שלום לך יעל וברוכה הבאה לפורומינו../images/Emo140.gif
מה שבעצם קורה לך קורה ללא מעט הורים אשר מזהים אצל ילדיהם את הקשיים שלהם... הפרעות קשב וריכוז וכן ליקויי למידה הם הרבה פעמים על רקע גנטי... ולכן עם הדברים הטובים שאנחנו מעבירים לילדים שלנו, כמו חוכמה, יופי, גאונות, יצירתיות, כשרונות נשגבים ועוד, אנחנו מעבירים להם גם קשיים. העניין הוא שהפעם עלינו להפוך זאת לחויה מתקנת עבורינו ולסייע לילדים שלנו. בעבר, לא הייתה מודעות לבעיית קשיי הקשב והריכוז, ההיפראקטיביות וליקויי הלמידה בארץ. כמה היינו שומעים על ה"ילדים עם הפוטנציאל" ש"אם היו מתאמצים קצת יותר...", על הילדים שמורים התלוננו שהגישה שלהם ללימודים בעייתית. כמה אנשים חיים ביננו בלי שאכן מיצו את הפוטנציאל הגלום שלהם והכל בשל בורות של מערכת החינוך וחוסר היערכות מתאימה והתאמה אישית לצרכי התלמיד. למזלינו אנחנו היום בעידן אחר, בו אפשר לעזור לילדים, לטפל בבעיה, להבין אותה, והכי חשוב: להתמודד איתה! אני מבינה את הבלבול שלך ואת הקושי הרגשי הכרוך בזה. אבל אני,לפחות, מאוד מאמינה באמהות...ואני משוכנעת שעצם העובדה שהגעת לכאן, שאת מתעניינת ואוספת ידע בנושא ושאת מבינה מה עובר על בנך - כי את חווית את זה גם - רק יסייע לך להתמודד ולעבוד ולהפוך את הקושי למקור של העצמה וכח...כמו התהליך שאני עברתי. כאן, תוכלי לקבל: אוזן קשבת, מידע עדכני, עיצה טובה, וחיבוק חם! בנוסף אמליץ לך להכנס לחנויות הספרים המקוונות, להקיש adhd ותקבלי רשימה של ספרים בתחום (אני ממליצה על "לחיות עם adhd", "להבין ולטפל בadhd" ו "לשלוט בadhd"). אם תביטי למעלה תוכלי לראות את הקישורים לאתרים נוספים בתחום. ו.....בהצלחה! מדליה.