הפרעת אישיות גבולית

רון1222

New member
הפרעת אישיות גבולית

היי אובחנתי ע"י פסיכיאטר כסובל מהפרעת אישיות גבולית - הוא רשם לי מרשם למיליון כדורים , ואני קצת חושש מכדורים שאלתי היא - האם יש טיפול בהילינג לבעיה? אם כן, איזה? תודה תודה רון

yperelman

New member
כן

אין בעיניי שיטת טיפול עדיפה. הקושי הוא (מנסיוני) ביכולת ההתמדה של המטופל בתהליך: התנודות הרגשיות (משחור ללבן ובחזרה) מאוד בולטות בהפרעת האישיות הגבולית והנטייה להתאכזב מהטיפול עולה הרבה. אם יש לך סבלנות, תוכל להעזר בטיפול (אם או בלי צורך בתרופות). אגב, גם טיפול פסיכולוגי/פסיכותרפיסטי יכול לעזור בהצלחה לך

cottoneyejoe

New member
תקשיב לי אחי

רוב הסיכויים שלרופא אליל הזה יש מחלות נפש יותר מאשר לך. תעשה עבודה עצמית

ככה שלושה ספרים באבו

הנתיב להתמרה עצמית דחוף/אווה פיירוקס/ מרקם קרא בעיון כי חייך תלויים בזה ספר קשה מאוד אבל הוא פשוט חובה. אושו מטיפול תרופתי למדיטציה/אושו/הוצאת גל אושו חופר אבל הוא החכם הנאמן וידידו הטוב של שוחר הפילוסופיה בחור שהוא בודהא אמיתי אחד האחרונים שהיו פה מאוד מפולפל אוגר בתוכו כמויות אדירות של חכמה שזה פשוט איך להגיד מפחיד. יכול להוציא אותך באיזה מקום של תקיעות, לי אישית מאוד תמך בימים קשים. אוקיי לטס סי ספר שלישי כדי שזה יהיה שילוש קדוש. תתרגל תרגילים מספר האומן בתכלס מה שאני אומר לך פה זה מה שאלה שהולכים לטיפול עושים רק תזכור שבדרך האומן חוק בל יעבור זה לקיים קבוע את דפי בוקר בהצלחה מותק. ואם קשה לך מדי אתה יודע בניין שלום MP3 אתה קופץ עוצם תעיניים אומר ג'ימלאיה ואז אתה מתעורר בעולם האסטראלי.

למעלה