הפרעות קשב וריכוז

הפרעות קשב וריכוז

חברות שלום, אני ככל הנראה "סובל" מהפרעות קשב וריכוז (בלי היפראקטיביות). אני לא מוכן לשמוע אפילו על ריטלין -- המחשבה להפוך לרובוט משגעת אותי (ראיתן את הפרק בסימפסונס שבארט לוקח ריטלין? ככה!) התחלתי עבודה חדשה לפני חודש ואני לא מצליח לסיים מסימות שקבעתי לעצמי וזה ממש מקשה עלי. האם יש צמחים שיודעים שזה עוזר? אני מתכוון לחליטות או לבאך או לכל מחשבה אחרת שעוזרת. מה זה גינקוזאן ? מישהי משתמשת בזה? זה גם הופך לרובוט? אני זקוק לעצתכן, בבקשה. תודה אני.

המשך לשאלה

אני שותה קפה ואוכל שוקולד בכמויות די גדולות מבלי להתעלם מהשאלה שלי קודם (בבקשה) -- האם זה משפיע לרעה על יכולת הריכוז שלי? תודה.

shloמי

New member
../images/Emo39.gifעל הפרעות קשב וריכוז

היי חלק מהדברים שאחראים על בעיה זו הם
אלרגיה למזון: גלוטן, לקטוז, ביצים ומשפחת הסולניים.
דלקת בוזן תיכונה.
עודף מתכות בגוף: עופרת, כספית ואלומיניום.
מחסור באב-מזון כלשהו.
צמח רדיולה עוזר בשיפור המצב מאוד.
אפשר לעשות תרגילי נשימה כגון... נשימה איטית מאוד, שקטה וארוכה נשימה זו מתבצעת דרך האף הן בשאיפה והן בנשיפה, היא שקטה מאוד, במידה כזאת שפיסת נייר תלויה בחזית האף ולא נעה. משך הנשיפה צריך להיות פי שנים עד שלושה ארוך יותר ממשך השאיפה. ההשפעה של נשימה זאת מיועדת להרגיע את כל הפעולות הפיזיות, הנפשיות והרוחניות, כך שניכנס למדיטצייה עמוקה והשתכלות פנימית בעזרת השגת מידה מירבית של הסתגלות לסביבה. נשימה זו גם מפיקה את ההשפעה של מזעור אשליות אגוצנטריות.
הרבה בריאות בברכת אור ואהבה שלומי

כן כן כן הגורם המרכזי ....2 דברים

1. תתחיל להפחית בצורה די רצינית את המתוקים והקפאין 2. ובינתיים תשים במבער שמן אתרי גרניום - מאוד עוזר להפחתת לחצים ומטפל בביות של קשב וריכוז ריטלין בשום פנים ואופן לו יש דרכים אלטרנטיביות.

לדעתי....

תפחית כמויות של קופיאין וסוכר תתחיל לקחת אומגה 3 (תוועץ ברופא) תפנה למטפל בפרחי באך לטיפול (אני ממש מאמינה שהשילוב של השניים יהיה יעיל)

למעלה