הפרעת ריכוז

garbil

New member
הפרעת ריכוז

אני בן 29, מאיזור רמת גן. כרגע אני מתעסק בתחום המיחשוב, הייתי רוצה להתקדם בתחום שלי ואולי לעשות תואר במדעי המחשב. הבעיה שלי היא שכאשר אני נמצא בכיתה מול מרצה,אני פשוט לא מסוגל להתרכז! אני מוצא את עצמי פשוט בוהה באוויר וחולם לעצמי. כשמישהו בעבודה מנסה להסביר לי משהו, אני ממש נאבק עם עצמי כדי לשמור על קו מחשבה כדי לא לאבד אותו. גם כשאני לומד לבד אני לא מסוגל לשמור על קו מחשבה רצוף, כלומר אחרי חמש דקות של ישיבה מול חומר לימוד אני פשוט מוצא את עצמי בחלומות או שאני "חייב לקום ולהסתובב" מצב מבאס מה שכן מעניין זה שאני מת על קריאת ספרים, ואז אני לא נתקל בשום בעיית ריכוז. אני לא סתם ממציא לי תרוצים על בעיות ריכוז,אני ניסיתי לעבוד על זה המון שנים אבל זה פשוט לא הולך, אני פשוט לא מסוגל להתרכז! מה התהליך שאני אמור לעשות מבחינת קופת חולים (וכמה זה יעלה לי) כדי לאבחן את עצמי. תודה רבה על ההקשבה

ברוך הבא../images/Emo140.gifממש כאילו סיפרתי את זה

אני...
אחד לאחד. יכולה לספר לך כי יש לאן ואיך לשפר. הצעד הראשון כפי שאמרת, הוא אבחון. מצרפת עבורך קישור לספריית הפורום. מצד שמאל תוכל לראות את יתר מדורי הספרייה. שם נמצא מידע רב שיוכל לעזור לך להתחיל לשפר את איכות הלמידה וההתנהלות.

חוץ מההליך האבחוני והטיפול הרפואי

או הטיפולי הפסיכולוגי (אסטרטגיות שהפסיכולוג ממליץ עליהן יכולות לעקוף את הבעיה הנוירולוגית), אני ממליץ לך להצטייד במחשב נייד וסורק קל כדי לצלם את סיכומי השיעור של היושב לידך מיד עם סוף השיעור. זה יעזור לך לחזור על החומר בקריאה - דרך לימוד בה אתה לא מאבד את הריכוז. צילום במכונת צילום אינו מעשי כי לא תמצא בסוף כל שיעור פראייר שיסכים שתעלם לו עם המחברת לשערים דקות.

למעלה