הפרעות קשב וריכוז ADHD

הפרעות קשב וריכוז ADHD

מזה כמה שנים שבני נטל את הריטלין SR הוא היסתדר נהדר ותגובות בבית הספר היו חיוביות לחלוטין רק מה כשהשפעת הכדור ירדה הוא התנהג בבית בצורה מאוד בעייתית ובלתי נסבלת כשהיינו בביקורת האחרונה סיפרתי לרופא על המצב והוא הסביר שזו תגובה הפוכה לשקט של כל היום ואז החלטנו לעשות הפסקה שכמובן היתה מאוד לא טובה לבני.מזה 14 יום שבני לוקח את הקונסטה 36 מ"ג (199.00 ש"ח)לא מספיק.ואז הוחלט על קונסרטה54 מ"ג שלא נמצא בקופ"ח הכללית ואני כניראה יאלץ לקנות אותה במחיר מלא בבית מרקחת פרטי עלות התרופה 519 ש"ח ובנוסף לזה בני מקבל עיצוב התנהגות בידי מטפלת מוסמכת שזה גם ים של כסף,לא חלילה שאני באה לבקש תרומה אבל אנחנו ההורים צריכים לקום בצעקה גדולה כלפי הממסד בכדי שיאפשרו להכניס לסל הבריאות את הקונסרטה והרטילין LAכדי שכל אדם יוכל לרכוש אותה במחיר סביר אני לא יודעת מה לעשות בגלל עלות התרופה היקרה??????????.

zivadina

New member
ובינתיים

אם המינון שנכון לילד הוא קונצרטה 54, אפשר לתת לו בבוקר 2SR, ואם צריך, להוסיף אחר הצהריים (כעבור 8 שעות מנטילת ה-2SR) עוד כדור וחצי של ריטלין רגיל כדי לאפשר לנער להכין שעורי בית ולהתכונן למבחנים בבית. רק להקפיד שייקח את הריטלין הרגיל של אחה"צ לפני השעה 17:00. אצלנו זה עבד בהצלחה עד וכולל הטכניון. בהצלחה!

sharon84

New member
אפשר גם לקנות בקופ"ח כללית קונצרטה

36 +קונצרטה 18 מ"ג שביחד יוצא 54 מ"ג ו-350 ש"ח.אגב,תשאלו בקופה שלכם כי נדמה לי שגם הקונצרטה 54 מ"ג הגיע כבר אליהם ואפשר להזמין.

תודה

תודה על המידע אני נותנת לבני את הקונסרטה 36+18 וזה מוכיח את עצמו כמועיל בקופ"ח באיזור חיפה אין כרגע את הקונסטרה 54 מ"ג ולקניה בבית מרקחת פרטי העלות יכולה להגיע עד ל-600 ש"ח ל-30 כדורים

למעלה