הפרעת תיקים וADD

jimbala

New member
הפרעת תיקים וADD

אני בת 40 יש לי ADD וגם הפרעת תיקים, הבנתי ששתי ההפרעות הללו באות לעיתים ביחד וכמו כן שהריטלין יכול "להגביר" את הפרעת התיקים. אם כן, מה כן ניתן לעשות במצב זה, אילו תרופות ניתן לקחת שמטפלות בADD בלי להגביר יותר את התיקים? והאם ניתן לקחת שילוב תרופות שהאחת שמטפלת בADD והשנייה בתיקים או משהו כזה? אשמח לקבל מידע

תרופות

ג'ימבאלה שלום, 1. ראשית כל אנחנו לא רופאים ולכן כדי לקבל אבחון מדוייק וכדורים עליך לפנות למחלקה להפרעות בתנועה הנמצאת בכל מאכז רפואי המכבד את עצמו. 2. אני ממליץ לך להתייעץ עם יו"ר הארגון שלנו שמכונה פה שביק או בת שבע גרניט. המספר שלה קיים באתר אסטי אשר פה יש לו קישור. 3. בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה!!!! משה

jimbala

New member
שאלה לשביק

שביק שלום הפנו אותי אליך בשאלה הבאה: אני בת 40 יש לי ADD וגם הפרעת תיקים, הבנתי ששתי ההפרעות הללו באות לעיתים ביחד וכמו כן שהריטלין יכול "להגביר" את הפרעת התיקים. אם כן, מה כן ניתן לעשות במצב זה, אילו תרופות ניתן לקחת שמטפלות בADD בלי להגביר יותר את התיקים? והאם ניתן לקחת שילוב תרופות שהאחת שמטפלת בADD והשנייה בתיקים או משהו כזה? אשמח לקבל מידע ומקווה שתוכל לעזור

שביק

New member
שלום לך. לגבי תרופות - אשאיר

זאת להחלטת הרופאים מאחר ואני לא רופאה. ישנן מרפאות גם לבוגרים/ות המאבחנים ומטפלים בשיטות שונות ולאו דוקא בתרופות. את מוזמנת להתקשר אלי מחר לפנה"צ לטל:09-7408478 ואשמח לעזור כל יכולתי. בברכה שביק

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

אולי כדאי שתתיעצי עם נוירולוג שמטפל בך...אנחנו כאן לא רופאים ואסור לנו להמליץ לך על תרופה זו או אחרת.

למעלה