הפרעות בהנקה

irisna

New member
הפרעות בהנקה

שלום אסתר, בר בן 6 שבועות. הוא נולד במשקל 4040 ולפני שבוע שקל 5800. ההנקה הולכת בס"כF ט"מ. בערך שבוע השלישי לחייו היתה בעייה של השפצה של חלב על הפנים שלו, שיניתי תנוחה וזה עזר. עכשיו התעוררה בעייה אחרת - בזמן הארוחה יש "הפרעות" כמו יציאות וגרפסים. עד עכשיו זה לא הפריע לו להמשיך לאכול תו"כ ועכשיו כל התרחשות פנים בטנית תו"כ מפריעה לו והוא עוזב את הפיטמה. תו"כ הוא בוכה בכי נעלב סגנון " למה לקחת לי.." כשאני כמובן מנסה לההצמיד אותו לפיטמה אבל הוא לא מסוגל לתחבר כל עוד לא עברה הבעייה הפנימית. אז אני מיישת אותו למצב מאוזן ומרגיעה אותו וממיכים הלאה עד לפעם הבאה שזה קורה ( וזה קורה תו"כ די הרבה). כמובן ששנינו די מותשים אחרי ארוחה כזו (אותי כמובן זה מאוד מתסכל והאמת לפי תגובותיו, גם אותו). אגב, זה לא קורה בכל ארוחה, יש הנקות שמתנהלות בשקט ובכיף לכן אני לא חושבת שמדובר באייך שהוא תופס את הפיטמה או אולי בכל זאת הבעיה ? תודה מראש על העזרה, איריס (ובר)

A suggestion

This does not sound like a serious problem. I bet a meeting with other breastfeeding mothers would help. If you call the central like for La Leche League, they will tell you where there is a LLL group near you. La Leche League is a support group for breastfeeding mothers......just as forums provide virtual support, this is real support. Let us know if this helps. You could always meet with a yoetset hanaka, but I think that LLL would be better for you. One thing, as babies get older, more things start to "bother" them. They are more aware of the world around them.​

justmom

New member
תרגום: הצעה

זה לא נשמע כמו בעיה רצינית. אני מהמרת שמפגש עם אימהות מניקות אחרות יעזור. אם תתקשרי למוקד של ליגת לה לצ´ה, הן יפנו אותך לקבוצת לה לצ´ה באזור מגורייך. ליגת לה לצ´ה היא קבוצת תמיכה לאימהות מניקות... ממש כשם שהפורומים מספקים תמיכה וירטואלית, כאן יש תמיכה ממשית. ספרי לנו אם זה עזר. תמיד תוכלי להיפגש עם יועצת הנקה, אבל אני חושבת שלה לצ´ה תתאים לך יותר. דבר אחד, ככל שתינוקות גדלים מתרבים גם הדברים ש"מפריעים" להם. הם נעשים יותר מודעים לעולם שסביבם.

twiti

New member
קורה לפעמים גם אצלינו...

גיא היום בן חודש, ובשבוע וחצי האחרונים קורה לנו (לא בכל ההנקות) שגיא פתאום מתאמץ - דבר שמפריע לו בהנקה ולרב אחר כך הוא חוזר לינוק כרגיל. אני יוצאת מתוך הנחה שזה טבעי ולכן בעצם לא עושה דבר בעניין. האם אני פועלת נכון?

למעלה