אני מוחא ../images/Emo88.gif
קודם כל, קבלי שאפו גדול על המחקר המאד מעניין הזה, קראתי אותו בנשימה אחת ומבלי להדליק סיגרייה
להלן ההארות שלי: 1. "בהשערה השנייה שוער כי קיימים הבדלים בין נשים שחונכו בגישת החינוך למיניות וזוגיות לבין נשים שחונכו בגישת החינוך השמרני ברמת האינטליגנציה הרגשית שלהן. נמצא קיומו של הבדל מובהק, כך שנשים שחונכו בגישת החינוך למיניות וזוגיות הן בעלות אינטליגנציה רגשית גבוהה יותר. הרציונל שהנחה השערה זו מתבסס על קושי מרכזי במימוש המיניות הנשית אשר נעוץ בחינוך השמרני שעדין נפוץ מאד." *כאחת שגדלה בבית מאד שמרני שלא דיבר כלל על סקס, מיניות, התפתחות וכן הלאה, נחשפתי לעולם הזה אומנם מאוחר, אך גיליתי בעצמי פתיחות והקשבה ומכל מלמדיי השכלתי גדלתי התבגרתי ונפתחתי - סורי אין קשר וקשה לומר שלא ניחנתי באינטלגנצייה ריגשית, אני חושבת שהחינוך שלי מהבית התבסס על זה במידה רבה רק לא נגע במיניות- מאין בושה בין ההורים לילדים אני חושבת. *המין אצלי תמיד היה לשם מין ואורגזמות עד שנכנסתי להריון, אחר כך זה המשיך כמין וסיפוק יצרים וחלומות רטובים- בגיל 18 אפילו לא ידעתי מה זה אימפוטנט. 2."חשק מיני מוגדר ככמיהה לפעילות מינית ומאופיין בהיבטים החל מהשימושים שנעשים בפנטזיה ליצירת החשק ועד לתדירות הפעילות עצמה ותוצאותיה" * אני חושבת שבכל כלל יש יוצא מן הכלל וכנראה שחלקן הגדולשל נשים שבאות מבית שמרני, ייתכן שאכן לא תהיינה בעלות חשק מיני גבוה מנשים שבאו מבית משוחרר וליברלי, כמו כן אין מה לדבר על פנטזיות. 3.המחקר הבא שכדאי לחקור אותו הוא....שפיכה של אישה-נושא רטוב וקסום ביותר. תודה רבה לך