מלחמה/מבצע גשמי זעם ברכה קיץ..
מה שבטוח שהמלחמה הארורה הזאת לא הביאה לשום פתרון מדיני פיזי נפשי ובעיקר אין מידע על החטופים וגם לא על רון ארד ובעצם הביאה כהרגלם בקודש של מלחמות לעצב צער תוגה שכול יתמות ובעיקר חורבן. מה לישראל יצא מזה??את זה אני מנסה להבין מתחילת המלחמה ולשווא,קדחת בצלחת! מה ללבנון יצא מזה??הרבה מאוד קודם כל עזרה כלכלית רחבה באו'ם,פתאום הם קיבלו הכרה שיש מדינה כזאת שנקראת לבנון ויש לשים לב אליה,ובעיקר לרחם ולעזור לה ולהושיע אותה מהצרה הצרורה שנקראת אצלהם חיזבאללה. אוי ואבוי כמה שהם מסכנים מהחיזבאללה,הרי נסראללה ממרר את ליבם והם המסכנים צריכים עזרה מהעולם שיושיעו אותם. מה עוד יצא לנו מהמלחמה הזאת הכרה שנסראללה הוא המלך החדש והבלתי מעורר של הערבים,אפשר לסמוך על סמוך נסראללה,נסראללה אמר ונסראללה נתן קבלות קיים ועמד בהבטחותיו. ולא אל דאגה נסראללה לא מתכוון להפסיק לחשוב על חורבן מדינת ישראל,גם הוא לא מתכוון לפרק את נשקו,ובעיקר הוא לא מפסיק את פעילותו בלבנון.. ומה לנו יצא???156 הרוגים הכוללים אזרחים חיילים ואם נתבונן במאה חמישים ושישה אלו נמצא שנהרגו לנו ונהרסו לנו משפחות שהם למעלה מאלפי אזרחים ..ובעיקר נזק כבד לרכוש ונזק נפשי לילדים שלנו והרס טוטאלי של הבטחון שלנו.. יצאנו בידיים ריקות ושבנו בידיים ריקות ובעיקר מושפלים עד עפר,הצבא הכי גדול שבעולם הוכיח שאין לו נשק ואין לו אוכל ובעיקר כמה שהיה מורל לחיילים כך בדיוק היה חסר להם את הכלים להלחם. אז כפי שאמרתי בתחילת המלחמה על השם "המוצלח" גשמי זעם קיץ ברכה או תקראו לזה מה שלא תרצו מכתחילה היה נועד לאבדון והרי מי שמע שיש גשם בקיץ????????????????? אז בפעם הבאה שמישהו אומר לכם שיש מלחמה,או מנסה להוליך אותנו למלחמה תשאלו אותו האם הוא מסוגל לנצח במלחמה הזאת,האם השם שהוא בחר אכן מוצלח,ובעיקר האם בסופו של יום הוא יוכל להתבונן לנו בעיניים ויוכל להגיד בפה מלא עם ישראל ניצל ובגדול.. ואם הוא לא מסוגל להוליך ולהוביל אותנו למלחמה שבסופה נרים את הראש בגאון עדיף לנו ייסורי השלום כפי שאמר על כל במה אפשרית בגין ז'ל..אכן עדיפים ייסורי השלום על פני ייסורי המלחמה,כי לנו נמאס לחיות על החרב ולמות על קדושת האדמה אלא לחיות ולגדל פה דור שיידע להעריך את החיים ולא יריח את רגבי החיים.. אמת זה לא יהיה קל,אמת זה משא ומתן קשה מאוד,אמת אין עם מי לדבר,אך אם מראש יודעים שאין עם מי לדבר נלחמים בצורה נכונה ונבונה ולא יוצאים בכאילו מלחמה,כי מחר בבוקר מי שלא סיים היום ימצא את עצמו באותה הנקודה ממש בעוד פחות מחודש. בוקר טוב ישראל שלי המוכה העצובה ובעיקר האבודה והאובדת ומי ייתן ולא תלכי לי לאיבוד בדמוקרטיה המשוגעת הזאת..