הפרעות אכילה

tori1

New member
פוחדת..

אני פוחדת לספר, אני לא רוצה לספר. אין לי כוח להרצאות.. אני כבר יודעת שזה לא בריא ואני יכולה למות, אני יודעת! אין לי כוח שהם יתעלקו עליי ויגידו לי לאכול. אני לא יודעת איך לספר, אני לא יודעת אם אני רוצה לספר. פשוט רוצה להתעלם, לא לחשוב על זה יותר מידי, זה סתם עושה כאב ראש. מספיק שהחברות מתקרצצות עליי, לא צריך גם את המשפחה!!

tori1

New member
הפרעות אכילה

שלום לכולם, אני חדשה כאן בפורום, ואני לא יודעת מה בדיוק כותבים כאן אבל יש לי פשוט מיליון שאלות לגבי הפרעות אכילה, ואני באמת מקווה שמישהו מוסמך ומישהו שיודע על מה הוא מדבר יענה לי.. כי זה דיי רציני וחשוב..!! אוקיי.. אז ככה: דבר ראשון אם לא אכולים כלום ורק שותים מים או קולה, תוך כמה ימים בערך אתה עשוי להתעלף? (אני יודעת שזה גם קשור למבנה הגוף והמשקל וגובה, אך אני רק רוצה לדעת בערך..!!). דבר שני האם זה נקרא שיש לי הפרעת אכילה אם אני לא תמיד מקיאה את מה שאני אוכלת, אם לפעמים אני לא אוכלת כמה ימים ולפעמים פשוט אוכלת רגיל?? דרך אגב רק להגיד שאני בתוך זה כבר 5 שנים חושבת רק על אוכל ואיך זה משמין ומשפיע עליי, יש ימים שלא איכפת לי בכלל איך אני ניראת ופשוט אוכלת ואוכלת (ולא מקיאה..). אני תמיד רוצה לעשות ספורט ואני מרגישה כאילו במן מעגל שלא יסגר לעולם! בקיצור אם מישהו יוכל לענות לי השאלות במהרה אני מודה לכם.

מזדהה../images/Emo85.gif

אני ממש מזדהה איתך בקשר להפרעות אכילה לי יש פחות מחמש שנים רק שנה וחצי (שגם זה נחשב להרבה זמן) אבל אני חושבת שאני יוכל לענות לך על חלק מהשאלות. אני לא ידועת תוך כמה ימים עשויים להתאלף אבל זה לא בריא קולה העיקר שאת שותה אבל קולה זה לא בריא חמודה. רק בגלל השאלה הזאת כבר רואים שיש לך הפרעות אכילה ואני מרגישה כמוך
הכי טוב שתלכי לתזונאיית בהצלחה:)

tori1

New member
למה?

למה הפרעה חמורה? אני לא תמיד עושה את זה. אני בחיים לא אתקשר!!!!

tori1

New member
אין למה..

אין למה לתת לי מספרי טלפון אני לא אתקשר.. תודה בכל מקרה. המצב אבוד. מאוחר מידי

תזונאית

New member
יש לך

הפרעת אכילה מסויימת. לגבי ההגדרה, יש סממנים מוגדרים להפרעות אכילה מסוג אנורקסיה/בולמיה נרבוזה(זלילות+הקאה)/בולמיה(זלילה בלבד). אם תרצי תוכלי למצוא זאת בכל מנוע חיפוש באינטרנט. לפי מה שאת מתארת יש לך איזו שהיא אובססית אכילה. מה שהייתי מציעה לך הוא לגשת ליעוץ בהקדם האפשרי. את לא צריכה לחשוש וככל שתעשי זאת מוקדם יותר תמנעי נזקים לטווח הארוך. תזונאית

הבהרה

הטלפונים הינם חלק קבוע מכל הודעה שאני כותב, חלק מהכותבים מכניס משפט מחוכם וחלק צורה יפה. אם היית מתקשרת התשובה הייתה שאני לא מטפל במיקרים של הפרעות אכילה ומקומות שאפשר לפנות אליהם.

gigish

New member
טורי יקרה!

את יכולה וחייבת לעזור לעצמך, אבל לבד זה קשה... אל תתיאשי - ישנם הרבה אנשים טובים שישמחו לעזור לך! אינני יודעת היכן את גרה, אך בתל השומר ישנה מחלקה להפרעות אכילה (וודאי בעוד בתי חולים). בכל מקרה, כדאי לפנות לפסיכולוג המתמחה בהפרעות אכילה. זו לא בושה לבקש עזרה ואף פעם לא מאוחר! מחבקת אותך ומחזיקה לך אצבעות!

למעלה