הפרקים בארץ

חכם ניר

New member
הפרקים בארץ

כמה כיף לראות את רידג' וברוק מתאחדים אחרי שהאמת מתגלה אבל כל כך מגעיל אותי לראות את סטפני מנסה להצדיק את המעשים שלה בפני טיילור והכי גרוע את ההתערבות הלא רצויה והלא נכונה של דייזי. מה היא קשורה לזה? מה זה עניינה בכלל שתומאס לא מתנהג במוסריות? נכון, הוא לא היה מוסרי אבל מה היא מתערבת בכלל? תעיפו כבר את הדמות הזאת מהסדרה, אני פשוט משתגע ממנה!

Shiri from the block

Active member
חחח אתה אמור לאהוב אותה בקטע הזה היא זאת שניסתה לשכנע את סטפני ותומאס לגלות את האמת...

crazyforyou92

New member
אני מחכה לראות...

אם טיילור תתנצל בפני ברוק על מה שקרה. אם עדיין משמרים את טיילור הישנה ולו במעט, היא תעשה זאת.

חכם ניר

New member
אני באמת מצדיע לדייזי באופן חד פעמי

אבל כשאני מסתכל על סה"כ הדברים שהיו איתה מאז שהיא לקחה חלק בסדרה - זה הדבר הטוב היחיד שהיא עשתה (לשכנע את תומאס וסטפני להתוודות על האמת בפני רידג' וטיילור).

Yaki J

New member
טיילור חייבת התנצלות לבלייק הייז

על כך שבזבז את כספו כששלח אותה ללימודי הפסיכולוגיה שלה. אשה שמוכנה להתחתן עם גבר בשיטת "טרייד אין מכונית יד שניה" צריך לשלול לה את הרשיון.

חכם ניר

New member
היא באה להתנצל אבל זה לא מכפר על שנים של

השפלות ואכזריות כלפי ברוק, שלא נדבר על זה שאצל סטפני תנאי הקבלה למועדון החברים שלה מאוד אינטרסנטיים ומוגבלים. מניסיון העבר ההתנצלות הזאת לא תחזיק מעמד עד שסטפני תמצא פגמים עוד פעם בברוק. זה לא יאריך ימים ולא תהיה כאן רגיעה. אי אפשר לומר "והעיר לוס אנג'לס שקטה 40 שנה, יחסיהן של ברוק וסטפני חזרו למסלולן התקין".

למעלה