הפרעות בווילד-

• פותח הנושא Scept
  • פורסם בתאריך

Scept

New member
הפרעות בווילד-

טוב, כבר יש לי חלום צלול בערך פעם בשבוע, אבל זה פשוט לא מספיק.... קודם כל, כי הם עוברים מהר מדי, ודבר שני, רק בזמן האחרון הצלחתי להישאר בהם יותר זמן מאשר בשביל להגיד "וואי, איזה מגניב" ולנסות לעוף. אז החלטתי לנסות ווילד. התחלתי כמו שצריך, התחלתי לשמוע אנשים מדברים, מישהו ישב עלי... ופתאום, ראיתי מעין פלאש בוהק כזה, שאוטומטית פקח לי את העיניים וגרם לי לאבד הכל. ניסיתי שוב- אותו דבר. (בטוח שלא קרה במסגרת חלום). חשוב לציין שיש לי "פלאשים" כאלה גם סתם ככה, אבל הם די נדירים... מישהו יודע מה עלול לגרום לזה, ואיך להפסיק את זה? בתודה מראש, אייל.

"פלאשים"

אתה יכול אולי לפרט קצת יותר על הפלאשים האלו שקרו לך בזמן שהיית ער, איך זה נראה? , מה עשית בזמן שזה קרה?

Scept

New member
איך זה נראה-

בערך כאילו מישהו מצלם אותך עם פלאש חזק מאוד, בהפתעה... אבל הסינוור עובר כמעט מיד. קורה בדרך כלל איזה 3-4 פעמים ברצף, במרווחים מאוד קצרים (פחות משניה עד כמה שניות.

worrywort

New member
../images/Emo12.gifאולי אתה צריך לראות נוירולוג

זה פורום של חלומות צלולים.. אם יש לך תחושות שקורות לך בחלום וגם במציאות... זה נשמע כמו עניין לרופא.. |=

silverhawk

New member
2 דברים שונים

קודם כל, האם אתה משתמש בשיטות להגברת הצלילות? מכיוון שאם החצלולים שלך קצרים מידי... זהו בדיוק תפקידן של השיטות הללו! בנוגע לפלאשים (אני מתייחס גם להמשך השרשור), אני לא רוצה להלחיץ אותך, אך הבזקים כאלו עלולים להעיד על הפרדות הקרנית. אני ממליץ לך בחום ללכת לרופא עיניים לבדיקה.

Scept

New member
תגובות לכולם

שיטות להגברת הצלילות- משתמש לפעמים... אבל לפעמים קורה שכאילו נמשכים לי העפעפים למטה חזק, וברגע שהעיניים נסגרות אני מתעורר- או, לפעמים, חולם שאני מתעורר, וממשיך לחצלול חדש. לגבי הפלאשים- "הפרדות הקרנית"- לא יודע מה זה, אבל יש לי בדיקות עיניים סדירות... היו אומרים לי אם היה משהו, לא? וכן, זה קורה גם במציאות, אבל בחודש האחרון, למשל, זה קרה רק פעם אחת... (כמה פלאשים, אחד אחרי השני). מקווה שאם אני אתעלם מזה זה יעלם, אבל דוקא כשניסיתי לעשות ווילד זה מגיע פתאום... יכול לחשוב על קשר? כי זה ממש הפריע, ודי הוציא לי את החשק לנסות עוד ווילד- פעמיים ניסיתי, ופשוט חזרתי לעירנות מלאה... בתודה, אייל.

למעלה