הפרעת קשב

thesurvivor

New member
הפרעת קשב../images/Emo5.gif

לאחר טראומה . אני שוכח לשים לב להרבה דברים . לא מסוגל לזכור מה שאני קורא . לא מצליח לשים לב לעודף שמחזירים למשל . אני גם הופך אותיות . אני חש עוגמת -נפש רבה וסבל שאייני מסוגל לזכור ולהתרכז . לפעמים קופץ מספר לספר .

הפרעת קשב../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה שורד. לאחר טראומה. פתיחה כזו גדולה בלי המשך קצת קשה להגיב. אם תרצה לשתף נשמח מאוד להיות כאן בשבילך. אתה מוזמן תמיד - בברכה גידי

zivadina

New member
האם אתה מטופל באופן מקצועי?

זה נשמע כבעיה שהתעוררה לך בעקבות הטראומה, ולא משהו מוחי מקודם.

דליה.ד

New member
זו שאלה גדולה ודרושה

אבחנה מבדלת של מומחה. לא נראה לי שזה יחשב כadd, אבל אני לא רופאה. נחוצה פגישה עם נוירולוג מומחה ו/או פסיכיאטר המתמחה בפוסט - טראומה.

thesurvivor

New member
הטראומה והפרעת הקשב ../images/Emo36.gif../images/Emo20.gif

אני נפצעתי במהלך האינתיפאדה , אני סובל מהלם-קרב .אני לא מצליח להתרכז יותר מדי זמן על עיניין אחד. קופץ כל רגע מעיניין לעניין גם בדיבור , גם בקריאה וגם בכתיבה. לא מצליח להחזיר את יכולת הקשב שהיית ליל פני הטראומה . הייתי רוצה לדעת אם יש משהו שיכול לשפר את המצב . אני מצליח לקרוא שלושה עמודים ולאחר-מכן קופץ לספר אחר , או לעיניין אחר .

אני שמח לדעת שאתה עדיין איתנו.

נראה שאתה שורד אמיתי, זו נשמעת לי חוויה קשה מאוד להיפגע גם בגוף וגם בנפש. ליבי איתך. בלי להיות בעל מקצוע אני משוכנע שיש הרבה דברים שיכולים לשפר את המצב. ראשית, אתה אומר שאתה סובל מהלם קרב, זה אומר שהובחנת ככזה על ידי גורמים מקצועיים. אתה עדיין מקבל עזרה כל שהיא, אתה במעקב כל שהוא של רופא או על ידי משרד הביטחון? האם דיברו אתך על התופעות האפשריות שיתלוו לפציעה שלך? אתה זוכר איך היה הריכוז לפני הפציעה?

ailag

New member
כי ההודעה המקורית

בת יותר מ72 שעות. בתור מנהל, כדי להקפיץ שרשור חשוב אתה יכול לפתוח אחד חדש (למשל, עם נושא "הקפצה" וגוף ריק) ולשרשר אליו את השרשור החשוב.

למעלה