indiman1

New member
../images/Emo207.gif 2 - ../images/Emo68.gif

פיבי מציצה לפריס הילטון ? האם זה רמז לנטייותיה המיניות ?

למעלה