הפרסים האלה.. מסתבר שהם עבדו על פצצה אלקטרומגנטית ופצצת מימן

בון דוק

Well-known member
האלקטרומגנטית פוגעת במערכת אלקטרוניות וחשמליות על ידי פרץ עוצמתי של אנרגיה אלקטרומגנטית . הפגיעה היא בתשתיות, מערכות חשמל, ציוד וכו' פחות לבני אדם.
פצצת מימן אני לא יודע למה הם מתכוונים כי פצצת מימן היא סוג של פצצת אטום שחזקה בהרבה מפצצת אטום "רגילה" ואטומי המימן עוברים היתוך ומיזוג כמו בשמש. לישראל יש יכולת כזאת,
האירנים הצליחו לפתח יכולת כזאת?

certified.woke

Well-known member
האלקטרומגנטית פוגעת במערכת אלקטרוניות וחשמליות על ידי פרץ עוצמתי של אנרגיה אלקטרומגנטית . הפגיעה היא בתשתיות, מערכות חשמל, ציוד וכו' פחות לבני אדם.
פצצת מימן אני לא יודע למה הם מתכוונים כי פצצת מימן היא סוג של פצצת אטום שחזקה בהרבה מפצצת אטום "רגילה" ואטומי המימן עוברים היתוך ומיזוג כמו בשמש. לישראל יש יכולת כזאת,
מה פרוש "מסתבר ש..."?
מניין?
מי סיבר את אזנך?

בון דוק

Well-known member
מה פרוש "מסתבר ש..."?
מניין?
מי סיבר את אזנך?
'ערוץ 12' ו- 'ynet' שנסמך על 'הוושינגטון פוסט'.

certified.woke

Well-known member
'ערוץ 12' ו- 'ynet' שנסמך על 'הוושינגטון פוסט'.

הבלים!
מי שעדיין לא פיתח פצצת אטום, רחוק מפיתוח פצצת מימן.
יצירת הפרעה אלקטרומגנטית שתשבש תשתיות מרחוק - מצריכה כמויות אנרגיה שאינן בידי אדם.
השמש אחראית לכל ההפרעות האלקטרומגנטיות החזקות שארעו עד כה.

ארה"ב וממשלת ישראל הנכחית דואגות לטפח פחד מתמיד מאירן...כדי לעקר התנגדות ליזמות המשטר, כמו למשל הדפורמה (deform) המשפטית...

בון דוק

Well-known member
הבלים!
מי שעדיין לא פיתח פצצת אטום, רחוק מפיתוח פצצת מימן.
יצירת הפרעה אלקטרומגנטית שתשבש תשתיות מרחוק - מצריכה כמויות אנרגיה שאינן בידי אדם.
השמש אחראית לכל ההפרעות האלקטרומגנטיות החזקות שארעו עד כה.

ארה"ב וממשלת ישראל הנכחית דואגות לטפח פחד מתמיד מאירן...כדי לעקר התנגדות ליזמות המשטר, כמו למשל הדפורמה (deform) המשפטית...
אתה טועה.
יש ברשות צבאות בעולם פצצות אלקטרומגנטיות ואפילו פותחו אמצעי מיגון מפניה עוד בתקופת המלחמה הקרה .
פצצה כזאת מכסה שטח של כמה קילומטרים ויכולה להיזרק מטיל או מטוס , סביר שתושלך על מתקנים ספציפיים. הן מבוססות על פלזמה או טכנולוגית מיקרטגל ומכונות פצצות EMP לא גרעיניות.
כדי להזיק ברדיוס של של קילומטרים יש צורך פיצוץ גרעיני בגובה רב אבל זה לא חלק מהדיון כאן.

לגבי פצצת המימן גם אני הבעתי תמיה כיצד אירן כבר מפתחת נשק כזה.
אולי הם הלכו על על פיתוח במקביל .

ביטניקט

Well-known member
אתה טועה.
יש ברשות צבאות בעולם פצצות אלקטרומגנטיות ואפילו פותחו אמצעי מיגון מפניה עוד בתקופת המלחמה הקרה .
פצצה כזאת מכסה שטח של כמה קילומטרים ויכולה להיזרק מטיל או מטוס , סביר שתושלך על מתקנים ספציפיים.
כדי להזיק ברדיוס של של קילומטרים יש צורך פיצוץ גרעיני בגובה רב אבל זה לא חלק מהדיון כאן.

לגבי פצצת המימן גם אני הבעתי תמיה כיצד אירן כבר מפתחת נשק כזה.
אולי הם הלכו על על פיתוח במקביל .
השמאלני הרדיקלי מדבר מבורות וטמטום, כמו כל החבורה בעלת 4 האותיות שמופיעות גם בשמו ושאליה הוא משתייך שטמטום ובורות מאפיינים אותם.

ביטניקט

Well-known member
פצצת מימן הרבה יותר מסוכנת מפצצת אטום רגילה, ופצצה אלקטרומגנטית נועדה לנטרל כל הגנה על המדינה. לישראל אכן יש את שתיהן, אך מעולם לא השתמשה בהן. אם לאיראן או לכל אויבת אחרת של ישראל יהיו כאלה פצצות תהיו בטוחים שהם יעשו שימוש בהן.

בון דוק

Well-known member
פצצת מימן הרבה יותר מסוכנת מפצצת אטום רגילה, ופצצה אלקטרומגנטית נועדה לנטרל כל הגנה על המדינה. לישראל אכן יש את שתיהן, אך מעולם לא השתמשה בהן. אם לאיראן או לכל אויבת אחרת של ישראל יהיו כאלה פצצות תהיו בטוחים שהם יעשו שימוש בהן.
המציאו נגדן מיגונים : "כלוב פאראדיי" ומסנני הגנה.
אני כמובן לא יודע אם יש לישראל את הפצצה או או כלי המיגון
מדינות שומרות על מידע כזה בסוד

נערך לאחרונה ב:
רק מוכיח שחייבים לעשות שלום,רק עיניין של זמן עד שהיו יורים עלינו פצצה אלקטרומגנטית ומנצחים במלחמה.

רוב הזמן נח

Well-known member
אי אפשר להדפיס בשקט, הכסף זורם לשוק באופן קבוע ומוריד את ערך הדולר.
מכונות הדפוס של הדולרים עובדות 24 שעות ביממה.
אבל קונים שירותים וסחורות בכסף. וכמה שיש יותר פעילות כזאת ככה זה יותר טוב.
מי בודק שזה כסף נוסף שהרגע הדפיסו ולא כסף שמישהו הרוויח כי מכר משהו?

למעלה