הפרעה נפשית

אודללל

New member
הפרעה נפשית

היתה לי תקופה שיצאתי בשאלה... אחכ למדתי פסיכופתולוגיה ושם גילתי שלצאת בשאלה או להיות אנוס זה -הפרעה נפשית !!! ולמה ?? כל אחד/ת שיצא/ה פה בשאלה היה לו איזה שהוא גורם או מניע לעשות זאתתתתתתתת...!! ותשבו רגע ותחשבו למה באמת יצאתם בשאלה ? האם רק בגלל ש,וואלה פתאום לא מאמינים באלוקים ?? או שחפרתם בנושא וגיליתם שהדת היא חרטה והתורה היא עוד משו שלא היה ולא נברא ?? עכשיו תגידו לי איך הגעתם לזה ול.מ.ה רציתם להגיע לזה..?? משו עמוק חבוק בתוכחם הביא אותכם לזה.. שבו 5 דק ותחשבו.. לא באתי לתת מוסר.. כי גמני ההיתי במצב שלכם... חג שמח אנשים טוביםםם..!!

Sonic hedgehog

New member
יאפ, אני חולת נפש

הפסקתי לדבר לחבר דמיוני, לבקש ממנו דברים ולחשוב שהוא מתערב לי בחיים, זו ההגדרה לא?

צודקת.

ולהעיף מבט בכמה ספרים בזמן ההמתנה לתורך אצל הפסיכיאטר נקרא: "ללמוד פסיכופתולוגיה"

babylon_a1

New member
באופן תיאורתי

אני יוצא בשאלה כל תקופה מחדש
כל פעם שאני מגלה עוד משהו ועוד משהו

התורה היא לא משהו שלא היה ולא נברא, הוא כן היה והתהווה ונאסף במשך 500 שנה ע"י הרבה אנשים

יצאת בשאלה??

את מבינה שהעובדה שהסתובבת בכיכר החתולות עם כמה חבר׳ה ועברת על כמה מצוות לא באמת אומרת שיצאת בשאלה, נכון?

שולי חי

New member
אני הגעתי למסקנה דומה אבל שונה

כל מי שמאמין בדת, למרות כל ההוכחות, שסותרות את הדת, יש לו גורם או מניע נפשי להאמין.
מה, הוא חפר ובדק את כל ההוכחות לדת, כולל דתות אחרות, כולל תאוריות לא דתיות, והגיע למסקנה שרק הדת היהודית אורטודוקסית היא האמת?
שבי 5 דקות עם עצמך, וחשבי, מה מביא אותך להאחז בדת?
לא באתי לתת לך מוסר, גם אני הייתי חרדית והאמנתי שהדת היא אמת. ואני גם מבינה מה הסיבות הנפשיות שגרמו לי להאמין בדת עשרות שנים....
חג שמח לך!

shaulig

New member
איזה מזל שכתבת את זה!!!!!!!!!!

עד עכשיו לא ידעתי שאני סובל מהפרעה נפשית. תודה לך שהארת את עיניי.
אגב, אם למדת פסיכולוגיה את בטח שיודעת שלדבר לעצמך מקוטלג כהפרעה נפשית. תעברי בבית כנסת ותראי מלא אנשים כאלה.

כמה שטויות - זו לא הפרעה נשפית

לא מופיע בdsm ולא בשום ספר של הפרעות נפשיות בטח המרצים שלך חרדים או ששמעת את זה מאיזה רב.

אני ישתדל לענות לך ברצינות למרות הטון המתנשא

ושחצני שלך אז כן חפרתי וההגעתי למסקנה שהתורה היא לא יותר מאוסף סיפרים נחמד הנה דוגמאות

1.ישראל הקדום:ארכיאולוגיה, מקרא ומה שקרא פרופסור ישראל פינקלשטיין

2.אם למדת פסיכופתולוגיה אני מניח שאת מבינה אנגלית Evolution Documentary

3.וקצת שתדעי מהמפץ ועד אלינו - מוסבר בפשטות

ואחרי שתלמדי את תבואי לדבר איתנו על הפרעות נפשיות ואם כבר מדברים על הפרעה נפשית אין לי להביא את דבריו
של רוברט מיינרד פירסיג
"כאשר אדם אחד סובל מהזיה קוראים לזה אי-שפיות(הפרעה נפשית ), כאשר אנשים רבים סובלים מהזיה קוראים לזה דת".

sceptic1

New member

אני שונאת

אנשים שמושכים אותיות. שונאת כאלה שכותבים עם מיליון נקודות וסימני קריאה ושאלה. תפסיקי אתזה.

Graygoose

New member
הפרעה נפשית זה מי שמאמין שנחש דיבר עם חווה….

הפרעה נפשית לצאת בשאלה???? מאיפה הבאת את זה???
לפי צורת הכתיבה ושגיאות כתיב שלך לא למדת כלום לא בעולם החרדי או חילוני
מה שגרם לי לצאת בשאלה זה ההפרעות הנפשיות שסבבו אותי רוב חיי - החרדים

למעלה