הפרעות נשימה בשינה

הפרעות נשימה בשינה

שלום לכולם אני סובל (ובעיקר אישתי...) מרעשים בשינה. לפי הנראה, לא מדובר בנחירות "קלאסיות" אלא מרעשים הנובעים מאף קצת סתום או דרכי נשימה שאינם פתוחים דיים. הרעשים קורים ברוב הלילות אך לא בכולם ועוצמתם משתנה. הלכתי לרופו אא"ג שנתן לי כדורים וטופות אף, אך הבעיה לא נפתרה לחלוטין (המצב השתפר). לדעתו, הדרך להיפטר מהבעיה היא ע"י ניתוח אשר ייפתח לי את המעברים מכיוון שהם צרים במקצת. אשמח לרעיונות והמלצות לפיתרון הבעיה. תודה מראש לעונים!

ינוקא1

New member
מה עם נשימות ?

תנסה לנשום כשנחיר אחד סתום עם האצבע , לנשוף , ואז תנסה עם הנחיר השני. אם תצליח לעשות את זה , במשך מספר דקות כל יום - לא תצטרך ניתוח לדעתי. זהו גם תרגיל יוגה מוכר.

0 אור 0

New member
פתיחת דרכי הנשימה

ניתן להשיג באמצעים שונים ורבים ברפואה המשלימה, החל בנשימות כפי שהמליצו מעלי, המשך בתרופות סבתא מוכרות כמו אדים עם עלי אקליפטוס, או חליטת תימין וכלה בטיפול רציני באחת משיטות הרפואה המשלימה. כדורים וטיפות לא ירפאו את הבעיה, ולהגיע לניתוח נשמע לי ממש חבל אם לא ניסית את החלופות העדינות יותר

לא ניתוח!

יצא לי לטפל בבעיה הזאת וגם פגשתי אנשים אחרי ניתוח שלא עזר בכלל. טיפול הומאופתי יכול להיות יעיל, לא פולשני, לא כואב ולא מזיק..... מצרפת לינק לסיפור של מקרה אחד שטופל אצלי. יש עוד, כך שאני מבססת את הדברים על ניסיון מוכח. כל טוב עירית

hal767

New member
אם דרכי הנשימה אינם פתוחים דיים

יש לבדוק את הסיבה לכך. אחת האפשרויות קשורות בתזונה. תזונה לא מתאימה מייצרת לעיתים חומרי פסולת שמערכת הנשימה מנסה לסלק. במצב זה ישנן הפרעות והיצרויות במקומות שונים במערכת. זה בהחלט יכול להסביר את הבעיה. שינוי בתזונה עשוי להיות הפתרון. גורמים נוספים אחרים שמייצרים פסולת כזאת, מקורם בעישון ובחשיפה לאוויר מזוהם, לתרופות ועוד. ניתוח הינו טיפול סימפטומטי שלא תמיד מביא לתוצאות המתבקשות כי אינו עוסק בהכרח בגורם האמיתי של הבעיה.

oversensitived

New member
שלום

אמנם אתה בפורום רפואה משלימה.. אני לא בקיא בסטטיסטיקות של הניתוחים.. אני רק יודע שחברה שלי לשעבר עברה את הניתוח הזה ליישור מחיצה ומאז היא יושנת מצויין... אני חושב שאין סיכון גבוה בניתוח.. פשוט החוויה של הניתוח לא נעימה בלשון המעטה

למעלה