הפרצוף הראשון שלי

ID3D

New member
הפרצוף הראשון שלי

בלי טוטוריאל בלי כלום רק אני ועצמי אני יודע שיש לי עוד הרבה מה לשפר תגידו מה עשיתי טוב ומה לא עשיתי טוב (יהיו הרבה כאלה) איך מרנדרים בויירפריים??? פשוט אף פעם לא עשיתי את זה

eldarinn

New member
ובכן.... ../images/Emo69.gif

למען האמת לא כ"כ ברור מה הולך שם. אפשר לראות WIREFRAME על רקע ניטראלי?

ID3D

New member
איך עושים wireframe???

אף פעם לא ניסיתי לעשות wireframe איך עושים?? חוץ מזה עשיתי את הכל בעצמי אני לא זוכר בדיוק איך עשיתי את כל הקישקוש בלאבוש (חחח) הזה אבל זה התחיל מ surface של nurbs ואז דחפתי את הנקודות לאחורה זה מה שיוצא כשלא מוצאים טוטוריאל ידידותי שילמד אותך איך עושים ריבוע או איזה כלי שרק השם שלו מפחיד אותי ועושים ממנו פרצוף ניסיתי כמעט את כל האפשרויות שאני מכיר (דווקא לא הרבה) אבל זה לא הלך לעשות אותו נורמלי יש משהו שכן עשיתי טוב אם כן תכתבו אותו אוקי? אתם מוזמנים לפתוח פורום חדש בשביל להגיד לי גם מה לא עשיתי טוב

preacher

New member
הנה טוטוריאל

השיטה שניסית למדל ראש ממש לא נכונה, אז הנה משהו שיעזור. בטוח יש את האתר הזה בקישורים - 3dluvr.com, אתר מצוין לתלת. אבל במקום שתחפש שם ובקישורים הנה הטוטוריאל שממנו אני למדתי למדל ראש (וזה עבד!). חפש בכל הטוטוריאלים באתר, יש שם דברים מעניינים. החלק של מקס נקרא maxed out. רק תדע מראש (סליחה על הבדיחה העלובה) - למדל פנים זה דבר לא קל, מצריך זמן, וכדאי שיהיה לך סורק וקצת כשרון ציור בשביל זה, כי ההתחלה מתבצעת על נייר (לפחות אצלי). בהצלחה!

Druyanizem

New member
עשית את זה עם

displacement? ככה זה נראה בכל אופן.... כדאי לך ללמוד nurbs זו שיטה נחמדה

ID3D

New member
דיספלאייסמנט??? מה זה עושה בכלל?

אני רואה את הדיספלייסמנט הזה כל הזמן אבל אין לי מושג מה הוא עושה ובקשר לnurbs אם אתה רוצה שאני ישתמש בו כדאי שתשלח אותי מהר לטוטוריאל נורמלי כי אני מחפש כבר הרבה זמן והתלת מימד הזה מצד אחד מעצבן אותי שאני רואה פרצוף מגניב לאללה שיקח עוד הרבה זמן עד שאני יעשה דבר כזה ואתם אומרים זה מידול נורא פשוט ובסיסי אני אולי ניראה לא נחמד אבל אל תבינו אותי לא נכון אני מאוד מאוד מעריך את כל העבודות שלכם כשאני לא מגיע לרמה כזאת אפילו בקצת

Druyanizem

New member
תשמע...

אני יעביר אותך לטוטוריאל טוב ברגע שאני אמצא אחד כזה... אני גם לא יכול לעשות פרצופים (עדיין...) וגם אני חושב שיש פה עבודות מדהימות שאני לא מסוגל להגיע לשליש מהרמה שלהם... אז מה... אולי יום אחד בכל מקרה... לך ללינקים של הפורום ןתעבור שם על כל האתרים של הטוטוריאלים... אולי תמצא משהו שיעזור לך

Druyanizem

New member
אה... ושכחתי...

displace משנה לך את פוליגונים בעזרת מפת גבהים כמו שאמרתי... זה טוב לפני שטח וכאלה... ופשוט הפנים שלך נראו ממש כאילו עשית את זה ככה

למעלה