הפרעת אכילה לילית

הפרעת אכילה לילית

היי
אני לוס (שם בדוי), 14 שנה בהפרעות אכילה, אנורקסיה ואז השמנה וב-10 שנים האחרונות סובלת מהפרעת אכילה לילית.
אשמח אם תקבלו אותי אליכם, וגם לשמוע אם יש כאן עוד אנשים ואנשות שסובלים מהתופעה ההזויה הזאת, לחלוק רעיונות לטיפול ולשיפור ולדעת שאני לא לבד.

levshavur

New member
לוס

שלום לך,
ברוכה הבאה לפורום!

לחיות עם הפרעות אכילה כול כך הרבה שנים זה מאוד לא קל, ואני שמחה שמצאת את האומץ לבוא ולכתוב פה, כך שמעכשיו לא תהיי לבד..

אין לי כול כך ניסיון בהקשר של הפרעת אכילה לילית, אבל אני יודעת שכשהייתי ילדה אבא שלי היה קם כול לילה לארוחה לילית...אבל אני לא יודעת להגדיר אם זו "תופעה" שעדיין בגדר הנורמה, או שגם לו הייתה סוג של הפרעת אכילה. כיום הוא שמנמן, אבל לא בעודף משקל רציני. אין לי מושג אם הוא עדיין עם ההרגל הזה של ארוחות לילה...
לבשה.

ברור שנקבל.

אני חושבת שבתוך הפרעות אכילה יש הרבה קטגוריות על הנייר, אבל במציאות רוב הבנות נעות בין הסוגים, משלבות ביניהם לפרקים וכו'.
אישית אני חושבת שזמנים ארוכים שבהם הרגשתי שאני יחסית שולטת במצב שלי, יחסית אוכלת, עברתי בעצם בתסמינים המתוארים של הפרעת אכילה לילית. אני משערת שיש כאן עוד רבות שמכירות את המצב המתסכל הזה, מתקופה זו או אחרת בחייהן. ובכל מקרה, כולנו שותפות לסבל שמייצרת ההפרעה הזו על גווניה השונים.

עשר שנים זה הרבה זמן. ניסית לקבל עזרה בזמן הזה? זה תמיד באותה העוצמה?

ברוכה הבאה

למעלה