הפרעות רדיו

strtal

New member
הפרעות רדיו

יש לי מערכת חשמלית שעבדה על הטיסן הקודם ללא כל בעיות. על הטיסן החדש יש הפרעות. אני מתרחק כ-20 מטר עם אנטנה סגורה וההגאים מתחילים להשתולל. מדובר במקלט GWS R-6NII ובקר JETI08. ניסיתי גם לחבר למקלט סוללת ניקד 4.8V ללא הבקר אך ההפרעות ממשיכות. האנטנה מולחמת טוב למקלט ולא ידוע לי שהיא נפגעה או התקצרה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? שרון.

כן יש לי רעיון

בדוק חיבורי קונקטורים בכל חוטי הסרבואים בדוק קונקטור סוויצ' בדוק קונקטור סוללה טבעת פיריט יש לך על הטיסן? בדוק האם הגביש נמצא במקומו בצורה נכונה. אחרי כל הבדיקות הללו תראה אם יש לך הפרעות ואז נמשיך הלאה עם הבדיקות.

מר מתוק

New member
האם יש לך על הטיסן החדש חלקי קרבון?

אם כן, זו כנראה הסיבה להפרעות. שים טבעת פיריט ושקול רכישת Glitch Reducer אשר יסנן את "הרעשים". בהצלחה, שחר

avistar6

New member
אני הייתי בודק

את מיקום האנטנה ושוקל להחליף אותו.. תנסה להעביר אותה דרך מקום אחר בגוף גם לי הייתה בעיה דומה עם מערכת "רגילה" , לא מיקרו

strtal

New member
תודה לכולם אבל...

המקלט ואנטנה מחוץ לטיסן כרגע ונבדקו שתי סוללות שונות (ליפו וניקד). אין מפסק במערכת ואין לי פריטים. יש קרבון על כני הנסע.

מר מתוק

New member
תרחיק את האנטנה והמקלט כמה שיותר

מכני הנסע! שהנטנה לא תעבור ליד הקרבון! אחרי שהרחקת את האנטנה והמקלט, בדוק שוב טווח, אני חושב שתגלה כי ההפרעות נעלמו. הבצלחה, שחר

2ליאורב

New member
אם תיסתקל בחוברת ההוראות אתה

תיראה שכתוב שמרחק הבדיקה אם הנתנה סגורה לא! יותר מ-15 מטר. יש משדרים בודדים שהטווח לבדיקה הוא יותר מ-15 מטר. אם אתה עדיין לא בתוך תפנה שאלה ל"גידעון דמדו"=Flat spin או ל"ישה"

למעלה